Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

ben pek giremiyorum canım :) cok yoğunum...
nasılsın? herşey yolnda mı ?
sevgiler

Evet yaa yogun oldugunuzu tahmin ediyorum benim isler bu ara pek yogun degil takiliyorum oyle:) benim hersey yolunda vallaha cok cokkk memnunum. Sadece dikislerim alindiktan sonraki 20 gunluk surenin dolmasini bekliyorum. Ameliyat oldugunu tamamen unutacaksin dedi Tuğrul bey:) onun soyledigi herseye inancim sonsuz. Simdiye kadar herne soylediyse birebir ortustu:) benim hala gogus uclarim cok hassas ve kesi yerime ( memealti)sutyen degince rahatsiz oluyorum. Herhalde iki hafta sonra hepsi gececek. Baska da hicbir sıkıntım yok cok sukur. İyiki Tuğrul beyi tanimisim ve iyiki de ameliyatimi ona olmusum diyorum baska da bisey demiyorum. Herkese sevgilerr:)

Ahahah evet, daima genç kalabilmek adına bir totem yapayım deim ve Gençlik Bayramı'na denk getirdim ameliyatımı.=) Benim meme dokum verdiğim kilolar nedeniyle epey gitti zaten çok da bir dokum olduğu söylenemezdi. Şu an 36-38 beden arasındayım, bakalım Tuğrul Bey hangi ölçüyü uygun görecek bana?=)

Ahahah evet, daima genç kalabilmek adına bir totem yapayım deim ve Gençlik Bayramı'na denk getirdim ameliyatımı.=) Benim meme dokum verdiğim kilolar nedeniyle epey gitti zaten çok da bir dokum olduğu söylenemezdi. Şu an 36-38 beden arasındayım, bakalım Tuğrul Bey hangi ölçüyü uygun görecek bana?=)

Arkadaşlar aranızda spor yapan var mı? Ameliyat sonrasında ne kadar zaman sonra spor yapabiliyoruz ve ne kadar zaman sonra hamile kalabiliyoruz? Tuğrul Bey'i çok rahatsız etmek istemiyorum sorularımla açıkçası=)

MeRhaba merve:). Evet insallah hepimiz daima genc kalir ve genc hissedriz:) spor meselesine gelince: Tugrul bey bana soyle dedi dikislerimi aldirdigim gun yan ameliyattan 15 gun sonra artik her turlu spor, plates, ata binme, deveye binme:), yuzme, dalma, her turlu atraksiyon( anlarsin:) serbest dedi. Bense ilk defa dun platesimi yaptim. Kilo problemim yok 38 bedenim. 1.71 boy 57 kiloyum ama iki sezeryandan sonra kalan az bir gobegim var onu eritmeye calisiyorum. Bir sorun olmadi. Hamilelik soruna gelince bu kadar sey serbestse o da serbesttir herhalde diye dusunuyorum. Ama gene de Tugrul beye cekinmeden herseyi sorabilirsin. O sorulardan asla sıkılmaz canim. O herseyden once cook iyi bir İNSAN canim. Bak doktor demiyorum( o tartisilmaz zaten) Sevgiyle kal...

Merhaba gülezel,

Bir daha ki kontrol gününü haber vermeyi unutma :) kahwe içicez ona göre :)
iyi olduğuna sevindim, öpüyorum
sevgiler

selam hanımlar,

büyük uğraşlar sonucu birkaç resim ekledim, cok kalmayacak..
arkadaşlarıma acık albüm

