- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
Emin olmadım ama sanki kız gibi geldi banaMerhaba arkadaslar,aslinda bebegimin cinsiyeti belli,dr.eşime kağıda yazıp verdi ama eşim pazar gunu surpriz yapacagi icin bana søylemiyor,sizin bi tahmininiz varmı?Merakdan çatliyorum.Eki Görüntüle 2848569
Canım şimdi doktordan çıktık bildin erkekmisErkek görünüyor
Valla bravo arkadaşım,az ønce øgrendim, Allahin izniyle zillim geliyorEmin olmadım ama sanki kız gibi geldi banaen iyi 11 12 13 haftalar olmalı yada başka USG varsa paylaşın
Sağlıkla gelsin oğlusun
Sağlıkla gelsin prensesValla bravo arkadaşım,az ønce øgrendim, Allahin izniyle zillim geliyor⚘⚘⚘
Anketimi oylarsaniz sevinirim sağlıkla gelsin prensesIkra hanım merhaba 11+1den karından usg atıyorum rica etsem tahminde bulunur musunuz arkadaşım için bana kız demiştiniz doğru cıktı
Erkek görünüyorIkra hanım merhaba 11+1den karından usg atıyorum rica etsem tahminde bulunur musunuz arkadaşım için bana kız demiştiniz doğru cıktı
Oylamıştım zaten çok teşekkür ederim amiiin insallaaahAnketimi oylarsaniz sevinirim sağlıkla gelsin prenses
OyladimmmSağlıkla gelsin oğlusunanketimi oylarsaniz sevinirim
Kız diyecem ama emin olamadım
9+5 haftalık var onu atmıştım erkek yönünde demiştiniz 6+3 haftalık usg mız var başka yok şuan teşekkür ederimKız diyecem ama emin olamadımbaşka USG varsa paylaşın 11 12 13
Emin olmadım ters duruyor bebek9+5 haftalık var onu atmıştım erkek yönünde demiştiniz 6+3 haftalık usg mız var başka yok şuan teşekkür ederim
Bir de benimkine baksanız olur muEmin olmadım ama sanki kız gibi geldi banaen iyi 11 12 13 haftalar olmalı yada başka USG varsa paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?