- 29 Mart 2013
- 276
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 748556 döndürmedim kızlaaar lütfen bana da yapın tahminnn cok merak ediyorumm :) bugun cekindik bu usg fotosunu 10+0 bugun
Eki Görüntüle 748829 Eki Görüntüle 748830 bir yorum yapın lütfen
bence bu bebiş erkek :)
bu bebişin nubunu göremedim
üzüldüm şimdi(
Sheila05 canım rıca etsem banada bı bakarmısın cok tesekkurler ılk resım 9+4 gunluk ıkıncı resım 11+4 gunlukEki Görüntüle 749097 Eki Görüntüle 749096
bu bebişin nubunu göremedim
üzüldüm şimdi(
ben kendi bebeğimden de emin olamıyorum erkek gibi geliyor ama kıza da benzetiyorum :) senin durumunda benim gibi canım.. seninkinden de emin olamadım..
ben kendi bebeğimden de emin olamıyorum erkek gibi geliyor ama kıza da benzetiyorum :) senin durumunda benim gibi canım.. seninkinden de emin olamadım..
bende emin olamıyorum. neyse uğraştın teşekkür ederim
Eki Görüntüle 742713
Kizlar benim bebegime kimse yorum yapmadi 10+6..
ben 3 haftalık hamileyim sadece kese görünüyo foto koysam anlaşılır mı cinsiyeti
Eki Görüntüle 748556 döndürmedim kızlaaar lütfen bana da yapın tahminnn cok merak ediyorumm :) bugun cekindik bu usg fotosunu 10+0 bugun
ORKDM yorum yaparmısın lütfen :)