Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Bugun alisveris yaparken sunu farkettim, goguslerim kycuk oldugu icin ne sutyen ne t- shirt, uste giyilebilecek hicbirsey denemek istemiyor canim, surekli etek falan bakiyorum. Resmen ozguven kaybi yapti gogussuzluk. Sanirim herseyi ayarlayabilirsem sene sonunda izin alip ameliyat olabilirim, dort gozle bekliyorum

tesekkür ederim ozdycim , inss gelcem bulusmaya merak ediyom hepinizi :))

Hadi bakalım hayırlısı, kışa doğru gel daha iyi olur :) yazın ameliyat olmak zor..

gelmeye kararverdiğinde bize de söyle ki yardımcı olalım, elimizden geldiğince...

sevgiler

Tatilim bitti İstanbul dayim kizlar. Cok rahat bir tatil gecirdim. Gunes sorun degilmis bizler icin kucultme ve diklestirmede durum biraz farkliymis o yuzden sizin daha dikkatli olmanz gerekiyormus oyle soyledi Tugrul bey. Sonra bol bol konusuruz. Herkese sevgiler...

Hoşgeldin :)) straplez bikiniyle attın mı havanı şekerim ?

:) görüşmek üzere

sevgiler

Hoşgeldin canım

merhaba arkadaşlar, bende meme küçültme yapmak istiyorum. çook heyecanlıyım ve bir o kadarda korkuyorum. meme ucu kaybı okudum birkaç kişide..birde izler kafamı karıştırıyor.
merak ettiğim bir konuda kaç bedenden kaça düştünüz. yada buna biz mi karar veriyoruz.. ne olur yardım edin. sonbaharda ameliyat olmayı düşünüyorum.

selam arkadaşlar,

dün revizyon oldum, cok kolay geçti...önceden bir sakinleştirici yaptıar, sonra ameliyathanenin ışıklarını gördüm bir de doktoru gördüm elimi tutyordu :)
uyandığımda anestezi doktorunu gördüm, "geçmiş olsun "dedi hopp yataktayım, Tuğrul beyin dediği gibi hiç bir şey duymadım, ağrım sızım da olmadı.. toplam 35-40 dakika sürmüştür herhalde ayılma-bayılma..2 saat sonra da cıktım hastanedn.. arkadaşım gelid beni aldı kahvaltıya gittik :) tabi önceden bir corba içirdiler.. aç karna bırakmadılar beni:)

merak edenlere söyliyeyim, 5. ay gibi memenin catal kısmında dikişin bittiği yerde küçük pıtırcık memişler oldu, onları içeriye aldı doktor...
herkese sevgiler...

Gecikmeli bir teşekkür. Girmeye ya fırsatım yok ya da unutuyorum. Ozdy ben özel mesaj atamıyorum haliyle ): tembel olunca böyle oluyor. Senin verebileceğin bir mail adresin var mı aklıma takılan bazı şeyleri özelden sormak istiyorum. Sevgiler...

Son düzenleme:

mail adresimi yazdım

beklerim

Cok gecmis olsun ozdycim, pıtırcıklarda gitti artık , gule gule kullan :))

sormak istediğim bişey var kızlar.tuğrul bey'e meme büyütme ameliyatı için ne kadar ödediniz.2012 yılında bana 7000 tl dedi.pazarlık yokmuş.birde izler ile ilgili aklım karışık.ben temmuzda ameliyat olsam ağustosun son haftası taile çıkmak istiyorum.güneşlenmek sorun olur mu? bikiniden izler ne kadar görünür.cevap bekliyorum.sevgiler

ne zaman ameliyat oldun.ne zaman tatile gittin.izler etkilenmedi mi?

Merhabalar,

ben gectigimiz aylarda Tugrul Bey'e gogus toparlama ameliyatı oldum. Sizlerin tecrubelerinden cok faydalanmistim,cok tesekkur ederim. Ameliyatım cok kolay oldu. Aksamina hafif yan yatiyordum. Sabah arkadaslarla bruncha gittim. Hickimse anlamadi. Hayatimda en ufak bir degisiklik olmadi. Bir kez bile "Ah" demedim. Simdi goguslerimle cok mutluyum onlari seviyorum, izlerimin gecmesini bekliyorum.Tugrul Bey hayatima girdigi icin cok sansliyim. Bu kadar ozel bir olayi hem saglik hem psikolojik acidan beraber atlattigimiza inaniyorum. Hepinize tekrar tesekkurler.

Selamlar..

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…