Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bende 1.ay gittim kontrole sora hiç gitmedim=)) üşendim bu arlar gidebilirim belki karşılaşırız...

:) okadar cok kişiyle konuştum ki karıştırıyorum; msnimde vardın son durumun nasıl sen cok memnundun değil mi? umarım bende iyice oturunca senın gibi memnun olurum:) bu arada bana hiç foto göndermedin merak ediyorum senın burnunu; ben ekim ortası gibi gidebilirim...

Son düzenleyen: Moderatör:

en son fotomu en kısa zamanda mail atarım cnm...

kimse foto eklemıyor en azından yuzlerını saklasalarda oyle ekleseler bızlerede yardımcı olurdu enazından silbaştan burnu cok guzel bıde onden gorsek her acıdan burun guzel olmalı bence

kimse foto eklemıyor en azından yuzlerını saklasalarda oyle ekleseler bızlerede yardımcı olurdu enazından silbaştan burnu cok guzel bıde onden gorsek her acıdan burun guzel olmalı bence

selam ; bu siteye eklenen fotoların başkaları tarafından indirildiği söyleniyor; o yüzden zannedersem kimse eklemek istemiyor; benim burnum da tam oturmuş sayılmaz son şeklini aldığında karsıdan da foto eklerim tabi beğenirsem:))

kimse cıklerden ses cıkmıyor yaaaa beklıyorum kac zamandır nöbet tutuyorum resmen burada:))) ama kımsecıkler yok nerdesın güzelım yaaa revızyondun sen oldun amelıyat kactın gttın inş memnunsun bı ses ver serhat tuncer hastaları nerelerdesınız yardımcı olun utfennnnn

arkadaşlar ben ameliyat oldum 12 gün oluyor burnum şu anda bile çok güzel resimde koyarım

önce barış çakıra olmayı düşünüyordum fakat baış bey sanırım kapalı teknik tercih ediyor ve fiyattada yardımcı olduğu söylenemez. kapalı teknik ameliyat olmayın benim ikizim kapalı teknik oldu ve burun ucuyla oynanamıyor açık teknik herzaman daha iyidir burnu açıp herşeyi görüyorlar orantılı oluyor ama kapalı teknikte burun deliklerinden girip ezbere yapıyorlar. serhat tuncere gittim ben kavisli istiyorum dedim önce bana kavis gitmez sana dedi ama ısrar ettim ve kavisli yaptı burun ucumuda istediğim gb küçük yuvarlak kalkık yaptı. dediğim gb şu anda çok şiş üzerini ellediğimde neredeyse yarım cm içeriye giriyor parmağım yani kavisi şişler indikçe dahada belli olucak. ameliyatımda rahattı morluk neredeyse olmadı diyebilirim şişlikler göz altımda ilk iki gün vardı onlarda indi daha sonra. şu anda memnunum zaman geçtikçede fotoğraf paylaşırım çünkü ben burda defalarca fotoğraf istediğim halde kimse koymadı kimsede iletişime geçmedi ben herkese yardımcı olabilirim arkadaşlar şuandaki fikrim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz serhat beye fakat ne istediğinizi iyice anlatın.

canıım cok geçmiş olsun burnun cok güzel gorunuyorrrr..

arkadaşlardan msj gönderen olmuş adres ve fiyat soran google a serhat tuncer yazın iletişim bilgileri sitesinde yer alıyor. fiyatta değişiyor arkadaşlar. gidin görüşün yardımcı oluyor serhat bey. ben fotoğraf eklemeye devam ediyorum :)

cok begendim cok hoş olmuş burnun tabi daha şiş olduğu belli ama 6 ay sonra iyice güzelleşir... serhat beyin hastalarına sitem etmişsin ama bana mesaj atmış mıydın hatırlamıyorum...

S
ılbaŞtan cım sen oldun burun aemlıyaıt memnunmusun bızımle paylaŞırmısınn

S
İlbaŞtan cım sen oldun burun aemlıyaıt memnunmusun bızımle paylaŞİrmısınn

evet cnm ben olalı 6 ay oldu;hala küçük şişlikler var tam oturması 1 yıl alıyormuş ,ben cok rahat bi ameliyat süreci geçirdim, hiç ağrım olmadı morluk da çok çok azdı 3 günde geçti diyebilirim; şu an ameliyat olduğumu kimse anlamıyor çok doğal hatta fazla doğal diyebilirim:) eğer cok doğal bir burun istiyorsan Serhat bey iyi bir seçim olur diye düşünüyorum yine de doktor seçerken iyice araştır ve ne istediğini çok iyi anlat...

2, olmadım daha serhat tuncere olcam kısmetse .. oyüzden iyi araştırıyorum dogru karar vermem lazım .. cnm resim paylaşirmısın bizimle

sil baştancım benım burun ucu sorunlu onun için amleıyat oalcagım .. burun ucunda başarılı bır dr gördugum duydugum lkadarıyla ..sencede oylemi??? ve dedıgın gıbı 6. ayda bıle şişlıkler azda olsa oluyor benım vardı 9 ayda fılan oturur sabır işi bu işler ...

eski burnumun fotoğraflarınıda koydum eskiside yeniside mevcut ben 22.10.2009 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar resimlerin altına kaçıncı gün olduğunuda yazıyorum. şu anda hala şiş özellikle burnumun ucu çok şiş ama kavis çok güzel. ben memnunum bazıları özele memnun kalmadığını yazmış cvp yazamıyorum. tam olarak nasıl istediğnizi doktorunuza söyleyin benimkisi istediğim gb oldu. fiyat soran çok olmuş ben fiyat belirtmiyorum çünkü değişiyo burdada okursanız herkes farklı fiyatlar yazmış ama 3000-5000 arası diyeyim dediğim gibi serhat bey elinden geleni yapıyor yardımcı olucaktır dr araştıranlar mutlaka serhat beylede gidip görüşmeliler diyorum.

bu arada sil baştancım ben senin burnunuda çok merak ediyorum konuşmak istiyorum ama özelden msj yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…