Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜzel bir ameliyat geçirmen dileğiyle sil baştan çok geçmiş olsunnn,haberlerini bekliyoruz canım.Umarım tam istediğin gibi olur:)

Sil Baştan,
Her şeyin gönlünce olması dileğiyle.Çok çok geçmiş olsun.

sil baştan'cım insallah her sey mükemmel olur senin icin, güzel haberlerini bekliyoruzzz...

selam arkadaşlar ameliyatımı oldum döndüm eve:) biraz şişim morartılarım fazla yok; ameliyat öncesinde bi iğne oldum ameliyathane yolunu hayal meyal hatırlıyorum sonrasındaysa tek hatırladığım üşüdüğüm:) dün fazla ağrı hissetmedim bugunü de henüz bilemiyorum yanlız daha önce bu operasyonu olmuş arkadaslar burnum cok kalkık görünüyor ve sanki dudağımla arası 5 metre açık gibi bu gecer mi? sizce burnum iner mi biz cünkü kalkık olsun diye konuşmamıştık doktorla zaten normalde de kalkıktı benım burnum cok hafif bi kavis yapılmış ama bukadar kalkık görünmemesi gerek herhalde....

gemiş olsuun canım sağsalim atlattın ameliyatı darısı bizlere:dance: burnunun kalkıklığı da alçı falan çıkınca biraz iner diye düşünüyorum buralarda okuduğum kadarıyla öle oluyomuş -tatlicadiarzu- herşey istediğin gibi olur inşallah..

...silbastancigim..merak etme ...zamanla oturuyor...alcili ve sargili iken benim de oyle gorunuyordu...goz yanilsamasi....yerimseniben

Çok geçmiş olsun silbaştan. Daha önce bambam serhat beye ameliyat olmuştu ve o da burnunun zamanla oturdugunu söylemişti. kalkıklık zamanla iniyomuş ve tam da sen "keşke artık inmese bu kadar yeter" dediğin zaman o kalkıklık tam yerinde beğendiğin şekilde oluyomuş :) mutlu günler diliyorum.

inşallah dediğiniz gibi olur şu an çok çirkin görünüyor da kocaman yusyuwarlak çok kalkık ve dudakla aradaki mesafe cok fazla korkuyorum kızlar ya böyle kalırsa:S

geçmiş olsun sil baştann, zamanla kalkıklık inip normale dönüyor diye biliyorum ben dee, acele etme biraz zamana ihtiyac var sanırsamm :)

teşekkür ederim arkadaslar artık sabredeceğiz bi süre; bu arada ameliyatın korkulacak hiç bir yanı yokmuş yani ağrı yönünden; begenmezsem tekrar yaptırabilirim:) umarım biraz iner de gerek duymam başka bir operasyona...

:)geçmiş olsun canım.Bak bende yaptırdıktan sonra bana böle diceksin'alçıdan dolayı kalkık görünüyor :)
Alçı kaç gün kalıcakmış?Bu arada ağrının ve morarmanın olmadığına çok sevndm.Ameliyat olan arkadaşlar sil baştana moral verirmisiiz lütfen:)

inşallah dediğiniz gibi olur şu an çok çirkin görünüyor da kocaman yusyuwarlak çok kalkık ve dudakla aradaki mesafe cok fazla korkuyorum kızlar ya böyle kalırsa:S

cnm hiç merak etme benim de aynen öleydi ilk gunler kocaman domuz gbi kalkık ama 7. gunden sora acaip indi hatta keşke daha fazla inmesin bile dedim :))

kızlar bir arkadaşım çok başarısız bir ameliyat geçirmiş dün ilk defa eleyebilirmiyim dedim bir elledimki semsert oynatamıorsun çok üzüldümm bana hep olma ameliyat diyordu sebebini anladım,sizin nasıl ameliyat olanların bir sorun var mı?ameliyat olursam burnumu eskisi gibi sıkıp çevirebilecekmiyim elastik olcak mı???

Slm karyaez,
arkadaşın hangi doktora ameliyat oldu?Serhat Tuncere değil dimi?:uhm:

profilime 3 tane foto ekledim.şimdilik bunlar var pc im de.daha sonra başka daha net resimler eklerim.buradan haber veririm arkadaşlar

slm expireuser, bende burun estetiği yaptırmak istiyorum..resimlerine bakıp fikir edinmek istiyorum ama nerden bakılacağını bulamadım yardımcı olursan sevinirim

Selam Arkadaşlar
Ben ameliyat izlerimi kapatmak için ameliyat olucam serhat beyi çok iyi dediler.Bu konuda bilgisi olan varsa bana acilen yazabilirmi.Şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…