• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr. serdar öztürk mü yoksa doc. dr. Serdar yüce mi, hangisine revizyon burun ameliyati olsam???

selis-can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
13
0
36
44
Merhaba Arkadaslar..

Ben revizyon burun ameliyati olacagim 2 ay sonra fakat iki doktor arasinda kaldim, bana yadim edin lütfen... Serdar öztürk mu yoksa Serdar yücemi ?

Lutfen beni dinleyin! Ben bir bucuk sene cok cektim o kendine doktor diyen pis heriften. Sakin kendinizi atese atmayin. Cok cok cok kotu bir doktor, mutsuz hastalari mutlu dan daha cok fazla.......... kadinlar kulubunda okuyun cok kotu yorumlar var. Malesef ben bu yanlisi yaptim ve ameliyat sonrasindan gordum yorumlari. Cok cektim, inanin sakin bulasmayin ona.

Cok üzuldum gercekten, bende bir kere ameliyat oldum ferruh bingüle, ve hersey berbat gecti... insanlarin psikologylerini oynuyorlar... ben zTen serdar øzturk ten vazgecmistim yorumlari okudukca, serdar yüce veya ozan luay abbasa olacagim ameliyatimi... bu iki doktor hakkinda bilgisi olan varmi acaba..

Merhaba Arkadaslar..

Ben revizyon burun ameliyati olacagim 2 ay sonra fakat iki doktor arasinda kaldim, bana yadim edin lütfen... Serdar öztürk mu yoksa Serdar yücemi ?
Kuzenim ameliyat oldu Serdar Yüce ye memnun kaldı bende beğendim 8 ay oldu ameliyat olalı.Kontrole birlikte gitmiştik ilgili ve başarılı bi doktor sosyal medyadan da takip ediyorum az çok öncesi sondalarından biliyorum.

Cok tsk ederim 🙏 ... ya ikilimde kalmak nekadar køtu bisey... Ozan Luay Abbas da cok guzel isler cikariyor gibi, insta sayfasindan bakinca. Ama hakkinda hic iyi yada køtu yorum bulamiyorum, memorial hastanesinde yapiyormus ameliyatlarini..

Cok üzuldum gercekten, bende bir kere ameliyat oldum ferruh bingüle, ve hersey berbat gecti... insanlarin psikologylerini oynuyorlar... ben zTen serdar øzturk ten vazgecmistim yorumlari okudukca, serdar yüce veya ozan luay abbasa olacagim ameliyatimi... bu iki doktor hakkinda bilgisi olan varmi acaba..
Evet gercekten cok zor donemler yasadim. Serdar beni sucladi ve ben pyskolijmen cok kotu oldugum icin dogru dusunemiyormusum da, hastasin sen manyaksin saglikli dusunemiyorsun pyskolijin bozuk dedi bana, yani beni sucladi kendisi ni degil.. dr Mehmet Yazar iyi birine benziyor baya revizyon yapiyor.
Birde Muhammet Dilber var ama cok buyuk miktar... bir de eyup bozkurt dogal calistigini
Gordum ama nasil bir doktor bilemiyorum.
Bunlarin ucu Istanbulda

Ameliyat oldunuz mu? Ben de revizyon için Serdar Yüce 'ye gideceğim kendisiyle de görüştüm.Şuana kadar yaptığı işlemleri de az çok gördüm.Başarısız bir operasyon sonrası aynalarla küsmüş durumdayım burda yazanlar da olumsuz bişey görmedim.Siz seçiminizi kimden yana kullandınız beni de bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

Ben geçen yıl Ferruh Bingül'e burun dolgusu yaptırdım. Öncelikle benim için doktorun sadece işini yapması değil hastasına olan muamelesi ve verdıgı guven de cok onemli. Ferruh Beye gittiğimde kafamda tonla soru vardı fakat 1-2 tanesını ancak sorabılırdım. Kendisi zoraki cevaplar verıyor agzından lafı kerpetenle fılan alıyosunuz.. Her ne kadar dolgu dedıgınız ıslem basit bir işlem de olsa ilk defa yaptırdığınız için dogal olarak ınsanın kafasında bazı sorular olabılıyor. Kendisiyle aslında ameliyat mı olmalıyım yoksa dolgu mu yaptırmalıyım konusunda bıraz konusmak nıyetındeydım.kafam karısıktı. Feruh bey bu konuda yardımcı olur dıye dusundum fakat dedıgım gibi agzından lafı kerpetenle alıyorsunuz. hadi yapalım da gidin mantıgında bir doktor..Kendısı pek konusmamıza ızın vermedıgı gibi kovar gibi sız ıstersenız dısarda dusunun fiyat bılgısını de arkadaslarımız verıcek ona gore karar verısınız gibi bıseyler dıyerek cıkarttı odasından. o ankı heycanla ve duyguyla fark edemedım ve tamam yapılsın dedım ve dolgumu yaptı.Kötü yaptı ya da memnun kalmadım diyemem . Evet begendım . cok kucuk bır degısıklık bıle olsa burnundan sıkayetcı olanlar ıcın o kucuk degısıklık bıle cok buyuk farklar yaratıyor bılen bılır. Daha sonrasında dolgumdan sonra 1-2 kere kontrole cagırdı. Fakat kontrolde de sormak ıstedıgım soruları soramadım kendısıne. hemen bakalım yapalım gıdelım kafasında oldugu için. İşini yapıp hadı gule gule dıyen bir doktor. Tek bır soruyu sormak ıcın bıle pesınden kosturarak sormak gerekıyor. Cok uzattım fakat demek istediğim bu sene dolgumu yenıletıcem ve tekrar Ferruh beye gitmeyı asla dusunmuyorum. İlgisizligi benı hıc memnun etmedı. Hastaya guven vermek ya da konusmak ıkna etmek gibi cabaları yok. ısımı yapar paramı alır gecerım mantgında. Ozellıkle estetık gibi hassas konularda ınsan sadece basarı degıl ılgılı doktor beklıyor karsında ama bulamadım.

Feruh bingül e bende görüştüm burda ki yorumlar çok etkiliyor insanı.Serdar yüce ye karar aldım revizyon için siz kime oldunuz sonuçlandıysa fotoğraf atarmısınız bana ?

Serdar ozturkte KESINLIKLE olmayin!!!!!!!
İlayda oymak YouTube da videosunu izledim Serdar bey de ameliyat olmuş çok güzel görünüyor çok şaşırdım ve Kafam karıştı 😔 nasıl bu kadar farklı yorumlar olabilir ki uff🙄 sizin mennun kalmadiginiz nedir

İlayda oymak YouTube da videosunu izledim Serdar bey de ameliyat olmuş çok güzel görünüyor çok şaşırdım ve Kafam karıştı 😔 nasıl bu kadar farklı yorumlar olabilir ki uff🙄 sizin mennun kalmadiginiz nedir
Ben serdar ozturk e rinoplasti ameliyatı ile ameliyat sonrası törpüleme yaptırdım tam 3 yıl önce. 23 ocak 2023 tarihinde de revizyon oldum. Mahkeme sürecinde olduğumuz için adlı tıp bilirkisinin görmesini istedim burnumu. Ve yapmış olduğu burnumu düzeltmek için doktorum tam 6 buçuk saat uğraştı. Kaburgamdan kıkırdak alındı. Ve koskoca prof. Meslek yaşantım boyunca karşılaştığım en zor ameliyatlardan biriydi dedi. Burnumu mahvetmis. O kadar saat narkoz aldım, ağrılarım var hakkımı helal etmiyorum. Kimse olmasın buna ameliyat

Back