-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Ben de 7.5 ay önce Serdar beye ameliyat oldum ilk zamanlar bayağı yadırgadım. Ama daha sonra bunun yüzün ve burnun çok şiş olmasından kaynaklandığını anladım. 3 aydan sonra burun yüze biraz daha oturuyor. 6 aya kadar bazı günler yüzüm şiş uyanıyordum. Şiş uyandığım günler kendimi pek beğenmiyordum ki ameliyattan önce kendimi daha çok beğeniyordum. Şimdi yavaş yavaş tekrar kendimi beğenmeye başladım. Ama hala burun ucumda şişlikler var ve serdar bey en son kontrole gittiğimde burnun tam olarak oturması 1 yılı hatta bazen 2 yılı bile bulabilir dedi. Ama benim asıl sorunum yanlardaki dikiş izinin hala geçmemesi ve yanlarda kılcal damarlar oluşması. Serdar bey 1 yıl sonunda dikiş izlerinin kaybolacağını söylüyor. Bekleyip görmekten başka çarem yok maalesef.
gecmıs olsun canım. senın amelıyat açık teknık mıydı pekı?
Sağol cnm . Kapalı teknikle oldu ama burun kanatları da küçültüldüğü için yanlarda dikiş izi var.
anladım cnm,serdar bey genelde kapalı teknık mı uyguluyor pekı. ızlerın de en kısa zamanda gecer umarım.
Ben de 7.5 ay önce Serdar beye ameliyat oldum ilk zamanlar bayağı yadırgadım. Ama daha sonra bunun yüzün ve burnun çok şiş olmasından kaynaklandığını anladım. 3 aydan sonra burun yüze biraz daha oturuyor. 6 aya kadar bazı günler yüzüm şiş uyanıyordum. Şiş uyandığım günler kendimi pek beğenmiyordum ki ameliyattan önce kendimi daha çok beğeniyordum. Şimdi yavaş yavaş tekrar kendimi beğenmeye başladım. Ama hala burun ucumda şişlikler var ve serdar bey en son kontrole gittiğimde burnun tam olarak oturması 1 yılı hatta bazen 2 yılı bile bulabilir dedi. Ama benim asıl sorunum yanlardaki dikiş izinin hala geçmemesi ve yanlarda kılcal damarlar oluşması. Serdar bey 1 yıl sonunda dikiş izlerinin kaybolacağını söylüyor. Bekleyip görmekten başka çarem yok maalesef.
aynı sorunlar bende de var bende 4 ay önce burun ucu oldum serdar beye dikiş izlerim benmde geçmeyecek gibi duruyo bı taraf tamamen gectı ama bı taraf cok derın. ınsallah bı yılda gecerde kılcal damrlar ne olur bılmıyorum lazerle yaktırmayı dusunuyorum cunkı cıldımde hıc bı leke yok o damrlar cok moralımı bozuyo
Gerçekten bir taraf tamamiyle görünmez oldu mu? Benim her 2 taraf ta çok belirgin. Kılcal damarlarında geçeceğini söyledi ama benim pek ümidim yok. 1 yıl dolduğunda ben de lazerle yaktırmayı düşünüyorum. Dakka başı kapatıcı sürmekten bir hal oldum
Gerçekten bir taraf tamamiyle görünmez oldu mu? Benim her 2 taraf ta çok belirgin. Kılcal damarlarında geçeceğini söyledi ama benim pek ümidim yok. 1 yıl dolduğunda ben de lazerle yaktırmayı düşünüyorum. Dakka başı kapatıcı sürmekten bir hal oldum
evet cnm bi taraf tamamen gectı sayılır gözle görnmeyecek kadar kucuk o da ben bıldıgım ıcın bılmeyen asla anlamıyo görmuyo kapatıcı sürmeden hemde. ama bı tarafta baya var ben göruyorum ama benden baska kımsenın orasıda dıkkatını cekmıyo ısın enteresan tarafı beenım amelıyat oldugumu hiçç kimse anlamıyo en yakın akrabalarım arkadslarım bıle .kılcal damarlar benm yanaklarımada sıcramaya basladı ona cok canm sıkılıyo benmde
Merhaba asli85;
özelden yazdığın mesajı yeni okuma şansı buldum. özelden mesaj yazamıyorum. o nedenle sorunu buradan yanıtlıyorum. ben Serdar ÖZTÜRK' e 2010 nisan ayında ameliyat oldum. Serdar bey genelde ameliyatlarını genel anestezi yaptığını söylemişti. benimki de genel anestezi idi. sonuçtan memnunum ama kemer kısmımda biraz kıkırdar doku benzeri bir şey var. o da asimetri devam ediyormuş gibi gösteriyor burnumu. kıkırdak doku burnumun solunda daha fazla. Serdar bey bunun zamanla eriyeceğini söyledi. bu arada özeldem mail adresini atabilirsen fotoğraflarımı yollayabilirim. hep dediğim gibi sonuç ne olursa olsun, eski burnum ile yueni burnumu kıyasladığımda sonuç beni çok memnun ediyor. bir de kemerdeki ok ıkırdak olmasaydı süper olurdu.
biz iki arkadaş ameliyat olduk Serdar beye ve arkadaşımın burnu mükemmel oldu. hiç bir kusur kalmadı. üstelik onunki benimkinden daha büyüktü. Şimdiden geçmiş olsun.
Kılcal damarlar ve dikiş izi hakkında serdar bey ne diyor?
benım fotolarım vardı kaldırdım da zaten ben sadece burunucu oldum benm fotolarım pek aydınlatmazyaa kızlar serdar ozturke amelıyat olupta resmını gosterecek kımse yok mu????
kızlar serdar bey tatilden döndü mü biliyo musunuz? bugün muayenehanesini aradım açan olmadı : (