- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Kız görünüyor canım nubu paralelBide bu resmi var daha bu gun cekildi doktor kiza benzetdi ama kesin diyil dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız görünüyor canım nubu paralelBide bu resmi var daha bu gun cekildi doktor kiza benzetdi ama kesin diyil dedi
Buna göre kız görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra canım benimkine de bakabilir misin
Kız gibi sankiBunuda tahmin edermisiniz
Erkek sankiIkra meyra canim 12+2 bı tahmin de bulunurmusun.İlk bebeğimi bilmistin ya.bunada yorum yaparsan sevinirim.tesekkurler .
Pipisi var zaten dr tahminde bulunmadımıIkra meyra canim 12+2 bı tahmin de bulunurmusun.İlk bebeğimi bilmistin ya.bunada yorum yaparsan sevinirim.tesekkurler .
Banada tahminde bulunur musunuz acaba :) Çok teşekkür ederim şimdiden ❤Erkek sanki
Net değil USG başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalarIkra meyra 12+1 sata göre bana da bakar mısınız çok hareketli oldugu için bişey demedi Dr
Kız görünüyorBanada tahminde bulunur musunuz acaba :) Çok teşekkür ederim şimdiden ❤
Çok teşekkür ederim ❤❤❤Kız görünüyor
Kız görünüyorIkra meyra 11 haftalik bana da tahmin de bulunurmusunuz nub tam olarak neresi ben pek anlamadim :)
Net değil USG başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar
Malesef video çekim var onuda yükleyemiyorum buraya .. 2 li sonucuna gittigimde artık düzgün bir resim verirse atayım teşkr ederimNet değil USG başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar
teşekkür ederim buda diğer USG 12 haftalık tahmininiz aynı mıKız gibi sanki
Tesekkur ederim bakalim hayirlisi :)Kız görünüyor
Allah im bebisine uzun ömürler versin ben dün kaybetimbenimde melegim kiz olacakti ama annesini erken birakti.senin melegin bir ömür yaninda olur insallah ❤Ben seni çok iyi anlıyorum ben de 4. Yılımda gebe kaldım tüp bebek ile biz de biraz kızcıyız aynı heyecan bizde de vardı geçen hafta öğrendik cinsiyeti kızmış. İkra da zaten kız demişti bana inşallah gönlüne göre olur