- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Bende kesin birşey demiyorum canım emin olamadım hayırlısı olsunValla canım ben hiç anlamıyorum nubtan falan sen maşallah çizmişsin bir deyan profilden göstertiginde biberon ucu gibi sivri dik bisey gösterdi biz bu dikligi görünce erkek diye yorumlarız dedi sonra bacak arasını da açıp gösterince evet burda da erkek görünüyor dedi ama yinede bir dahaki kontrolde daha netleşir dedi. Hatta ben kız hissediyorum babamız erkek hissediyor dedim baba haklı çıkacak sanırım dedi. Hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olsunda ❤
Nubu göremedim 12 13 haftalar paylasirsinIkra meyra canım 11+1 haftalık bir tahminin varmı bize
Boyutsuz USG paylaşın yandan görüntü olursa daha iyi olurIkra meyra canım cinsiyet tahmini yapabilirmisiiiin 11+3
doktor tahmin de bulunmadı mı canım kız gibi geldi banaEki Görüntüle 2707453
Eki Görüntüle 2707454
17 haftalıktekrar atarsınız demiştiniz bu sefer sanki daha belirgin tahmininizi alabilirmiyim ❣ Ikra meyra
Bu sefer doktorumuz tahminde bulundu ama ben meyra hanıma da sormak istedimdoktor tahmin de bulunmadı mı canım kız gibi geldi bana
Nub için 11 12 13 haftalar olmalı tahmin edecek olursam boş görünüyor bacak arası kız gibi geldi banaEki Görüntüle 2707453
Eki Görüntüle 2707454
17 haftalıktekrar atarsınız demiştiniz bu sefer sanki daha belirgin tahmininizi alabilirmiyim ❣ Ikra meyra
Teşekkür ederim benimde gönlüm kız hep öyle hissetim ama erkek dedi doktorum bugün değişirmi bilmiyorumNub için 11 12 13 haftalar olmalı tahmin edecek olursam boş görünüyor bacak arası kız gibi geldi banaolmaya bilir nub değil çünkü
Sağlıkla gelsin nub için uygun hafta değil .en iyi 11 12 13 haftalar olmalı değişirse supriz olurTeşekkür ederim benimde gönlüm kız hep öyle hissetim ama erkek dedi doktorum bugün değişirmi bilmiyorumçok teşekkür ederim cevabınız için
Erkek görünüyor
Evet yaa biraz üstte oluyor demekki 17+ da pipi olusunca az önce bu gördüğüm pipi ise tabikiTeşekkür ederim benimde gönlüm kız hep öyle hissetim ama erkek dedi doktorum bugün değişirmi bilmiyorumçok teşekkür ederim cevabınız için
Öylemii bende hep ekşi yiyip duruyorumErkek görünüyor
Aaa siz işaretleyince gördüm bugün bana 4 kere gösterdi görmüyormusun şekerim pipi bu pipi kız yok dedi doktorEvet yaa biraz üstte oluyor demekki 17+ da pipi olusunca az önce bu gördüğüm pipi ise tabiki
11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra yorumlarmisiniz
Zaten 11 hafta11 12 13 haftalar olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?