ben pek giremiyorum canım :) cok yoğunum...
nasılsın? herşey yolnda mı ?
sevgiler
Merhaba mrv:) oncelikle tebrik ederim. Ameliyat kararin ve doktor seciminden oturu:) ayrica pek bi mubarek gunde ameliyat olacakmissin ne hos torenlerle kutlarsin artik her yil:)insallah o istisnai durumlar seni de bulmaz Tugrul bey Ankara İstanbul ucaginin dusmesi kadar az demisti bana:)Allah korusun iyi dusunelim iyi seyler olsun di mi canim. Seni ekledim bakabilirsin resimlerime. Ama benim meme dokum az da olsa vardi iki cocuk emzirdigim icin icleri bosalmisti sana referans olur mu bilemem. Zaten hicbir meme digeri icin referans degildir. Sadece fikrimuz olsun diye bakiyoruz bu resimlere. Hamilelik konusunda da bir malumatim yok canim ben coluk cocuk defterini kapattim cunku. Gene tugrul bey bu konuda seni aydinlatacaktir canim. Opuyorum, sevgiler
Merhaba mrv:) oncelikle tebrik ederim. Ameliyat kararin ve doktor seciminden oturu:) ayrica pek bi mubarek gunde ameliyat olacakmissin ne hos torenlerle kutlarsin artik her yil:)insallah o istisnai durumlar seni de bulmaz Tugrul bey Ankara İstanbul ucaginin dusmesi kadar az demisti bana:)Allah korusun iyi dusunelim iyi seyler olsun di mi canim. Seni ekledim bakabilirsin resimlerime. Ama benim meme dokum az da olsa vardi iki cocuk emzirdigim icin icleri bosalmisti sana referans olur mu bilemem. Zaten hicbir meme digeri icin referans degildir. Sadece fikrimuz olsun diye bakiyoruz bu resimlere. Hamilelik konusunda da bir malumatim yok canim ben coluk cocuk defterini kapattim cunku. Gene tugrul bey bu konuda seni aydinlatacaktir canim. Opuyorum, sevgiler
Evet yaa yogun oldugunuzu tahmin ediyorumbenim isler bu ara pek yogun degil takiliyorum oyle:) benim hersey yolunda vallaha cok cokkk memnunum. Sadece dikislerim alindiktan sonraki 20 gunluk surenin dolmasini bekliyorum. Ameliyat oldugunu tamamen unutacaksin dedi Tuğrul bey:) onun soyledigi herseye inancim sonsuz. Simdiye kadar herne soylediyse birebir ortustu:) benim hala gogus uclarim cok hassas ve kesi yerime ( memealti)sutyen degince rahatsiz oluyorum. Herhalde iki hafta sonra hepsi gececek. Baska da hicbir sıkıntım yok cok sukur. İyiki Tuğrul beyi tanimisim ve iyiki de ameliyatimi ona olmusum diyorum baska da bisey demiyorum. Herkese sevgilerr:)
slm kızlaarr:))
Ben gögüs büyütme ameliyatı olalı 3 ay oldu göğüslerim sallanıyor, gayet yumuşak ve sıkınca asla protezi hissetmiorum:)) en cok korktugum şey buydu açıkcası:)) Bayağ bayağ unuttum ameliyat olduğumu gayet rahatım onlar da gayet benle bütünleşti:) ama hala acaba bi büyüğü olabilir miydi diyorumgöğüs uçlarım arada arada soyulmaya devam ediyor ve soyulduğunda hassaslaşıyor ama öle çok rahatsız etmiyor. Dikiş izlerim de, çok geçti iyileşti diyemicem maalesef benimkiler de geç iyileşiyor sanırım ama göğüslerimden (bir büyüğü olsa daha ii olurdu diye düşünsem de) memnunum ya:)) Gören herkes de çok beğeniyor ne kadar doğal olmuş falan diyor daha da mutlu oluyorum ama hakikaten çok doğal yani. Kimseye söylemesem ameliyat olduğumu kimse anlamazdı. Yumuşaklığı bile öyle..
