Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Jİzemu alçın kaç gün kaldı burnunda?Bir de bambam kadar kavis istememişssin sanırım yoksa şiş daha sonra inecek mi ?Aynı tasarladığı burun gibi mi oldu burnun ?Teşekkür ederim.

alçım 1 hafta kaldı alçı dediğimde yani plastikten bi kalıp.daha sonra kalıp ve dikişler alındı.hatta ben çok kötü ve sabırsız bi hasta oldugumdan kalıbı 5 gun sora fln kendim kaldırıp burnuma baktım geri yapıstırdım yerine siz denemeyin yasakkelime . dikişler alındıktan sonrada böle ince bantlar yapıştırıldı.onları bikaç gün sonra banyo yaparken cıkarırsın dedi.ben fazla kavis istemedim cunku ne kadar çok işlem yapılırsa okada doğallıktan kaybediyo bence.gerci suan o resme göre biraz daha kavisli ama cok bi fark yok.burnumdaki kemer alınıp çok hafif bir kavis verildi ve çok azda ucu kaldırıldı.tasarladığı burnun şekil olarak aynısı oldu ama daha güzeli oldu tabiki bilgisayarda kalemle çizilip kesilmiş gibi duruyo 3 boyutlu olmadıgı için.resimde görünenden daha doğal ve yumuşak hatlı oldu

kızlar bu arada son aldığım bir mesaja göre serhat tuncere ameliyat olup çok mutsuz olmuş bir arkadaşımız var ne yazıkki.bu durum beni tedirgin etti.ben ve bambam acaba yanlızca şanslımıyız?nadirende olsa böle şikayetler duymak tedirgin edici çünkü çok övdüm kendi aldığım güzel sonuç yüzünden.moralinizi bozmak istemiyorum ama kötü bir şeyede sebep olmak istemem .sonra bak gittik noldu demeyin :) ameliyat olmuş ve memnun kalmamış veya olanları ve memnun kalmayanları görmüş arkadaslar varsa sizde yorumlarınızı paylaşın...

yaa :çok üzgünüm: ben ciddi ciddi karar vermiştim serhat beye sadece senin ve bambam'ın burnunu gördüm 1-2 kişiden de olumlu şeyler duydum gördüklerim bana yetmişti yani.. insan 100 tane olumlu şey duysada 1 olumsuz duyunca içine şüphe düşüyorkafamçokkarıştı.. lütfen varsa böle bi durumunda olan, duyan, bilen paylaşsın arkadaşlar..

Çok üzüldümm o arkadaşa geçmiş olsun öncelikle. Acaba sıkıntısı nedir? Doğal mı bulmadı veya çok mu ufak.. eğrilik problemi gibi sorunlar mı çıktı merak ettim. Her doktorun mutlaka bi yerde bi hatası olabilir bize düşen de bu riskleri düşünüp karar vermek. zor bi seçim bizim için. ameliyat olup da memnun kalanlar gerçekten çok şanslılar.çünkü karar aşaması çok önemli "evet işte bu doktor" diyebilmek... umarım biz de şuan umutlandığımız hayal kurduğumuz şekilde ameliyattan çıkarız. yerimseniben

anladığım kadarıyla burnun sol tarafına ufak bir rötüş yapılıp bırakılmış.istediği ufakcık burna kavuşamamış arkadaş.sol taraftan daha duzgun bir burun olmuş ama yinede istediği gibi büyük bir faklılık yokmuş.sağ taraftan ise eski burnundan hiç farklı değilmiş.bende çok şaşırdım ve bi anlam veremedim bu olay nasıl olduCADIARZU

arkadaşlar serhat bey ameliatınıza kbb uzmanı ile birlikte mi girdi. bana ssknız varsa kbb uzmanı ile birlikte girerim diye mail atmışta ne fark ediyo kbb uzmanı ile beraber girmesi?

deviasyok olucaksa deviasyonu kbb uzmanları daha iyi yapıyo sanırım yani daha doğrusu bu konuda daha uzman oluyolar.deviasyonu kbb uzmanı yapıyo estetik operasyonu estetik uzmanı.onun dışında bir katkısı varsa bilemiyorum

teşekkür ederimm

Jızemuu yeni fotograflar bekliyoruz benimde iice kafama yatmaya başladı ,bir kaç iyi doktor var ama herkesin tarzı farklı ben Serhat bey'in tarzını çok beğendm doğal hokka gibi küçücük değil yaptıkları yuvarlak hatlar yapıyor ama bir kaç foto daha görem gerekiyor sanırım en kısa zamnada kendisine tekrar gideceğim.Ben gittiğimde gördüğüm burunlar felaketti kalkık yapmacık demekki o insanlar o şekilde istiyor çünkü size yaptıklarıyla hiç alakası yok

arkadaslar benm ameliyatimdan 10 aydan fazla zaman gecti. cok memnunum. ben hem nefes problemi yasiordum onceden deviasyondan dolayi hem de estetik acidan begenmiordum. nefes problemim kalmadi :)) eskiden beri hep boyleymisim gibi hissediorm.
arastiran arkadaslara fikir olmasi acisindan buraya tekrar yazmak istedim.
ameliyat oncesinde doktor arastirmak ve birebir gorusup istediginizi anlatmaniz cok onemli.

merhaba ben nisan başı ameliyat olmayı planlıyordum serhat beye ama benim özel bir durumumdan dolayı ameliyat tarihini öne alıp gecen hafta ameliyatı mı oldum=) bugun tam bir hafta oldu ve burnumda şu anda bandaj war. bandajlı ve şiş hali bile cok guzeldi ki ben herşeyi begenmem biraz takınık bi tipimdir bandaj cıkınca fotoda eklerim görürsunuz....

Geçmiş olsun pashar.Serhat Bey benim görüşmek istediğim doktorlar arasında.Acaba senin burnunda ne gibi değişiklikler yapıldı?

Geçmiş olsun pashar.Serhat Bey benim görüşmek istediğim doktorlar arasında.Acaba senin burnunda ne gibi değişiklikler yapıldı?

of off neler yapılmadıki cnm kemer oluşmuştu sag burun kanadım yana yatık ve sol taraf da hem burun kanadım hem kemigim içe göçmüş burun deliklerimden biri yuvarlak digeri uzun ve oval gbi bişeydi. serhat bey hepsini düzelt tgi yetmiyomuş gbi birde biblo gbi yapmış burnumu=))

benim bu acaip yamuk yumuk burnumu bu hale getirdiyse bu adam bu işin piri demektir

Pashar, senin adına sevindim.Resimlerini merak ediyorum.Söylediğine göre çok güzel olmuş.

Bu arada ilk ameliyatını burda adı geçen doktorlardan biri mi yapmıştı?

Pashar, senin adına sevindim.Resimlerini merak ediyorum.Söylediğine göre çok güzel olmuş.

saol cnm cok incesin en kısa zamanda foto ekliycem ama bambamın profilinde bişi okudum burdaki fotolar +18 sitelerde geziyomuş gbi bişi yazmıştı biri biraz önce gördüm sende bak istersen...

merhaba karyaez, serhat bey sen nasıl istersen öle yapıyor; ama benim sana tavsiyem doktora bırakman, o zaten senin yuzune en uygun ve dogal olanı yapıyor zaten.

İnamıyorum ya kötü niyetli insanlar her fırsatı değerlendiriyorlar demek.O zaman resim koymak tehlikeli oluyor ya.Çok kızdım şimdi.
teşekkür ederim pashar,Mesajlarına bir bakayım ilk doktorunu öğrenmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…