E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi irma
-
Jİzemu alçın kaç gün kaldı burnunda?Bir de bambam kadar kavis istememişssin sanırım yoksa şiş daha sonra inecek mi ?Aynı tasarladığı burun gibi mi oldu burnun ?Teşekkür ederim.
kızlar bu arada son aldığım bir mesaja göre serhat tuncere ameliyat olup çok mutsuz olmuş bir arkadaşımız var ne yazıkki.bu durum beni tedirgin etti.ben ve bambam acaba yanlızca şanslımıyız?nadirende olsa böle şikayetler duymak tedirgin edici çünkü çok övdüm kendi aldığım güzel sonuç yüzünden.moralinizi bozmak istemiyorum ama kötü bir şeyede sebep olmak istemem .sonra bak gittik noldu demeyin :) ameliyat olmuş ve memnun kalmamış veya olanları ve memnun kalmayanları görmüş arkadaslar varsa sizde yorumlarınızı paylaşın...
kızlar bu arada son aldığım bir mesaja göre serhat tuncere ameliyat olup çok mutsuz olmuş bir arkadaşımız var ne yazıkki.bu durum beni tedirgin etti.ben ve bambam acaba yanlızca şanslımıyız?nadirende olsa böle şikayetler duymak tedirgin edici çünkü çok övdüm kendi aldığım güzel sonuç yüzünden.moralinizi bozmak istemiyorum ama kötü bir şeyede sebep olmak istemem .sonra bak gittik noldu demeyin :) ameliyat olmuş ve memnun kalmamış veya olanları ve memnun kalmayanları görmüş arkadaslar varsa sizde yorumlarınızı paylaşın...
Çok üzüldümm o arkadaşa geçmiş olsun öncelikle. Acaba sıkıntısı nedir? Doğal mı bulmadı veya çok mu ufak.. eğrilik problemi gibi sorunlar mı çıktı merak ettim. Her doktorun mutlaka bi yerde bi hatası olabilir bize düşen de bu riskleri düşünüp karar vermek. zor bi seçim bizim için. ameliyat olup da memnun kalanlar gerçekten çok şanslılar.çünkü karar aşaması çok önemli "evet işte bu doktor" diyebilmek... umarım biz de şuan umutlandığımız hayal kurduğumuz şekilde ameliyattan çıkarız. yerimseniben
deviasyok olucaksa deviasyonu kbb uzmanları daha iyi yapıyo sanırım yani daha doğrusu bu konuda daha uzman oluyolar.deviasyonu kbb uzmanı yapıyo estetik operasyonu estetik uzmanı.onun dışında bir katkısı varsa bilemiyorum
Geçmiş olsun pashar.Serhat Bey benim görüşmek istediğim doktorlar arasında.Acaba senin burnunda ne gibi değişiklikler yapıldı?
Pashar, senin adına sevindim.Resimlerini merak ediyorum.Söylediğine göre çok güzel olmuş.
Bu arada ilk ameliyatını burda adı geçen doktorlardan biri mi yapmıştı?
Jİzemuu yeni fotograflar bekliyoruz benimde iice kafama yatmaya başladı ,bir kaç iyi doktor var ama herkesin tarzı farklı ben Serhat bey'in tarzını çok beğendm doğal hokka gibi küçücük değil yaptıkları yuvarlak hatlar yapıyor ama bir kaç foto daha görem gerekiyor sanırım en kısa zamnada kendisine tekrar gideceğim.Ben gittiğimde gördüğüm burunlar felaketti kalkık yapmacık demekki o insanlar o şekilde istiyor çünkü size yaptıklarıyla hiç alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?