- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Net değil canim sanki dik görünüyor ama emin olamadım erkek gibi gibiEki Görüntüle 2688230
Ekleyebildim mi bilmiyorum ama normalde 11 hafta 6 günlük ama 13+1 çıktı
Sanırım burda yüzü ya da sırtı dönük ama şansımı denemek istedim
Yok yüz üstü başı yan duruyor bak çizdim sanki sanki erkekEki Görüntüle 2688230
Ekleyebildim mi bilmiyorum ama normalde 11 hafta 6 günlük ama 13+1 çıktı
Sanırım burda yüzü ya da sırtı dönük ama şansımı denemek istedim
Ya biliyo musun ben bebeği tam ters algılamışım sen gösterince fark ettim, ben bu tarafa kafası diğer tarafa alt kısmı diye bakınıp nub aradım bütün gün
Üste USG paylaştım gorduysen cnm iyiler şükür büyüdüler aynen salgın korkuttu hepimizi sağlıkla büyüt çocuklarını rabbim korusun cnmYa ben de beni hatırladın mı kasım annelerinden diye soracaktım sana
Çok şükür büyüttük kızları. İkra ve Meyra nasıllar?
Salgından dolayı çok seyrek gidiyorum hastaneye, bundan başka da görüntü yok elimde maalesef canım. Bunu da bugün ense kalınlığı vs bakarken verdiler, o yüzden sırt mı acaba burası diye düşündüm
Üste USG paylaştım gorduysen cnm iyiler şükür büyüdüler aynen salgın korkuttu hepimizi sağlıkla büyüt çocuklarını rabbim korusun cnm
Evet canım gördüm, o çizdiğin nub mu oluyor yani, çok hakim değilim deÜste USG paylaştım gorduysen cnm iyiler şükür büyüdüler aynen salgın korkuttu hepimizi sağlıkla büyüt çocuklarını rabbim korusun cnm
Evet canım gördüm, o çizdiğin nub mu oluyor yani, çok hakim değilim de
Sanki paralel değil mi yaEvet nubu oluyor cnm
https://i.imgyukle.com/2020/09/11/xKXgHH.jpghttps://i.imgyukle.com/2020/09/11/xKXCev.jpg
img 1599819641287
Merhaba 12+6 ama ultroson da 13+1 çıktı yeniden tahminizi alabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim@Ikra meyra
Erkek gibi net değil ama USG varsa psylasinIkra meyra Bebeğimiz 12+5 yorumlarını merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Eki Görüntüle 2688995 Eki Görüntüle 2688994
Erkek gibi net değil ama USG varsa psylasin
Başka USG oldumu teyit edeyimnet çekmeye çalıştım ama çok zor :)
Erkek sanki emin değilim yine usgleriniz net degil
Kız gibi sanki başka USG varsa paylaşın teyit edelimMerhaba bebeğimin 12 haftalık ultrason görüntüsü için yorumunuzu heyecanla bekliyorumEki Görüntüle 2689962 Eki Görüntüle 2689963
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?