- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Benim kaç kilo olduğumucuncu oglum olacak bu oyleyse... Tesekkur ederim yorumladiginiz icin. peki o asagida pusulaya benzer seyler nedir
Belli olmaz yanılmış olabiliriz rabbim gönlünüze göre nasip etsinucuncu oglum olacak bu oyleyse... Tesekkur ederim yorumladiginiz icin. peki o asagida pusulaya benzer seyler nedir
Gonul kiz istiyor tabi, Allah bize neyi hayirli kildiysa onu nasip etsin ins tesekku ederimBelli olmaz yanılmış olabiliriz rabbim gönlünüze göre nasip etsin
Hiç belli degilki başka yokmu
Gecen gün atmistim 11 hafta 5 günlükken oda net degil ama kız gibi demistin. Doktor da suan bisey diyemem dedi ameliyata girecekti bide ondan heraldeHiç belli degilki başka yokmu
Ikracim ultrasonun altinda kucuk resimi buyuttum bu cikti mely 15 te kafadan anliyor sizce bu usg den bisey cikarmi :) hamileliklerimin ilk 3 ayi bunlarla geciyo sonucta hep ayni oluyo :)Hiç belli degilki başka yokmu
Ben erkek diyorum canım inşallah öyledirIkracim ultrasonun altinda kucuk resimi buyuttum bu cikti mely 15 te kafadan anliyor sizce bu usg den bisey cikarmi :) hamileliklerimin ilk 3 ayi bunlarla geciyo sonucta hep ayni oluyo :)
Insallahhh canim kiz yatiyorum ruyamda usgler ucusuyo hepsinde de tam dr cinsiyeti soyliycek uyaniyorum :)kalkiyorum elimde usg :) bi ogrensem gecicek biliyorumBen erkek diyorum canım inşallah öyledir
Kız erkek canım hayırlı evlat olsun inşallah sonuçta hepsi aynıInsallahhh canim kiz yatiyorum ruyamda usgler ucusuyo hepsinde de tam dr cinsiyeti soyliycek uyaniyorum :)kalkiyorum elimde usg :) bi ogrensem gecicek biliyorum
Tabiki devir kiz erkek degil hayirli hayirsiz evlat devri Rabbim hayirli imanli Kuranli akli basinda saglikli uzun omurlu evlat nasip etsin cumlemize gonlumuzden gecen hayirli saglikli olmasi yaninda erkek olmasi kiz olursada yine yavrumdur yine canimdir yine kanimdir hepsine canim fedaKız erkek canım hayırlı evlat olsun inşallah sonuçta hepsi aynı
Merhaba benim bebegime de bi tahmin yapar misiniz siz ve anlayan diger arkadaşlarİnşallah canım hayırlısı erkek olma ihtimali yüksek bebeğinin sağlıkla gelsin gönül olmayanı istiyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?