Yaaaa çok üzüldüm mesajını görünce neden ne oldu doktor ne diyor kalbi mi durdu. Allah tez zamanda yerini doldursun aratmasın bir meleğin gittiyse sana yeni meleğin gelsinAllah im bebisine uzun ömürler versin ben dün kaybetimbenimde melegim kiz olacakti ama annesini erken birakti.senin melegin bir ömür yaninda olur insallah ❤
Tesekürler canimYaaaa çok üzüldüm mesajını görünce neden ne oldu doktor ne diyor kalbi mi durdu. Allah tez zamanda yerini doldursun aratmasın bir meleğin gittiyse sana yeni meleğin gelsin
Amin canım benim cümlemizinkine Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok dua edicem sana
Allah yardimcin olsun sifalar diliyorum tek sorun kabizlik nedenimiydi herhangi on bildirileri olmadimi neden kaynakliTesekürler canimben üc gündür kabizlik sorunu yasiyordum cuma günü doktoruma gitim kontrol oldum hersey yolunda dedi sadece yediklerine ictiklerine dikat et dedi.eve geldim uzandim lavoboya gitmek icin kalktim üc adim atamamla beraber suyum geldi ambulansi aradim hastahaneye gittim doktor yapabilecegimiz birsey yok dedi sebebide bilinmiyor önce dogum yaptirdilar sonrada kürdaj acilar icinde kivraniyorum Allah im kimseye yasatmasin cok zor bir aci
Hic birsey bulmadiklarini ama cogu kadinin bu durumu yasadiklarini söylemekten baska hic birsey demediler canimAllah yardimcin olsun sifalar diliyorum tek sorun kabizlik nedenimiydi herhangi on bildirileri olmadimi neden kaynakli
Hay Allah ya diyecek bişey bulamadım Allah yardımcın olsun acıların hemen dinsin çekme canın yanmasınTesekürler canimben üc gündür kabizlik sorunu yasiyordum cuma günü doktoruma gitim kontrol oldum hersey yolunda dedi sadece yediklerine ictiklerine dikat et dedi.eve geldim uzandim lavoboya gitmek icin kalktim üc adim atamamla beraber suyum geldi ambulansi aradim hastahaneye gittim doktor yapabilecegimiz birsey yok dedi sebebide bilinmiyor önce dogum yaptirdilar sonrada kürdaj acilar icinde kivraniyorum Allah im kimseye yasatmasin cok zor bir aci
Çok üzüldüm... Allah tez zamanda yerini doldursun inşallahHic birsey bulmadiklarini ama cogu kadinin bu durumu yasadiklarini söylemekten baska hic birsey demediler canim
Banada yorum yaparmisinnn lütfenn ilk çocukk benimkidedaha öncede görmüş ve yazmıştım bence erkekkkkkkk
Emin olamadımBanada yorum yaparmisinnn lütfenn ilk çocukk benimkide
Doktorda kiza benzetiyorm dedi 16 haftalikken gelin dediEmin olamadımkız olabilir
Bide şunlarda war 3 kürtaj oldm ondan cok merak ediyoruz ilk cocuk oldugu icin (karindan)Doktorda kiza benzetiyorm dedi 16 haftalikken gelin dedi
Bizede bakabilir misin rica etsem ilk bebeğimizEmin olamadımkız olabilir
Ayni oğlumun usg goruntusune benzettim erkek benceBizede bakabilir misin rica etsem ilk bebeğimizEki Görüntüle 2825129
Gerçekten miAyni oğlumun usg goruntusune benzettim erkek bence
Emin olamadımkız olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?