Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm oldum amelıyat cok gusel gectı zaten hıcbısı anlamadım hıc agrı cekmedım .. bugun 6 . gunum ve goslerımde sıslık morluk yok sadece yesıllıkler kaldı yarın alcı alınıcak bakalım nasıl bısı yaptı .. herkes kucucuk oldu dıor aynaya baktıgımdada mınacık bısı goruyorum kı suan sıs :) en kısa zamanda resım koyucam ..

çook geçmiş olsun...umarım harika bir burnun olur. canım eski burnun nasıldı kemikli miydi acaba? yoksa etli mi?

burnum kemerlıydı cok az ya benım burnumda pek bı sorun yoktu dısardan bakılınca nefes problemı yasıodum sagolsun benı kurtardı ıkıncı gunden nefes almaya basladım burnumdan :)

meraba.. ya arkadasın ona ameliyat olmuş :) bana resimlerini gönderebilirmisin bide ozele nasıl mesaj atılıo bilmiyorum.maılımı vericem ama?

Selam canim, öncelikle gecmis olsun a.s. umarin istedigin gibi olmustur burnun. Acaba rica etsem resim görebilirmiyizzz

selam arkadaslar son zamanlarda serhat beye ameliyat olan yok mu:) biri bizi aydınlatsın lütfen:) konu cok hassas ve geri dönüşü yok:)))

en son ben olmuş olabilirim aranızdan.tam 1 ay oldu bugun.cok cok cok memnunum bayıldım burnuma herkes bayıldı hatta.tam istediğim gibi oldu ve estetik oldugunun anlasılması mümkün değil sanırım.ben hemen anlarım estetik burunu normalde oyuzden bu konuda memnun olabilmem ve yeterince dogal bulabilmem cok zordu.ama kesinlikle dogal duruyor.serhat beye eger ne istdiğinizi anlatırsanız ve guzel bir tasarım yaparsanız buyuk bir aksilik olmadıkca aynısını yapıyor.ben tavsiye ediyorum.eger sormak istediğiniz soru varsa seve seve cevaplarım cunku amleiyattan once bende deli gibi her foruma girip görüşleri almak için can atıyordum.

profilime 3 tane foto ekledim.şimdilik bunlar var pc im de.daha sonra başka daha net resimler eklerim.buradan haber veririm arkadaşlar

profilime 3 tane foto ekledim.şimdilik bunlar var pc im de.daha sonra başka daha net resimler eklerim.buradan haber veririm arkadaşlar

Canım çok teşekkürler resimlerini eklediğin için. ben de Serhat Tuncer'e ameliyat olmaya karar verdim sitede saolsun Bambamın resimleri bana fikir verdi çok yardımcı oldu mesajlarıyla da. Onun dışında kimseden yorum gelmiyodu. Senin resimlerin inan beni de çook mutlu etti. Gerçekten çok güzel olmuş eski halini bilmiyorumm ama bu halin bebek gibi. Hayırlı olsunn diyeyim ben de:). Bi de ameliyatından önce yaptığınız tasarımlarda kavis istedin mi ? resim ışıklıydı pek anlayamadım.
maşallah tekrardan Resim ekleyeceğini de yazmışsın en yakın zamanda bekliyoruss

cnm burnun cok gusel olmuş. ben zaten serhat beyin ameliyatlarını cok begeniyorum cok yetekli bir doktor. bende bi aksilik olmassa nisan başı serhat beye ameliyat olucam=)

