Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

beyzacik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
245
3
116
İstanbul
ozel balat hastanesi prof. dr süleyman candan'a sabah ameliyat oldum ogleden sonra eve geldim biraz kanamalı geciyo gecen seneki operasyonum yuzunden silikon tampon takılmadı 2 gun sonra alıcakmış ama bilmiyorum nolcak sadece cok korkuyorum :(

ozel balat hastanesi prof. dr süleyman candan'a sabah ameliyat oldum ogleden sonra eve geldim biraz kanamalı geciyo gecen seneki operasyonum yuzunden silikon tampon takılmadı 2 gun sonra alıcakmış ama bilmiyorum nolcak sadece cok korkuyorum :(

burnunuz nasıl oldu acaba memnunmusunuz?

burnunuz nasıl oldu acaba memnunmusunuz?

salı günü alçım alınıyo ama su an için memnunum agrım sızım yok şişme morarma hiç olmadı ayrıca ameliyattan 2 gun sonra tamponlarımı aldırmaya gittim gercekten cok ilgili bi dr ama yinede kesin yorumumu salı gunu yapıcam :)

salı günü alçım alınıyo ama su an için memnunum agrım sızım yok şişme morarma hiç olmadı ayrıca ameliyattan 2 gun sonra tamponlarımı aldırmaya gittim gercekten cok ilgili bi dr ama yinede kesin yorumumu salı gunu yapıcam :)

fotoğraflardaki yeni burnunuz mu? estetik de oldu mu? tam olarak sıkıntınız neydi? bir de eski fotoğrafınızı görebilirmiyim?

ben de kısa bir süre sonra ameliyat olacağım ama doktor konusunda kararsızım.

yeni fotoğraflarınızı da koyarmısınız?

onlar eski ameliyatımın fotolarıydı azonce yeni bi album ekledim ordan bakabilirsiniz

aslında eski burnunuz da gayet güzelmiş. yenisi de güzel görünüyor. alçınız çıkınca da yeni fotoğraflar koyarsanız sevinirim. özelliikle önden bir fotoğraf süper olur.

bir de birşey sormak istiyorum. süleyman beye ameliyat olmadan önce nasıl bir burnunuz olacağı konusunda size bilgi verdi mi? ne bileyim hastalarının fotoğraflarını gösteriyormu mesela? görmeden ikna olmak zor olsa gerek.

aslında eski burnunuz da gayet güzelmiş. yenisi de güzel görünüyor. alçınız çıkınca da yeni fotoğraflar koyarsanız sevinirim. özelliikle önden bir fotoğraf süper olur.

bir de birşey sormak istiyorum. süleyman beye ameliyat olmadan önce nasıl bir burnunuz olacağı konusunda size bilgi verdi mi? ne bileyim hastalarının fotoğraflarını gösteriyormu mesela? görmeden ikna olmak zor olsa gerek.[/QbUOTE]

eski burnum aslında cok kotu bi hale gelmişti ilerleyen saatlerde o fotolarıda koyarım,sukeyman bey in hastalarının fotolarını gormedim yani ben gormek istemedim ama uzunca bi zaman bana ne yapıcagını burnumun neresinin nasıl olcagını çizerek anlattı bana zaten ertesi gunde ameliyat oldum cok ani bi karardı

bir de birşey sormak istiyorum. süleyman beye ameliyat olmadan önce nasıl bir burnunuz olacağı konusunda size bilgi verdi mi? ne bileyim hastalarının fotoğraflarını gösteriyormu mesela? görmeden ikna olmak zor olsa gerek.[/QbUOTE]

eski burnum aslında cok kotu bi hale gelmişti ilerleyen saatlerde o fotolarıda koyarım,sukeyman bey in hastalarının fotolarını gormedim yani ben gormek istemedim ama uzunca bi zaman bana ne yapıcagını burnumun neresinin nasıl olcagını çizerek anlattı bana zaten ertesi gunde ameliyat oldum cok ani bi karardı

bandajlarınız çıktı sanırım. yeni fotoğraflar da koyabilirmisiniz? nasıl memnunmusunuz burnunuzun şu anki halinden?

Sağlık sektöründe çalışıyorum ve süleyman hocamı çok yakınen tanıyorum. Dünyalar iyisi bir insan işinin ehli bir doktor cana yakın bir dosttur o. Kimseyi kırmaz hastasını atlamaz 10 sene önce muayene ettiği hastayı bile hatırlar yorumlar. Cin gibi bir hafıza melek gibi bir kalp.

Eğer onu tanıma şansına eriştiytiyseni birdaha asla vazgeçemezsiniz.
Balat hastanesi inanılmaz bir enerji aldı....

Başarılar hocam....

canım kaca yaptırdın acaba vallahı super olmus masallah tam ıstedıgım sekıl fıyat ne kadar cnm bıdrde muayene ucretı alıormu?

Bende Süleyman Candan a ameliyat olacağım. Senin yazdıklarını görünce içim rahatladı biraz

Son düzenleme:
Süleyman Hocanın ameliyat ücreti nedir bilen varmı? ve burun ameliyatı olan arkadaşlar memnunmu görüntülerinden

Back