dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Eger o nub ise kiza benzettim ben ama gercejten co kucuk:)
evet çok küçük minikim neyse haftaya allah izin verirse yeni fotosunu eklerim biraz daha büyümüş olur o zaman :KK16: yorumun için teşekkür ederim tatlım kız erkek farketnez sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
oooy baktıkça bakasım geliyor kuzumaaa :emir_bebek::nazar::KK16::KK1:

Zeynebummm orkidem yorum yapmadi dimi daha :) valla heran yazarsin diye baka baka bi hal oldum.bacim

Hmmm pekii sen neye gore yorum yptin kusa benziyo dimi?

Senle aramizda tam on gun var benimde 30 temmuz insallahhhh

Rabbim inşAllah kısmet etsin cümlemize. Buarada Nubu tam karşıya bakıyor canım ,birde bir arkadaştan öğrendiğime göre rahim duvarını tam doldurmuş buna görede kız

Pipiyi gorduk canim.erkrkmis yuzde 90

Gözün aydın,elbette onlar daha iyi bilir .Doktor bizede 12 haftalıkken kız gibi dedi 14 haftalıkken başka dr. erkek dedi :KK9: p.tesi tekrar gidicem bakalım değişmişmiyiz. 20.haftaya kadar doktorlar yanılabiliyor. Sağlıkla gelsinler

$IMAG0051.jpg bizede baka bilirmisiniz acaba benim bebişim

Fatos nerdesin kiz hayirli olsun oglusun ara ara gir buraya yinede yorum ysparsin

Sagol canim allah razi olsun. Tabiiki canim girmemmi! Bakalim hayirlisi adam yine kesin konusmim ama dedi buuk ihtimal erkek dedi
O kordon dgil dimi dedim o kadarda tecrubem olsun dedi birakta. Buranin en sayilan doktoru. Bakalim.hayirlisi. esim yine kesin gozuyle bakmiyo o biraz daha dikkatlidir boyle seylerde :)). Ama.bacak arasinda cikinti uzundu. Bu saatten sonra klitoris olamaz dimi dedim coktan girerdi iceri. Aynen oyle dedi.

X