Herkese merhabalar, ben bu doktora 1,5 yıl önce burun ameliyatı oldum ve sorunlarım bitmiyor. Kendisine bu sorunlarımı dile getirdiğimde "Tanrı öyle yaratmış, burnun çok güzel oldu sen fazla kurcalıyorsun, orada bir şey yok ben göremiyorum" gibi bahanelerle oyalayıp gönderiyor. Benim gibi benzer sorunları yaşayan 10 kişi daha var iletişimde olduğum ve kendisine dava açacağız. Bu doktora ameliyat olup da mağdur olanlar varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Ne kadar çok olursak hakkımızı o kadar kolay alabiliriz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Serdar Öztürk Mağdurları
- Konu Sahibi ytsejam
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun estetği estetik mağduru serdar öztürk
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öncelikle burnumu çok fazla kaldırmış, domuz burnu gibi karşıdan bakınca burun deliklerim olduğu gibi görünüyor ama kendisi her kontrolde çok yakıştığını, benden başkasının bu burnu taşıyamayacağını söylüyor. Burun deliklerimden birini fazla küçültmüş, biri daha eğil ve oval dururken; diğeri düz ve çizgi gibi. Fazla küçülttüğü burun deliğimi gerdirerek dikmek zorunda kaldığı için dikiş yerlerimde sinirler çekmiş, içeriden dokunduğum zaman hissedilebiliyor. Burnumun ucuna destek için koyduğu kıkırdak karşıdan bakınca görünebiliyor, deriyi gerdiriyor beyazlık var kıkırdağın ucunda. Bir burun kanadım diğerinden daha kalkık çünkü burun ucundaki kıkırdaklardan birini kırmış, orası da asimetrik görünüyor. Bunlar esteki sorunlarım. Burun sırtını kemiklerin üstünü keserek indirdiği için burnuma sağdan sola dokunduğum zaman yan yana üç kemik sayabiliyorum. Bu durum ise sürekli burnumun sızlamasına ve baş ağrılarına neden oluyor. Ayrıca sinirlere hasar verdiği için burnumun sol tarafında sürekli örümcek ağı değiyormuş gibi karıncalanma, kaşınma hissi var. Bu his yüzünden elim sürekli kaşımaya gidiyor ve derim tahriş oldu artık. Kendisinin tavrına gelince, asimetrileri söyleyince "Tanrı böyle yaratmış, ona sor neden asimetrik olduğunu, zaten yüz asimetrin var o yüzden kusursuz olmasını bekleme" gibi gibi ukala cevaplar veriyor. Görünmeyen sorunları zaten direkt inkar ediyor ve ben çok kafaya taktığım için öyle hissettiğimi iddia ediyor. Umarım sorunuzun cevabı olmuştur.Sorunlar neler açıklar mısınız?
Siz ne zaman ameliyat oldunuz bende başka bir doktora oldum ve yan duvarlar da sızlama baskı hıssedıyorum konuşurken ve yururken sizin skntılarınız gectı mıÖncelikle burnumu çok fazla kaldırmış, domuz burnu gibi karşıdan bakınca burun deliklerim olduğu gibi görünüyor ama kendisi her kontrolde çok yakıştığını, benden başkasının bu burnu taşıyamayacağını söylüyor. Burun deliklerimden birini fazla küçültmüş, biri daha eğil ve oval dururken; diğeri düz ve çizgi gibi. Fazla küçülttüğü burun deliğimi gerdirerek dikmek zorunda kaldığı için dikiş yerlerimde sinirler çekmiş, içeriden dokunduğum zaman hissedilebiliyor. Burnumun ucuna destek için koyduğu kıkırdak karşıdan bakınca görünebiliyor, deriyi gerdiriyor beyazlık var kıkırdağın ucunda. Bir burun kanadım diğerinden daha kalkık çünkü burun ucundaki kıkırdaklardan birini kırmış, orası da asimetrik görünüyor. Bunlar esteki sorunlarım. Burun sırtını kemiklerin üstünü keserek indirdiği için burnuma sağdan sola dokunduğum zaman yan yana üç kemik sayabiliyorum. Bu durum ise sürekli burnumun sızlamasına ve baş ağrılarına neden oluyor. Ayrıca sinirlere hasar verdiği için burnumun sol tarafında sürekli örümcek ağı değiyormuş gibi karıncalanma, kaşınma hissi var. Bu his yüzünden elim sürekli kaşımaya gidiyor ve derim tahriş oldu artık. Kendisinin tavrına gelince, asimetrileri söyleyince "Tanrı böyle yaratmış, ona sor neden asimetrik olduğunu, zaten yüz asimetrin var o yüzden kusursuz olmasını bekleme" gibi gibi ukala cevaplar veriyor. Görünmeyen sorunları zaten direkt inkar ediyor ve ben çok kafaya taktığım için öyle hissettiğimi iddia ediyor. Umarım sorunuzun cevabı olmuştur.
1,5 yıl oldu ve geçmedi. Sızlamalar 1 yıldan sonra başladı.Siz ne zaman ameliyat oldunuz bende başka bir doktora oldum ve yan duvarlar da sızlama baskı hıssedıyorum konuşurken ve yururken sizin skntılarınız gectı mı
Serdar Öztürk'e ameliyat oldunuz mu hiç?
Yok ben Serdar Öztürk’e olmadım benım sıslık ındıkce derı gerılıyor 4 ay oldu hareket ettıgımde sızlıyor1,5 yıl oldu ve geçmedi. Sızlamalar 1 yıldan sonra başladı.
Sızlama neyden oluyor1,5 yıl oldu ve geçmedi. Sızlamalar 1 yıldan sonra başladı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.