kızlar toplantısını kaçırdım mı ben şimdi yaaaa
şehir dışındaydım gülezel,çok üzüldüm canım ya.
canım iyi olduğuna sevindim :)
ben karamel diye bir arkadaşla karıştırdım seni, başka forumdan.... ama senin de resimlerini bekliyoruum :)
buluşucaz gelirsin :)
ben sana özelden yazıyorum şimdi iletişim adresimi
sevgiler
Bugun alisveris yaparken sunu farkettim, goguslerim kycuk oldugu icin ne sutyen ne t- shirt, uste giyilebilecek hicbirsey denemek istemiyor canim, surekli etek falan bakiyorum. Resmen ozguven kaybi yapti gogussuzluk. Sanirim herseyi ayarlayabilirsem sene sonunda izin alip ameliyat olabilirim, dort gozle bekliyorum
Tatilim bitti İstanbul dayim kizlar. Cok rahat bir tatil gecirdim. Gunes sorun degilmis bizler icin kucultme ve diklestirmede durum biraz farkliymis o yuzden sizin daha dikkatli olmanz gerekiyormus oyle soyledi Tugrul bey. Sonra bol bol konusuruz. Herkese sevgiler...
Tatilim bitti İstanbul dayim kizlar. Cok rahat bir tatil gecirdim. Gunes sorun degilmis bizler icin kucultme ve diklestirmede durum biraz farkliymis o yuzden sizin daha dikkatli olmanz gerekiyormus oyle soyledi Tugrul bey. Sonra bol bol konusuruz. Herkese sevgiler...
Hadi bakalım hayırlısı, kışa doğru gel daha iyi olur :) yazın ameliyat olmak zor..
gelmeye kararverdiğinde bize de söyle ki yardımcı olalım, elimizden geldiğince...
sevgiler
Merhaba clammy
bazen 6 aydan sonra küçük revizyon gerekebiliyor... benim de sağ memenin koltukaltına doğru uzayan dikişte kabarıklık var, bir de çatala doğru dikişin bittiği yerde 2 tane pıtırcık meme oldu.. herşey düzgün gitmişti ama 10 kadından 2 sinde olurmuş... ben de oldu..Bu yüzden 6 ay dolmadan kesin bir şey söyleyemiyor doktorlar...
.zaman içinde otururmuş ama oraya 6. ayda bakıcam gerekirse revizyon yaparım demişti, şu anda 5.5 ay oldu sanırım küçük bir revizyon olacak.....ama ben endişelenmiyorum işin cok büyük kısmını hiç problemsiiz atlattım 15 dakikalık bir revizyonu da atlatırım diye düşünüyorum.
sevgiller...
Gecikmeli bir teşekkür. Girmeye ya fırsatım yok ya da unutuyorum. Ozdy ben özel mesaj atamıyorum haliyle ): tembel olunca böyle oluyor. Senin verebileceğin bir mail adresin var mı aklıma takılan bazı şeyleri özelden sormak istiyorum. Sevgiler...
selam arkadaşlar,
dün revizyon oldum, cok kolay geçti...önceden bir sakinleştirici yaptıar, sonra ameliyathanenin ışıklarını gördüm bir de doktoru gördüm elimi tutyordu :)
uyandığımda anestezi doktorunu gördüm, "geçmiş olsun "dedi hopp yataktayım, Tuğrul beyin dediği gibi hiç bir şey duymadım, ağrım sızım da olmadı.. toplam 35-40 dakika sürmüştür herhalde ayılma-bayılma..2 saat sonra da cıktım hastanedn.. arkadaşım gelid beni aldı kahvaltıya gittik :) tabi önceden bir corba içirdiler.. aç karna bırakmadılar beni:)
merak edenlere söyliyeyim, 5. ay gibi memenin catal kısmında dikişin bittiği yerde küçük pıtırcık memişler oldu, onları içeriye aldı doktor...
herkese sevgiler...
özel mesajdan mı?
2010'un temmuz ayında tuğrul beye meme büyütme ameliyatı yaptırdım. çok çok çok memnunum. gittiğim görüştüğüm tek doktor oydu. saygı duyuyorum ama başka doktorlara ameliyat olanları hiç anlamıyorum. ağrısız acısız lokal anesteziyle doğal göğüslere kavuşmak varken neden çile çekelim ki...doktorumun ellerine sağlık. gözünüz kapalı gidebileceğiniz bi doktor.
selam arkadaşlar,
dün revizyon oldum, cok kolay geçti...önceden bir sakinleştirici yaptıar, sonra ameliyathanenin ışıklarını gördüm bir de doktoru gördüm elimi tutyordu :)
uyandığımda anestezi doktorunu gördüm, "geçmiş olsun "dedi hopp yataktayım, Tuğrul beyin dediği gibi hiç bir şey duymadım, ağrım sızım da olmadı.. toplam 35-40 dakika sürmüştür herhalde ayılma-bayılma..2 saat sonra da cıktım hastanedn.. arkadaşım gelid beni aldı kahvaltıya gittik :) tabi önceden bir corba içirdiler.. aç karna bırakmadılar beni:)
merak edenlere söyliyeyim, 5. ay gibi memenin catal kısmında dikişin bittiği yerde küçük pıtırcık memişler oldu, onları içeriye aldı doktor...
herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?