- 26 Kasım 2012
- 657
- 11
Kızlar yorum yapıcak yok mu çok merak ediyorum birdahaki randevumuz 1 ay sonraya ORKDM nerelerdesin bizlerede birseyler soyleseydin ya(
bana kız gibi geldi bebeğin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yorum yapıcak yok mu çok merak ediyorum birdahaki randevumuz 1 ay sonraya ORKDM nerelerdesin bizlerede birseyler soyleseydin ya(
bana kız gibi geldi bebeğin canım
teşekkür ederim yorumun için:) ORKDM'dende bekledim tahmin ama bana demedi birşey üç kişi tahminde bulundu 2 kişi kız 1 kişi erkek dedi merakla bekliyorum bende
sorayım gözünden kaçmıştır nediyo bakim
261. sayfada 8,9 tane var fotoğraf hepsini yüklemiştim 12+4 tük orada:)
ugur boceeegii
cnm bebegin buyuk ihtimal kiz nubcok buyuk ama paralelliginden ve haftasinin buyuk olmasindan dolayi kiz
http://u1306.hizliresim.com/1b/t/pkfld.jpg
ORKDM buradada 13+4 haftalık kendi doktorumuz birşey söylemeyince başka bir özel hastaneye gitmiştim oranın ultrason görüntüsünün kalitesini pek beğenmedim ama bu görüntüyü vermişti doktor eklemeyi unutmuşum buradada nub aynı şekilde paralel ve büyük mü hiç birşey göremedim ben bunada bir yorum yapar mısın? kızlar sizlerdende bekliyorum yorum:)
Eki Görüntüle 734272
buda benim miniğim teyzeleri ... yüzü bize dönük anlayan arkadaşlarım umarım yorum yapabilirler ...
arkasını dönmüş kız buyaa:44:
Canım merhaba benim bebiş burda 11+ 5 günlük. sence cinsiyeti nedir? Randevume tam 4 hafta var
Eki Görüntüle 742120