Bende bu salı günü ameliyat oluyorum Sevim hanımda kendisini çok araştırmadım benim ptozis ameliyatı kapak düşüklüğü ama tedirginim nedenseMerhabalar, goz kapagi estetigi icin sevim çakmak hocayi dusunenlerle iyi dusunmeleri acisindan tecrubemi paylasiyorum. Yaklasik 6 ay once goz kapagi estetigi oldum. Dusukluk neredeyse goz pinarimdan basladigindan o bolgeden baslayarak ameliyat yapti. Fakat sag goz pinarimda bariz cukurluk olustu ve sola gore asimetrik duruyor. Buyuk ihtimal sag taraftan fazla doku veya yag alindi ve sol tarafta sorun yokken sag cukurlasti. Durumu doktorla paylastigimda fazla odaklanmamam gerektigini istersem dolgu yaptirabilecegimi ama kendisinin o bolgeye dolgu yapmadigini soyledi. Rahatsiz oldugumu soylememe rağmen ne cozum sundu ne bisey. Ben yapmiyorum ama surada yaptirabilirsin gibi cozum odakli gelmedi asla. Iz olsa makyajla kapatilir ancak bunun kamufle edilme sansi da yok. O yuzden dusunenlere tavsiyem asla sevim cakmagi tercih etmemeleridir sorun vs elbet cikabilir ancak en azindan size cozum sunan basindan atmayacak odaklanma diyip gecistirmeyecek bi doktorla ilerlemeniz cok daha iyi olur
Hanımefendi olumsuz örnek varken bile bile yapmayın bunu kendinize…Bende bu salı günü ameliyat oluyorum Sevim hanımda kendisini çok araştırmadım benim ptozis ameliyatı kapak düşüklüğü ama tedirginim nedense
Bende bu salı günü ameliyat oluyorum Sevim hanımda kendisini çok araştırmadım benim ptozis ameliyatı kapak düşüklüğü ama tedirginim nedense
Benim simetrik göz kapağım, zaten sol olan,felçten dolayı biraz küçüktü ama belli değil. 4 ayda ancak geçti kırmızılık. Benim 2 yıl kadar oldu yaptıralı. Az alması konusunda haklısınız, bende zaman geçince fark ettim ki yeterince almamış ve gergin değil deri. Kendisine söylediğimde gerek yok dedi. Beni de çok rahatsız etmediği için peşini bıraktım. Kapanmazsa daha kötü olur dedim. Görüntüm şu anda güzel, bana yeterli.merhaba, yeni görebildim mesajınızı,sizin izleriniz ne zaman gecti acaba cunku benim tam 2 ay oldu hala kırmızı ayrıca iki göz kapagım esit degil ve bence biraz daha alınması gerekiyordu alınmamıs yeterince
Şu anda durumunuz nedir, resim atar mısınız buraya... Örnek olsunmerhaba, yeni görebildim mesajınızı,sizin izleriniz ne zaman gecti acaba cunku benim tam 2 ay oldu hala kırmızı ayrıca iki göz kapagım esit degil ve bence biraz daha alınması gerekiyordu alınmamıs yeterince
Sizin nasıl suan sizde foto atabilir misiniz kapak oranınızı merak ettimBenim simetrik göz kapağım, zaten sol olan,felçten dolayı biraz küçüktü ama belli değil. 4 ayda ancak geçti kırmızılık. Benim 2 yıl kadar oldu yaptıralı. Az alması konusunda haklısınız, bende zaman geçince fark ettim ki yeterince almamış ve gergin değil deri. Kendisine söylediğimde gerek yok dedi. Beni de çok rahatsız etmediği için peşini bıraktım. Kapanmazsa daha kötü olur dedim. Görüntüm şu anda güzel, bana yeterli.
Size de geçmiş olsun
Merhabalar oldunuz mu ameliyat çok merak ettimBende bu salı günü ameliyat oluyorum Sevim hanımda kendisini çok araştırmadım benim ptozis ameliyatı kapak düşüklüğü ama tedirginim nedense