- 18 Eylül 2021
- 17
- 29
- 33
İnşallah. Çok teşekkürler.Erkek gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah. Çok teşekkürler.Erkek gibi
Kız gibi sanki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıBuna da bakabilir misiniz yarın yeni kontrolüm var bakalım doktor nediyecek
Teşekkürler 10. Hafta fotoğrafıydı. Yarın 11. Hafta kontrolüm var tekrar atarımKız gibi sanki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Canım bu sayfaCanım birsürü sayfa çıktı hangisi acaba
Merhaba tebrik ediyorum bildiniz kızım olacakKız gibi sanki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Burası canım burada paylaşAa syfası nerede canım bekliyorum
Teşekkür ederim canım haftaya kontrol var ilk işim paylaşmak olucakBurası canım burada paylaş
Canım nubu goruluyormu bilmiyorum ama.sizce ne.Kız gibi sanki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Bana kız gibi geldi. Ama belli olmaz tabi. Allah sağlıkla kavuştursun inşallahCanım nubu goruluyormu bilmiyorum ama.sizce ne.
Amin canım.tahminin için sağol.Bana kız gibi geldi. Ama belli olmaz tabi. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Kiz gibi sankiCanım nubu goruluyormu bilmiyorum ama.sizce ne.
Erkek gibi sanki emin olamadımCinsiyet tahmini alabilir miyim lütfen çok merak ediyorum Ikra meyra
Erkek gibi sankiMerhaba Ikra meyra gecen foto attigimda tam anlayamamistiniz buna bakrmisiniz birde rica etsem
Net değilIkra meyra bana da yorum yaparmısınız?