E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi irma
-
canımm oldum amelıyat cok gusel gectı zaten hıcbısı anlamadım hıc agrı cekmedım .. bugun 6 . gunum ve goslerımde sıslık morluk yok sadece yesıllıkler kaldı yarın alcı alınıcak bakalım nasıl bısı yaptı .. herkes kucucuk oldu dıor aynaya baktıgımdada mınacık bısı goruyorum kı suan sıs :) en kısa zamanda resım koyucam ..
profilime 3 tane foto ekledim.şimdilik bunlar var pc im de.daha sonra başka daha net resimler eklerim.buradan haber veririm arkadaşlar
profilime 3 tane foto ekledim.şimdilik bunlar var pc im de.daha sonra başka daha net resimler eklerim.buradan haber veririm arkadaşlar
Canım çok teşekkürler resimlerini eklediğin için. ben de Serhat Tuncer'e ameliyat olmaya karar verdim sitede saolsun Bambamın resimleri bana fikir verdi çok yardımcı oldu mesajlarıyla da. Onun dışında kimseden yorum gelmiyodu. Senin resimlerin inan beni de çook mutlu etti. Gerçekten çok güzel olmuş eski halini bilmiyorumm ama bu halin bebek gibi. Hayırlı olsunn diyeyim ben de:). Bi de ameliyatından önce yaptığınız tasarımlarda kavis istedin mi ? resim ışıklıydı pek anlayamadım.
maşallah tekrardanResim ekleyeceğini de yazmışsın en yakın zamanda bekliyoruss
cnm burnun cok gusel olmuş. ben zaten serhat beyin ameliyatlarını cok begeniyorum cok yetekli bir doktor. bende bi aksilik olmassa nisan başı serhat beye ameliyat olucam=)
jizemu,
Resim kısmına da yorum yazdım, eski burnunla bile oldukça güzelmişsin, şimdiki halinle ise bebek gibi olmuşsun.Gerçekten hem doğal hem de güzel olmuş burnun.Ameliyatta sadece kemer mi alındı, burun ucunda değişiklik yapıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?