teşekkür ederim cnm ; henüz ucu cok yuwarlak umarım zamanla şekillenir ve yuwarlaklığı kalmaz....
cnm bende 1.ay gittim kontrole sora hiç gitmedim=)) üşendim bu arlar gidebilirim belki karşılaşırız...
cnm sen İremdin değil mi? :) okadar cok kişiyle konuştum ki karıştırıyorum; msnimde vardın son durumun nasıl sen cok memnundun değil mi? umarım bende iyice oturunca senın gibi memnun olurum:) bu arada bana hiç foto göndermedin merak ediyorum senın burnunu; ben ekim ortası gibi gidebilirim...
en son fotomu en kısa zamanda mail atarım cnm...
bu persembe serhat tuncere amlıyat oluorum cok heecanlıım kızlar :)[/QUOTE
şimdiden geçmişolsun eminim ağrın sızın olmayacaktır; umarım herşey istediğin gibi olur....
kimse foto eklemıyor en azından yuzlerını saklasalarda oyle ekleseler bızlerede yardımcı olurdu enazından silbaştan burnu cok guzel bıde onden gorsek her acıdan burun guzel olmalı bence
arkadaşlardan msj gönderen olmuş adres ve fiyat soran google a serhat tuncer yazın iletişim bilgileri sitesinde yer alıyor. fiyatta değişiyor arkadaşlar. gidin görüşün yardımcı oluyor serhat bey. ben fotoğraf eklemeye devam ediyorum :)
S
İlbaŞtan cım sen oldun burun aemlıyaıt memnunmusun bızımle paylaŞİrmısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?