- 26 Kasım 2012
- 657
- 11
ama bi dakika burada bebek yan degil ki bize donuk dimi
o halde nub gozukmuyor
canim ben burda bi kac kisiye kiz dedim erkek cikti ddrlarda oyle olasiliktan korktuklarina demiyorlar
ya bana arkası dönük gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bi dakika burada bebek yan degil ki bize donuk dimi
o halde nub gozukmuyor
canim ben burda bi kac kisiye kiz dedim erkek cikti ddrlarda oyle olasiliktan korktuklarina demiyorlar
Eki Görüntüle 687838
bende bebeğimin cinsiyetini merak ediyoruummm lütfen yardıımmmmm :)))))[/QUOTE
Lütfen bize de bi yorum yapar misiniz:)))) 12 haftalik burdaa bn kendimde bakmaya çalıştım ama malesef beceremedim (((
Eki Görüntüle 687838
bende bebeğimin cinsiyetini merak ediyoruummm lütfen yardıımmmmm :)))))[/QUOTE
Lütfen bize de bi yorum yapar misiniz:)))) 12 haftalik burdaa bn kendimde bakmaya çalıştım ama malesef beceremedim (((
nub kapalı bacaklarını kaldırmış bebeiş görünmüyo canım
cnm bebişin çok tatlı hakkında hayırlısı olur inşallah bende atmak istiyorum resim ama beceremiyorum .....
bilgisayarda bi sorun var galiba gene olmuyo msn atsam olurmu size
Tesekkur ederim canım insallah senin icinde hayırlısı olur ben sana yardimci olaym istersn resm yükleme konusunda en altta konuya cevap ver yazio once oraya tikla daha sonra altta diger secenekler yazio ordan eklenti ekleye tikla snr acilan sayfada bilgisayarina yukledign resmi bul icerigi ekle deyip bitir de boylece resmin yuklenmis olur umarim anlatabilmisimdir :)))
canim cookkk kucuk goremiyoprumkii
orkiş posta kutun dolu canım
cnm olmuyo orkdmde çok yardımcı oldu ama bilgi sayarda sorun var galiba olmuyo yardımın için sagol :)
Lutfen yorum yaparmisiniz,12+5 ugsde.. Cok heyecanliyim:18:
egem yatutarsanın bebeginin cinsiyeti belioldumu canım