Allah razı olsun canım çok şükür doktor kesin erkek dedi :))) Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sende muradına erdin ne güsell
o kaynananda çenesini kapar artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım çok şükür doktor kesin erkek dedi :))) Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin
Canim baska resim yokmu kac haftalik burda birsey gorur gibiyim ama emin deyilim orkdm bakarsa anlar .dr bisey demedimi ben erkege benzettim saglicakla kucana alirsin insallah...
kızlar bizde çok merak ediyoruz. yorum yaparsanız memnun olurum.orkdm gelsede bi baksa ya.
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sende muradına erdin ne güsell
o kaynananda çenesini kapar artık
Canimm İnan cok sevindim darısı basıma inşallah Rabbim dışarda o kadar güzel bir dolunay varki süper bı ay ışığı inşallah evlatlarımızın yüzü ve kalbi bu ay gibi Nur gibi parildar :)
sumehtap:
kız kurban olurum oğlunu yaratana
maşallah bak Rabbim işini bilir. İlk kaynanana haber verseydin
çok mutlu oldum
büyütürüz artık beraber oğluşları
INANK O KADAR MUTLU OLDUMKI ANLATAMAM massallah subhanallah.Ins darısı dıger ısteyenlerle bana olsun cnm benım, o kayınvaldenede ıyı bı ders olsun,sımdı hamıs kalmadan once neler yaptın kısaca bıze ozetlermısın, bızede dua etmeyı unutma cnmbenım.
INANK O KADAR MUTLU OLDUMKI ANLATAMAM massallah subhanallah.Ins darısı dıger ısteyenlerle bana olsun cnm benım, o kayınvaldenede ıyı bı ders olsun,sımdı hamıs kalmadan once neler yaptın kısaca bıze ozetlermısın, bızede dua etmeyı unutma cnmbenım.
Kızlar hepinizden Allah razı olsun ben çok mutlu oldum inşallah canı gönülden diliyorum Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın görümceme söyledim erkek olduğunu kesin annesine söylemiştir. 2-3 aydır görüşmüyorum zaten kaynanayla hamile olduğumu duydu ne beni ne oğlunu tebrik etmek için aramadı görümcem kesin söylemiştir şimdi hırsından çatlıyordur.. düşünceside aynen şöyle; oğluda olacak şimdi oğlumun yanında değeri dahada artacak araları dahada iyi olacak diye sıkıntıya düşüyordur.. bildiğiniz gibi bir kaynana değil benimki aman aman Allah düşmanıma vermesin(
canım seni yakından takip ediyordum çok sevindim kesinleşmiş cinsiyet....Allah tamamına erdirsin ,sağlıcakla gelsin oğluşun canım...benim de 2 kızım var çatlatma iğnesi oldum tek ilişki oldu ayın 22 sinde beklemedeyim.....martın 10 unda belli olacak hamiş olup olmadığım ....benim de umudum 2 kızdan sonra sağlıklı hayırlı bi oğlan almak kucağıma ...canım banada dua et....gurbumuza gelmek istersen beklerim face orkdem de orada......
MRM01 Özel mesaj gönderemiyorum sana mesaj kutun dolu olduğu için ...
http://c1302.hizliresim.com/16/v/kk9d2.jpg
bu da 12+1 görüntüleri
http://c1302.hizliresim.com/16/v/kk9fz.jpg (15+5 görüntüsü)
mrb konunuzla alakasız kusuruma bakmazsınız umarım bi sorum olcak ultrason kagıdına üç çizgi diye bişi duydunuz mu