Neymiş erkek sankiCanım 14+2 dedi doktor cinsiyeti söyledi
Aminn inşallah canım haftaya hastaneye gitmeyi düşünüyorum çok merak ediyorum acaba kaç haftalık hamileyim bian önce gitmeyi bekliyorumGebelik başlamış görünüyor kanda baktırsağlıkla nasip etsin inşallah
Kız sanki öğrendiğim kadarıylaİkra hanım banada bir yorum yapar mısınız 12 haftalık
Ayy inşallah canım sağlıcakla gelsin inşallah erkektir bir kızım var bir de oğlumuz olsun istiyoruz,Allah isteyene ikisinide nasip etsin yarın kontrolüm var bakalım durumdan haberdar ederim
Tahminim doğruErkeğe yatkın gibi 12_13 hafta USG de paylaşın
Erkek gibi sankiİkra hanım banada bir yorum yapar mısınız 12 haftalık
Sağlıkla gelsin yine bildimEvewttErkek
ErkekEki Görüntüle 2665136 bir cinsiyet yorumu da ben alabilir miyim?
Nub nedemek anlamiyorum vallah nublardan ben karnin seklinden ve rahimden anliyorum cinsiyetleri18+ da nub olmaz cnm baya büyükmüş Minnoş hayırlısı olsun ne güzel prenses geliyormuş rabbim korusun
Teşekkür ederimErkek gibi sanki
Erkek gibi geldi usg çok parlak emin olamadımMerhaba 12+6 bugün 2 li test için çekilen ultrason resimlerinden cinsiyet tahmini yapabilen olurmu
Başka USG varmı kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı karanlık USG çok zor seçiliyor sanki erkek emin degilimBende yorum alabilir miyim 12+1
Tek bu var teşekkür ederimBaşka USG varmı kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı karanlık USG çok zor seçiliyor sanki erkek emin degilim
Kız gibi nubu ama net değilEki Görüntüle 2675648 Eki Görüntüle 2675649 ikiside karından merak ettim tahmininizi su an 15 haftalık haftaya öğrenmeye gidicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?