merhaba şuan 9 hafta 6 günlüğüz belli olmadığını biliyorum hiçde farketmiyor sağlıklı olsun Allahtan tek dilediğim bu.. Ama merak da ediyorum tahmininizi alsam bir sonrski kontrolüm 3 hafta sonra yine atarım görüntüsünü ama şimdi belki birşey diyebilirsiniz
Allah tüm evlatları korusun hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah.
Ramzi teorisi sanırım bebeğin yolk saçının olduğu yere göre yorum yapılıyor senin kesede henüz bebek oluşmamış gibi geldi bana canım doktor bir şey dedi mi daha çok erken ama kalp atışı için vsBurada biraz daha net sanki kızlar. Ramzi teorisi keseye göre mi kesenin içindeki bebişe göre mi yorumlanıyor
Sağol canım. Kese yukarda dedi. Kesenin artık oluşmuş olduğunu söyledi. Ultrasona göre 5+2 haftalık dedi. 2 hafta sonra tekrar gel hem kalp atışını duyabileceğimizi söyledi.Ramzi teorisi sanırım bebeğin yolk saçının olduğu yere göre yorum yapılıyor senin kesede henüz bebek oluşmamış gibi geldi bana canım doktor bir şey dedi mi daha çok erken ama kalp atışı için vs
Ramzi de sanırım 6_7haftalık görüntü ile tahmin oluyorSağol canım. Kese yukarda dedi. Kesenin artık oluşmuş olduğunu söyledi. Ultrasona göre 5+2 haftalık dedi. 2 hafta sonra tekrar gel hem kalp atışını duyabileceğimizi söyledi.
Anladım canım yani bebek olunca kesenin içindeki konumuna bağlı olarakRamzi de sanırım 6_7haftalık görüntü ile tahmin oluyor
Buna göre kız gibi gibi gibimerhaba şuan 9 hafta 6 günlüğüz belli olmadığını biliyorum hiçde farketmiyor sağlıklı olsun Allahtan tek dilediğim bu.. Ama merak da ediyorum tahmininizi alsam bir sonrski kontrolüm 3 hafta sonra yine atarım görüntüsünü ama şimdi belki birşey diyebilirsiniz
Allah tüm evlatları korusun hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah.
Sanki erkek gibi emin olamadım Dr + getirmiş nubuna çok zor tahmin etmek 12-13 hafta olursa paylasinKızlar benim bebeğimin cinsiyetinide tahmin eder misiniz 11+3te cekildi. Ve aynı gün kalp atisida 168 geldi.Eki Görüntüle 2677122
Eki Görüntüle 2677025 Eki Görüntüle 2677026 Eki Görüntüle 2677027
Merhaba banada yorum yapar mısınız. 11+4 de çekildi
Teşekkür ederim canimSanki erkek gibi emin olamadım Dr + getirmiş nubuna çok zor tahmin etmek 12-13 hafta olursa paylasin
Kız gibi sanki 13 hafta olursa paylaşın çok net değil USGIkra meyra canım yorumlar mısın
Kız gibiMerhaba benim bebegime de bi tahmin yapar misiniz siz ve anlayan diger arkadaşlar
Değişiyormu o haftalardaBuna göre kız gibi gibi gibi11 12 13 haftalar olmalı
Değişmiyor da daha netleşiyor sanırımDeğişiyormu o haftalarda
9+6 haftada nub iki tarafa benzer en iyi nub haftası 11 12 13 haftalardirDeğişiyormu o haftalarda
Çok teşekkür ederim şimdi anladım9+6 haftada nub iki tarafa benzer en iyi nub haftası 11 12 13 haftalardir
Mümkünse anlayanlardan birer tahmin alabilirmiyim? Çok teşekkürler şimdiden
Kız gibi geldi bana
Kaç haftalık USG sanki erkek gibi emin olamadım 11 12 13 haftalar olmalı tekrar USG paylasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?