gönlünden geçen olur inşallah canım
malesef nubunu göremedim ben :26:
niye görünmüyo ki acaba bebek yan falan mı duruyo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gönlünden geçen olur inşallah canım
malesef nubunu göremedim ben :26:
niye görünmüyo ki acaba bebek yan falan mı duruyo?
yorumm yapann yokmuuu
yorumm yapann yokmuuu
ayynneeenn canim ona biz burda kizdan erkege donen nublar diyoruz ve genelide erkek cikiyooo
yorumm yapann yokmuuu
ya kızlar bende yeni bir üyeyim orkdm bütün yorumlarını okudum benim bebeğiminde ultrasonuna bakarmısın
burda 13+5Eki Görüntüle 788356
fotoda belli oluyo mu baş popo mesafesine göre 10 hafta 4 günlük ama normalde 11 hafta 1 günlükken çekilmişti
sizce kız mı erkek mi yardımcı olur musunuz:)
RICA EDERIM CANIM EMIN OLMADAN KONUSMAM bakalim hayirlisini dilioyrumcanım doktorun göremediğini sen gördüysen eğer helal olsun sana diyorum bakalım bi ay sonra cinsiyetimiz kesinleşince ne dicek :)
canım ablamında hep tam göremedim ama kız demiş
5. ayın sonunda mıydı neydi hatta üç boyutlu ultrasona girmesini söyledi doktor o da girince erkek olduğunu öğrendi hayırlısı olsun inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-isimler/646278-cinsiyet-tahmini-resimli.html
Kizlar burda bebegimin resimleri var banada tahminleri soyleyinn:)
RICA EDERIM CANIM EMIN OLMADAN KONUSMAM bakalim hayirlisini dilioyrum
kesin olmamakla beraber kiz olabilir canim bakalim
cekim pek iyi degil su resme ne desem yalann olur canim
bu arada bi bayana yorum yapmistim kiz diye bugun dra gitti kizi olacakmis nedense ön yargili düsünüyorlar inanmiyorlar biz drlardan önce tahmin yürütebiliyoruz guzel resim olduktan sonra
Kiz bebeginiz ters duran da cok belli
canm benm resmi bide sen yorumlar mıısn shezofren arkadaşım sağolsun yorumladı ama sanırım tamda iyi görünmüyo nub birde sen bakıp yorumlarsans sevinirim sen sanırım bu işin ustası olmuşsun artıkbu arada bi bayana yorum yapmistim kiz diye bugun dra gitti kizi olacakmis nedense ön yargili düsünüyorlar inanmiyorlar biz drlardan önce tahmin yürütebiliyoruz guzel resim olduktan sonra
canim zahmet olmassa bebegin resmini atarmisin yenidenbebeğimin cinsiyetini ben çoktan öğrendim.malesef yanlış tahmin bebeğim erkek.ters duran resimde nerden kesin olarak onu öle yazdın onuda anlmadım açıkçası
canm benm resmi bide sen yorumlar mıısn shezofren arkadaşım sağolsun yorumladı ama sanırım tamda iyi görünmüyo nub birde sen bakıp yorumlarsans sevinirim sen sanırım bu işin ustası olmuşsun artık
Eki Görüntüle 788832