- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
Ikra soruyorum kizma lutfen bu isaretlediklerim nubu degilmi bacagimi acabaYolk saç solda görünüyor
Nerden anladin canimBence kız
8 haftalık değil mi bu haftada nub belli olmaz bence şekil almamış o yüzden kız gibi dedim inşallah gönlündeki nasip olurNerden anladin canim
Aminn cok sagol birde 8 haftalik erkek bebek sekil aliyormu canim8 haftalık değil mi bu haftada nub belli olmaz bence şekil almamış o yüzden kız gibi dedim inşallah gönlündeki nasip olur
Benim ikinci oğlum 7+4 ye baya belliydi zaten 10. Haftada erkek demişti benimki tahmin inşallah erkek istiyorsan erkektirAminn cok sagol birde 8 haftalik erkek bebek sekil aliyormu canim
Hayır nub olmazIkra soruyorum kizma lutfen bu isaretlediklerim nubu degilmi bacagimi acaba
Erkek gibi başka usgde paylaşın teyit edeyim 11 12 13 haftalar olmalı USG kaç haftalıkTahmin varmi kızlar Eki Görüntüle 2671896
12+2 cnmErkek gibi başka usgde paylaşın teyit edeyim 11 12 13 haftalar olmalı USG kaç haftalık
Nub için 11 12 13 hafta olmalıMerhabaaa.. Bize de bir yorum yapabilir misiniz rica etsemEki Görüntüle 2672037 Eki Görüntüle 2672038
Nub için 11 12 13 hafta olmalı
Başka USG varmı renklide nub görünmüyor diğerinde nub çok karışık net değil
Yok canım başka neyse haftaya gösterirse öğrencez inşallah yine de teşekkürlerBaşka USG varmı renklide nub görünmüyor diğerinde nub çok karışık net değil
Kiz
Canim benim ultrason sonucuna da bakar mısın cinsiyeti nedir sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?