Kime göstersem erkek dedi kizlar sizce nedir cinsiyeti nub'u çok net çıkmış ama ben emin olamadım
Eki Görüntüle 2834149
Bizimki şakacı çıktı kendini burada kiz gibi göstermiş ama doktorumuz 16. Haftada çok net erkek dedi. Nub bende tutmadı maalesefKız görünüyor
Kız görünüyorMerhaba yorumlar mısınız?12+2
Nubu çok karışık başka USG varsa paylaşınKızlar bu teoriye göre bana da yorum yapar mısınız
Kız gibi sanki
Ben altakine göre erkek görünüyor dedim diğeri nubu karışıkEki Görüntüle 2859647
Eki Görüntüle 2859649
Ikra meyra canim bana dün yorum yapmıştın ama herkes farklı söylüyor. Rica etsem tekrar bakabilir misin.(12+5) Şimdiden çok teşekkür ederim..
Cok teşekkür ederimBen altakine göre erkek görünüyor dedim diğeri nubu karışık
Şu çizdigim yer nub ise erkek SankiEki Görüntüle 2860423
Nubu çok karışık başka USG varsa paylaşın
Emin değilim ama erkek gibi sanki emin olamadımIkra meyra bu şekilde var ama yine de tam görünmüyor sanırım değil mi canım sence?
Emin olunacak kadar net değil foto haklısın ama yine de bakıp yorumunu söylediğin için teşekkür ederiiiiiiimEmin değilim ama erkek gibi sanki emin olamadım
Erkek sankiIkra meyra cnm 12+3 dedi yani bu pozisyonda ne anlaşılır bilmem ama bi bakıver:)
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik kız yönünde ama yanıltabilir
Canım doktor bugün kesin olmamakla birlikte erkek dediEmin değilim ama erkek gibi sanki emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?