sevgilerrrr

slm kızlaarr:))
Ben gögüs büyütme ameliyatı olalı 3 ay oldu göğüslerim sallanıyor, gayet yumuşak ve sıkınca asla protezi hissetmiorum:)) en cok korktugum şey buydu açıkcası:)) Bayağ bayağ unuttum ameliyat olduğumu gayet rahatım onlar da gayet benle bütünleşti:) ama hala acaba bi büyüğü olabilir miydi diyorum göğüs uçlarım arada arada soyulmaya devam ediyor ve soyulduğunda hassaslaşıyor ama öle çok rahatsız etmiyor. Dikiş izlerim de, çok geçti iyileşti diyemicem maalesef benimkiler de geç iyileşiyor sanırım ama göğüslerimden (bir büyüğü olsa daha ii olurdu diye düşünsem de) memnunum ya:)) Gören herkes de çok beğeniyor ne kadar doğal olmuş falan diyor daha da mutlu oluyorum ama hakikaten çok doğal yani. Kimseye söylemesem ameliyat olduğumu kimse anlamazdı. Yumuşaklığı bile öyle..

Hadi geçmiş olsun :) ben albüm koydum sen de koyabilirsin geçici de olsa bakalım şöle silikonlara, içimiz acılsın :)

Merhaba cece:) ugrayin soyle arada yaaa ameliyatnizi oldunuz unuttunuz sayfayi:) bir boy buyuk olabilirdi durumu hepimizde oluyor sanirim. Ac gozlumuyuz ne? Neyse artik desteksiz sutyenle rahat rahat dolasiyoruz ya o yeter de artar bile. Benim icin hayaldi bu. Ya benim tam bir ay oldu ve gayet dogallar ben daha da dogallasmasini istemiyorum acikcasi. Dogallasmaktan kastiniz kuculmesi ve asagiya inmesiyse eger? Canim biz haftaya Tugrul beyin orda bir bulusma ayarliyacagiz. Benim kontrolum var gelebilirlerse ozdy sistrum clammy gelecekler. Sen de gelebilirsen cok memnun oluruz. Sevgiler. ..

canım cok isterdim ama ben istanbulda oturmuyorum sehir dışından geliyorum...Açıkcası ben de istemiyorum doğallaşmasını eğer küçülcekse:)) ama sanmıyorum artık daha fazla küçülmez sanırım... Sadece belki biraz daha yumuşar o kadar ama bence böle gayet iyiler...

Yaaa bilmiyordum canim İst. disinda oldugunu. Neyse olmassa sen kontrole geldiginde haberverirsin biz burdayiz her zaman:). Bu arada kizlar bu hafta alcam bir randevu. İrtibati koparmayalim :)

arkadaslar guzel yorumlarınız sayesinde tugrul dr gorustum, inss bende gogus buyultme ameliyatı olucam, benim merak ettigim gogus buyultme ameliyatı olan arkadaslar ameliyat sonrası agrıları nasıl oldu , ayrıca sırtustu nasıl uyunur onu dusunuyorum :))

Karmel hayirli olsun kararin. Doktor seciminden oturu de ayrica tebrik ederim:) Tugrul Turan i kesfetmek ve ona ameliyat olmak her kula nasip olmazNe zaman olacaksin ameliyat? Kesinlestimi? Agrilari sormussun. Ne okuduysan hepsi dogrudur canim. Agri magri yok yani. Ama ilk iki gece sadece sirtustu yatmak zorundasin maalesef yan bile donemiyorsun. Sirt ve bel agrisi oluyor haliyle. Ben ki yuzukuyun yatip dizimi gogsume kadar cekmeden uykuya dalamam. İki gun idare etcez artik:) yastiklarla oturur pozisyonda daha rahat uyumustum. Merak ettigin baska seyler olursa sorabilirsin. :)

ben aslında sans eseri kesfettim tugrul dr , yoksa benimde hep duydugum kasaltı operasyonlardı, derin bir nefes aldım tugrul beyin kasustu demesine, soyle yıllık iznimi ayarlamaya calısıyorum inss bi aksilik olmazsa haziranın bası olucam ,
ck tesekkürler , agrısız olması beni cok sevindirdi , bende aynen yuzustu uyudugumdan bikac tek derdim o olacak herhalde,

cok heyecanlıyım bana kalsa simdi olucam ama beklemek zorundayım rahat edebilmek icin ve rahat iznimi kullanmak icin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…