- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
Öğleden sonra radyoloji ye gircem ense burun ölçümü için atarım yineErkek sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğleden sonra radyoloji ye gircem ense burun ölçümü için atarım yineErkek sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
Erkek sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
Kafasının hemen altındaki kordonu canim bana da erkek gibi geldi sanki ultrasonda seyredince pipisi dik gibi geldi ama bakalım yazicam sana tekrardan .çok sağol canım .2hafta sonra Dr tahmin etmezse yyeni foto atarım .Yandan sanki kordon geçmiş eğer arkasındaki nub ise kız gibi sanki pambix
Erkek görünüyorMerhaba benim ultrasonuma da bakar mısınız 12+2
Olabilir cnm emin olamadım Baska USG yokmu 10-11-12Kafasının hemen altındaki kordonu canim bana da erkek gibi geldi sanki ultrasonda seyredince pipisi dik gibi geldi ama bakalım yazicam sana tekrardan .çok sağol canım .2hafta sonra Dr tahmin etmezse yyeni foto atarım .
Var ama belli değil canim birde kilo var karından net olmuyor iki hafta sonra aticam yenidenOlabilir cnm emin olamadım Baska USG yokmu 10-11-12
Paylaşın belki ben görebilirimVar ama belli değil canim birde kilo var karından net olmuyor iki hafta sonra aticam yeniden
Rica etsem bize de bakar mısınızErkek görünüyor
Emin olamadım sanki kız gibi 11 12 13 haftalar olmalıKızlar selamlar, rica etsem bizim için de tahminde bulunur musunuz? Çok çok teşekkür ederim
11. Haftadayız aslında. Cevabınız için çok teşekkür ederimEmin olamadım sanki kız gibi 11 12 13 haftalar olmalı
Benimkine de bakar mısınızEmin olamadım sanki kız gibi 11 12 13 haftalar olmalı