Evvela bütüne şifa olması niyetiyle
merhaba hanımlar ben dörtlü vajinoplasti perinoplasti iç dış dudak estetiği oldum 23 Ocak 2020 de hayatımın dönüm noktası Doktorum Süleyman Eserdağ’a evvela herşey için teşekkür ederim.
Ameliyat sonrası ve öncesi bana göstermiş olduğu tüm şefkat ve ilgi için müteşekkirim.
Onların tabiriyle büyük bir ameliyattı. Biraz zorladı beni ama şuan gayet iyiyim. Kendime güvenim geldi. O çirkin görüntüden kurtuldum çok şükür. Doğumlarımın ki doğumlarım çok zordu yani parçalayarak içimi doğum yapmıştım. Doğum yaptiran dr larda aynı şeyi söylemişti. Normal doğum zaten önermemişlerdi ancak ilk çocuğum kafası ters kanala girince ve kemiklerimin arasına sıkışınca vajinayı keserek aldılar oda iyileşmemişti. Yıllardır acı çekiyordum. Üstüne iki doğum daha yapınca bedensel olarak tamamen deforme olmuş bir durum olmuştu. Öksürmek hapşırmak benim için idrar kaçırmaya neden oluyordu. Bagırsaklarımda ilk kızımı doğururken yırtılmıştı. Ama şuan ben bile hayret ediyorum. Hapşırıyorum öksürüyorum herhangi bir ıslaklık yok çok şükür. Eşimde durumdan memnun. Bende mutluyum.hem evliliğim hem ben aslında yepyeni bir ben kendine güvenen bir ben
İnanın ertelemeyin ertelemeyin kendinize bir iyilik yapın
Yıllardır olmak isteyip bir cesaret ve okadar kötü bir psikolojiye sahipken yaptırdım beni ben yaptı beni kendime getirdi
Kendimi kuşlar gibi hissediyorum. Şaka değil demişti bana sen adım attın gerisi bende hiççç merak etme herşey çok güzel olacak diye ve öyle de oldu. 23 nisanda aslında kontrolüm vardı ancak buraya gelemediği için görüşemedik. Geldiği zaman son kontrol için hem doktorumu bekliyorum hem onun herşey yolunda demesini Herkese tavsiye ediyorum Süleyman Hocamı
Karşıma çıkardığı için Allah’a şükrediyorum. Herşey için teşekkürler. Ankara sizi bekliyor hocam.
Rabbim evini şen huzurunu daim eylesin. Şimdiden herkesin Bayramı mübarek olsun
Sevgilerimle.