- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Emin olamadım sanki kız gibi tekrar USG paylasinIkra meyra Merhaba. Bende çok merak ediyorum. 11 haftalık. Yorum yapabilir misiniz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olamadım sanki kız gibi tekrar USG paylasinIkra meyra Merhaba. Bende çok merak ediyorum. 11 haftalık. Yorum yapabilir misiniz acaba?
USG uygun değil tipi kız gibi sankiMerhaba Ikra meyra 14 haftalık bebişim tahminde bulunabilir misiniz?
Rica etsem benimkine de bakar msnUSG uygun değil tipi kız gibi sanki
8+3 karından ultrason. Ptesi hastaneye gidecegim doktor az da olsa tahminde bukunabilir ptesiye kadar 13+2 olaak insaAllahUSG uygun değil tipi kız gibi sanki
Bu haftalar da tahmin olmaz 11 12 13 haftalar olmalı buna göre kız olabilir dediğim gibi tutmayabilir8+3 karından ultrason. Ptesi hastaneye gidecegim doktor az da olsa tahminde bukunabilir ptesiye kadar 13+2 olaak insaAllah
Yaaaa çok sevindim bikaç kişiye daha gösterdim hepsi erkek dedi ilk defa siz kız dediniz çok sevindim. O zaman ptesi size tekrardan ultrason atsam olur mu o vakit 13+2 oluyor çok teşekkür ederimBu haftalar da tahmin olmaz 11 12 13 haftalar olmalı buna göre kız olabilir dediğim gibi tutmayabilir
Sırtı dönük uygun değilIkra meyra bize de tahminde bulanabilir misin bakalım Dr çok erken dedi haftaya bi bakıcaz yine kontrolü m var 10+5 sata göre Vaginal ultrason çıktısıEki Görüntüle 2813174
Eki Görüntüle 2813174
Kız görünüyorIkra meyra bugün tekrar randevuya gittim sizce nedir? 14 hafta 4 günlük
Merhaba bugün gittim hastaneye 12+5 ultrason görüntüsü atsam bakar msnSırtı dönük uygun değil
Bugün gittimBu haftalar da tahmin olmaz 11 12 13 haftalar olmalı buna göre kız olabilir dediğim gibi tutmayabilir
Şimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra bana da tahmin de bulunur musunuz lütfen Eki Görüntüle 2815544 Eki Görüntüle 2815545 Eki Görüntüle 2815546
Kız görünüyorBugün gittim
Kac haftalık 11 12 13 haftalar olmalı kız sankiMerhaba tahmin yapabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bende usg paylaşmıştım canım ona da bakar mısınKac haftalık 11 12 13 haftalar olmalı kız sanki