canım aynen bende bambamın resimlerini gördüm ve tamam dedim.benim babam thyde pilot ve hosteslerden bazılarının burnunun cok hos oldugunu gormus sormuş.serhat tuncer demişler ordanda güven geldi.görüşmeye gittiğimde önce resmimi çekti beraber 4-5 tane tasarım yaptık kimi daha kalkık kimi daha az kimi daha kısa fln en guzelini sectik ve ufacık milimlik farklar bile çok onemli serhat bey için cunku birebire yapmaya calısıyor.ben önden halimden memnunum ama yandan kemerim gitsin ve hafif doğal bi kaviz olsun dedim.bunun yanında istemediklerimide söledim örneğin;önden bakınca burun deliklerim görünmesin burnum ince sivri olmasın çok kalkık yuzume göre ufacık olmasın dedim.oda ben seni anladım dedi zaten fotorafı ameliyata gelirken yanında getiriyor.benim eski burnum bambamın burnunun hemen hemen aynısı özelliklede yandan.öndende onunki gibi ama cok az daha ufaktı.resim koyucam eski halimin ama cok yandan yok malesef takıntılıydım ozaman cektirmiyodum.ama az cok belli oluyor bikac gun icinde yeni ve eski fotolar eklicem.suan cok iyiyim darısı basınızaa.s.

cnm burnun cok gusel olmuş. ben zaten serhat beyin ameliyatlarını cok begeniyorum cok yetekli bir doktor. bende bi aksilik olmassa nisan başı serhat beye ameliyat olucam=)

bence doğru bir secim yaparsın tatlım.yaptıgı burun tarzı genelde aynı oluyormuş.mesela bambamla benimkide yapı olarak benziyor.yuvarlak ve hafif kavisli burunları cok hoş yapıyor.şuana kadar hiç kötü eleştri almadım bununla beraber herkes çok çok guzel buluyor.hatta ameliyatıma en karşı olan ve ne gereği var diyenler bilehihoyyyt

bu arada mesela bu siteye üye olan bir kullanıcı daha yaptırmış onuda okudum forumlarda resim koymamış ama o memnun kalmamıştı çok kalkık oldugundan bahsediyordu tabi ilk zamanlarıydı o suan ne dusunuyor bilemiyorum bikere msj atmıştım paniğe kapılıp cvp gelmedi.ancak sora yazılarını dikkatle okudum onlar sanırım fotoraf uzerinden bir tasarım yapmamışlar ve bayanın kendisi doktora kalkık istiyorum demiş.serhat bey dediğim gibi ne derseniz onu yapıyor.fotorafta tasarladıgınızdan bambaska bir burunla cıkıcagınızı sanmıyorum ameliyattan.çünkü işini çok iyi bilen ve kendinede güvenen bir doktor...bende çok övdüm ama akrabası fln değilim:)tamamen hayatımı çok olumlu değiştirmiş biri oldugu için ve sizleri iyi bir şekilde bilgilendirip aynı guzel tecrubeyi yasamanızı dilediğim için bunları içimden gelerek yazıyorum:)

ewet sanırım buwcum'du eğer okuyosa onun da şuan memnun olup olmadığını merak ediyoruzz. ben de özelden mesaj atmıştım ama ulaşamadım bi türlü. kesinlikle öncesinde isteklerimizi belirtmeliyiz çünkü geri dönüşü yok. kimse 2. kez ameliyat olmayı istemez. jizemuuu bilgilerin için çok teşekkürlerr içim bi kez daha rahatladı. serhat bey rüyama bile geldi ya artık tamamdır diyorumm delikafadulden

kızlar eski resimlerimi ekledim ama kısa bir sure sonra profilimi özelleştiricem ve yanlızca arkadaslarımın görmesine izin vericem yasadıgım can sıkıcı bir durum nedeniyle.oyuzden eger giremesseniz önce arkadaslık göndermeniz gerekicek haber veriyim dedim

jizemu,
Resim kısmına da yorum yazdım, eski burnunla bile oldukça güzelmişsin, şimdiki halinle ise bebek gibi olmuşsun.Gerçekten hem doğal hem de güzel olmuş burnun.Ameliyatta sadece kemer mi alındı, burun ucunda değişiklik yapıldı mı?

Jİzemu alçın kaç gün kaldı burnunda?Bir de bambam kadar kavis istememişssin sanırım yoksa şiş daha sonra inecek mi ?Aynı tasarladığı burun gibi mi oldu burnun ?Teşekkür ederim.

noname cok tesekkur ederim guzel iltifatın için.ameliyatımda kemerde alındı ucuda hafif kaldırıldı ama ben en az işlemle en dogal ve guzel burunun olmasını istediğim için burnumu fazla oyup kaldırmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…