Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızkardeşimin bebeği 15 haftalık yorum alabiirmiyimmEki Görüntüle 778750
merhaba arkadaşlar ben de 10 haftalık usg yüklesem bakabilir misiniz. meraktan çatlıcam ya:) ikinci gebeliğim ve bir oğlum var. ben de yorum almak istiyorum. müsait olan var mı. allah hepimizin evlatlarını sağlıkla dünyaya getirsin
kızkardeşimin bebeği 15 haftalık yorum alabiirmiyimmEki Görüntüle 778750
doktorunuz yorum yapmadı mı?
Eki Görüntüle 781992 kimsecikler yazmıyor artık ama ben yine de yükleyim...meraktaym haftalardır..öğrenemedim bebeğimin cinsiyetini...
yorum yapanlara şimdiden teşekkürler...8+3 burada bebeğim
Hanımlar benim bebiş de bu :) ultrasonun durmasından kaynaklı burnu çok uzun görünmüş ama aldanmayın :) diğer resminde burnu normal :) ama bu resimde nub u görünüyo sanki o yüzden bu resimleri yükledim :) görüş bildirirseniz sevinirim :)
Eki Görüntüle 782396 Eki Görüntüle 782395
Maşallah canım
Bana erkek gibi geldi hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Eki Görüntüle 780118 Eki Görüntüle 780117
burda 10 haftalık ama anlayan arkdaşlardan yorum rica ediyorum merak işte önüne geçilmiyor:)
Allah gönlüne göre versin canım. Ben hep oğlum olacağını hissediyordum küçüklüğümden beri ve oğlum olacak. Ama 100 kişiye sorduk bana herkes senin kızın olacak demişti,bir kişi bile erkek dememişti, hem hamilelik öncesi hem hamileliğin başından beri ama içime doğan oldu. Seninde içine doğan olur öyle hissettim yazayım dedim. Allah sağlıkla kavuştursun..hadi bakalım inşallah cnm. ilk günden beri erkek hissediyorum ama benden başka herkes kız diyo :) hayırlısını versin Rabbim cümlemize..
Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun.Bak ben kaç haftalık oldum senin iki katın kadar daha benimki göstermedi bırak daha iki haftam var yani daha çok erken senin için
Allah gönlüne göre versin canım. Ben hep oğlum olacağını hissediyordum küçüklüğümden beri ve oğlum olacak. Ama 100 kişiye sorduk bana herkes senin kızın olacak demişti,bir kişi bile erkek dememişti, hem hamilelik öncesi hem hamileliğin başından beri ama içime doğan oldu. Seninde içine doğan olur öyle hissettim yazayım dedim. Allah sağlıkla kavuştursun..