selam arkadaşlar ameliyatımı oldum döndüm eve:) biraz şişim morartılarım fazla yok; ameliyat öncesinde bi iğne oldum ameliyathane yolunu hayal meyal hatırlıyorum sonrasındaysa tek hatırladığım üşüdüğüm:) dün fazla ağrı hissetmedim bugunü de henüz bilemiyorum yanlız daha önce bu operasyonu olmuş arkadaslar burnum cok kalkık görünüyor ve sanki dudağımla arası 5 metre açık gibi bu gecer mi? sizce burnum iner mi biz cünkü kalkık olsun diye konuşmamıştık doktorla zaten normalde de kalkıktı benım burnum cok hafif bi kavis yapılmış ama bukadar kalkık görünmemesi gerek herhalde....
...silbastancigim..merak etme ...zamanla oturuyor...alcili ve sargili iken benim de oyle gorunuyordu...goz yanilsamasi....yerimsenibenselam arkadaşlar ameliyatımı oldum döndüm eve:) biraz şişim morartılarım fazla yok; ameliyat öncesinde bi iğne oldum ameliyathane yolunu hayal meyal hatırlıyorum sonrasındaysa tek hatırladığım üşüdüğüm:) dün fazla ağrı hissetmedim bugunü de henüz bilemiyorum yanlız daha önce bu operasyonu olmuş arkadaslar burnum cok kalkık görünüyor ve sanki dudağımla arası 5 metre açık gibi bu gecer mi? sizce burnum iner mi biz cünkü kalkık olsun diye konuşmamıştık doktorla zaten normalde de kalkıktı benım burnum cok hafif bi kavis yapılmış ama bukadar kalkık görünmemesi gerek herhalde....
inşallah dediğiniz gibi olur şu an çok çirkin görünüyor dakocaman yusyuwarlak çok kalkık ve dudakla aradaki mesafe cok fazla korkuyorum kızlar ya böyle kalırsa:S
kızlar bir arkadaşım çok başarısız bir ameliyat geçirmiş dün ilk defa eleyebilirmiyim dedim bir elledimki semsert oynatamıorsun çok üzüldümm bana hep olma ameliyat diyordu sebebini anladım,sizin nasıl ameliyat olanların bir sorun var mı?ameliyat olursam burnumu eskisi gibi sıkıp çevirebilecekmiyim elastik olcak mı???
profilime 3 tane foto ekledim.şimdilik bunlar var pc im de.daha sonra başka daha net resimler eklerim.buradan haber veririm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?