slm kızlaarr:))
Ben gögüs büyütme ameliyatı olalı 3 ay oldu göğüslerim sallanıyor, gayet yumuşak ve sıkınca asla protezi hissetmiorum:)) en cok korktugum şey buydu açıkcası:)) Bayağ bayağ unuttum ameliyat olduğumu gayet rahatım onlar da gayet benle bütünleşti:) ama hala acaba bi büyüğü olabilir miydi diyorumgöğüs uçlarım arada arada soyulmaya devam ediyor ve soyulduğunda hassaslaşıyor ama öle çok rahatsız etmiyor. Dikiş izlerim de, çok geçti iyileşti diyemicem maalesef benimkiler de geç iyileşiyor sanırım ama göğüslerimden (bir büyüğü olsa daha ii olurdu diye düşünsem de) memnunum ya:)) Gören herkes de çok beğeniyor ne kadar doğal olmuş falan diyor daha da mutlu oluyorum ama hakikaten çok doğal yani. Kimseye söylemesem ameliyat olduğumu kimse anlamazdı. Yumuşaklığı bile öyle..
1. ay şerefine resim ekledim kızlarrrr bunları fazla tutmayabilirim haberiniz ola
Merhaba cece:) ugrayin soyle arada yaaa ameliyatnizi oldunuz unuttunuz sayfayi:) bir boy buyuk olabilirdi durumu hepimizde oluyor sanirim. Ac gozlumuyuz ne? Neyse artik desteksiz sutyenle rahat rahat dolasiyoruz ya o yeter de artar bile. Benim icin hayaldi bu. Ya benim tam bir ay oldu ve gayet dogallar ben daha da dogallasmasini istemiyorum acikcasi. Dogallasmaktan kastiniz kuculmesi ve asagiya inmesiyse eger? Canim biz haftaya Tugrul beyin orda bir bulusma ayarliyacagiz. Benim kontrolum var gelebilirlerse ozdy sistrum clammy gelecekler. Sen de gelebilirsen cok memnun oluruz. Sevgiler. ..
canım cok isterdim ama ben istanbulda oturmuyorum sehir dışından geliyorum...Açıkcası ben de istemiyorum doğallaşmasını eğer küçülcekse:)) ama sanmıyorum artık daha fazla küçülmez sanırım... Sadece belki biraz daha yumuşar o kadar ama bence böle gayet iyiler...
Yaaa bilmiyordum canim İst. disinda oldugunu. Neyse olmassa sen kontrole geldiginde haberverirsin biz burdayiz her zaman:). Bu arada kizlar bu hafta alcam bir randevu. İrtibati koparmayalim :)
arkadaslar guzel yorumlarınız sayesinde tugrul dr gorustum, inss bende gogus buyultme ameliyatı olucam, benim merak ettigim gogus buyultme ameliyatı olan arkadaslar ameliyat sonrası agrıları nasıl oldu , ayrıca sırtustu nasıl uyunur onu dusunuyorum :))
Karmel hayirli olsun kararin. Doktor seciminden oturu de ayrica tebrik ederim:) Tugrul Turan i kesfetmek ve ona ameliyat olmak her kula nasip olmazNe zaman olacaksin ameliyat? Kesinlestimi? Agrilari sormussun. Ne okuduysan hepsi dogrudur canim. Agri magri yok yani. Ama ilk iki gece sadece sirtustu yatmak zorundasin maalesef yan bile donemiyorsun. Sirt ve bel agrisi oluyor haliyle. Ben ki yuzukuyun yatip dizimi gogsume kadar cekmeden uykuya dalamam. İki gun idare etcez artik:) yastiklarla oturur pozisyonda daha rahat uyumustum. Merak ettigin baska seyler olursa sorabilirsin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?