- 23 Kasım 2010
- 188
- 0
kizlar inanin net birsey gorunmuyor uzgunummmm
çok teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun cnm Rabbim sağ salim kucağına aldırsın darısı benm başıma daha 5 haftam var öğrenmek için tabii merakdan çatlayıp başka bir hastaneye gitmezsemevet sonunda öğrendim canım sağolasın darısı öğrenmeyenlerin başına
canım tahminlerin için sana çok teşekkür ederim
kızlar benim bebeğimiçin de yorum yapar mısınız? bu resimlerde 12+4 haftalık....
gurbet güzeli,orkdm ve diğer anlayan arkadaşlar...cevaplarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 804711 Eki Görüntüle 804715
resimleri buyutemiyorum cnm buyurse bisey soyleyebilirim
kızlar benim bebeğimiçin de yorum yapar mısınız? bu resimlerde 12+4 haftalık....
gurbet güzeli,orkdm ve diğer anlayan arkadaşlar...cevaplarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 804711 Eki Görüntüle 804715
canım bence kız gibi bu tatlı şey
gönlündeki neyse o olsun öncelikle..bildiğimden değil yani çıkıntısı paralel gibi hım :26:
Merhabalar
buda benim bebeğimin ultrason görüntüsü
henüz 11 +3 haftalık resmine çıplak gözle bakınca popo kısmında bir çıkıntı görülüyor fakat resmi tarayıp yükledim ama pek bir şey anlaşılmıyor galiba
acaca görebildiğiniz kadar yorum yapabilir misiniz Eki Görüntüle 806765 Eki Görüntüle 806765
canım bence kız gibi bu tatlı şey
gönlündeki neyse o olsun öncelikle..bildiğimden değil yani çıkıntısı paralel gibi hım :26:
Eki Görüntüle 805456 Eki Görüntüle 805455
burada 12+0 tam nolur bizede söyleyin kafam karıştı:44:[/QUOT
İlk baktığım zaman ben erkeğim diyor ama o haftada o kadar dik bir çıkıntı olurmu ona kafam karıştı
O dik çıkıntı eger bacak kemiği fln sa hemen yanında paralel başka çıkıntı var o zamanda Kız dıyorum
Cokmu kafa karıstırdım:26:
Eki Görüntüle 798252 12+2 günlük
banada bakarmısınızzzz hatunlarrr [/QUOTE
Bebişin erkek canım