Ikra meyra hanım 14+2 de ultrason görüntümüz siz de yprum yaparmısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MMerhaba eerkek gibi geldi bana cok aanlamam ama dr da tahminde bulunmstr tabiIkra meyra hanım 14+2 de ultrason görüntümüz siz de yprum yaparmısınız?
12 haftalık canım burda bı tahminde bulunur musun çok merak ediyorumhelencim koyabilirsen koyda bizde gorelim yada bu haftalarda ellerinde bu sekil foto olupta dr soylemedi ise koyun yorumunu yapalim
Merhaba ikra meyra rica etsem 12+2 hafta gebelik nubuna bakar mısınız lütfenDr ne dedi
Belli olmudumu sizinki acaba merak ettim bendeMerhaba arkadaşlar benim için de tahmin yapabilir misiniz rica etsem 13+4 doktor bir tahminde bulundu ama emin olamadı. Sizin yorumlar nelerdir acaba
Erkek yönünde emin olamadımKızlar tahminde bulunabilir misiniz 12 haftalık
Kız görünüyorEki Görüntüle 3054564 bana da bi tahminde bulunur musunuz
Erkek görünüyorMerhaba, 12 haftalk hamileyim, acaba tahminleriniz nedir? Bir oglum var ,basindan beri kiz hissediyorum ,(ilk oglumda da erkek oldugunu hissetmistim) doktor da 12+4 te erkek olabilir dedi,yanilma olabiliyor mu acaba bu haftalarda ?
Kiz görünüyorBizede tahminde bulunurmusunuz acaba lütfen
Yaaaa bu ay sonu gidicez şimdi 16 haftalık yazıcam buraya da çok teşekkür ederimKız görünüyor