Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız görünüyorIkra meyra canım bana tekrar bakabilir misin erkek demiştin ilk ultrasonlara bana şuan kız gibi geldi ama fikrini merak ediyorum şimdi 13+0 ı payşayım
Uygun değilMerhaba iyi günler bende 10 haftalık hamileyim rica etsem tahmin alabilirmiyim??
Erkek görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı9 haftalık görüntü bilen yorum yapabilir mi
Erkek görünüyorRica etsem tahminde bulunurmusunuz kndini gostrmedi bebegim snra doktor bakti kordon vardı 13+3gunluk ultrason resmi Eki Görüntüle 2951968
Teşekkür ederim canımm sonucu söylerim 3 hafta sonraKız görünüyor
Teşekkür ederim inşallah yanılırsınız :)) öğrenince yazarımErkek görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Emin olamadım kız gibi sanki12+2 banada yorum yaparmisin Ikra meyra
Bu haftalarda nub olmaz cnm 11 12 13 haftalar olmalı şekli kıza benzetimMerhabalar herkes sizi öneriyor bana da bir tanminde bulunur musunuz tam 14 haftalık ama kordon girdiği için emin olmamakla beraber erkek dendi içimden hep kız geçiyor rüya test vs ile cuma kesinleşecek ama sizden tahmin etmenizi istiyorum yardımcı olur musunuz
Bana sanki erkek demistin, doktorumuz 12.haftada %75 kiz demisti. Ama senin tahminin tuttu. Bence bi danismanlik merkezi ac baya baya tutuyormus senin tahminler.Emin olmadım sanki erkek gibi
Canım 12+6 bu ultrason bakarsın cook sevinirim10 hafta uygun değil şimdilik kız yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Net değilCanım 12+6 bu ultrason bakarsın cook sevinirim
Ayy Dr yanılmış sağlıkla gelsin oğlusunDoktor %70 kiz gibi ama daha erken onumuzdeki ay net belli olur dedi. Fakat prof dr oldugu icin yanilacagini sanmiyorum. Senin dr baya namini duydum sitede. Sen de emin olamamissin o zaman kız mi geliyor acaba