- Konu Sahibi EstetikEditor
nası foto yüklenecek göremedim,yarın bakar incelerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben ameliyat olalı 2 aya yaklaşıyor,açıkçası yüzüme oranı gayet iyi,bende tavsiye ediyorum,hakikaten çok doğal,kimse bişey anlamadı,zaten çok problemli değildi,hafif kemar ve azbişey yamukluk vardı,bundan daha küçük sanırım yüzüme gitmezdi.bende tavsiye ediyorum
benim ameliyatım çağ hastanesinde oldu,muaynanenin tam karşısı,benim iyileşme çabuk oldu,2 hafta sonra çok az morluk kaldı,ama açıkçası ben olmadan önce canım yanacak diye çok korkuyordum,hiç canım acımadı,çünkü ben biraz o konuda tırsığımdır,yani bu konuda rahat olun,ama şişlikler rahatsız ediyor oda 5 güne geçiyor zaten,morluklarda 2 haftada belirginliği gidiyor.
aytos sağol. bende çok korkuyorum çok ağrım olacak dye ama değine göre ben 10gün sonra falan işe başlayabilrim değilmi
benımde 5 ay olacak ben sadece burunucu oldum serdar beye önden göruntüsü çok güzel çok beğeniyorum ama yanlardan hiç güzel durmuyo hem ıkı yanı farklı hem de uzun hele yüzüme göre cok uzun ılk bır ay cok guzeldı sonradan ucu ıyıce düştü bu aralar bu duruma canım çok sıkılsada serdar bey gercekten cok dogal yapıyo ve basarılı bende tavsye edıyorum ama benmkının pek rast gıttıgını söylemem eskı seklıne hemen hemen geri dondü burnum hala uzun
merhabalar, çok üzüldüm burnunun düşmesine ama Serdar bey garanti veriyor benim hastalarımın hiç biri ikinci kez ameliyat olmaz diye. neden gidip görüşmüyorsun?
cnm sence burnumun eskısı gıbı uzun durmasınn nedenı dusmesımıdır bılmıyorumkı zaten çok az kaldrmstı gıdecm görüşmeye ama okul başladı artık gitmem baya zaman alır halbukı bu yaz gidecektm ankaraya ama olmadı belkı sadce uc oldum dıye böyledr bılmıyorum kısa zaman sonra foto eklerm bakarsın serdar beynn dediği doğru yaptıgı dıger burunlar superdı ama benm oyle olmadı
benımde 5 ay olacak ben sadece burunucu oldum serdar beye önden göruntüsü çok güzel çok beğeniyorum ama yanlardan hiç güzel durmuyo hem ıkı yanı farklı hem de uzun hele yüzüme göre cok uzun ılk bır ay cok guzeldı sonradan ucu ıyıce düştü bu aralar bu duruma canım çok sıkılsada serdar bey gercekten cok dogal yapıyo ve basarılı bende tavsye edıyorum ama benmkının pek rast gıttıgını söylemem eskı seklıne hemen hemen geri dondü burnum hala uzun
Aynı zamanlarda ameliyat olmuştuk:) benim doktorum da gata dan, ikisi de gerçekten doğal burunlar yapıyor ne var ki burun uçları yere bakıyor benimde 5 ay oluyor kontrol zamanım geldi geçti haftaya bir uğrayacağım gata ya... Eğer doktor da kabul ederse ben biraz kaldırtmayı düşünüyorum. pff:84:
Aynı zamanlarda ameliyat olmuştuk:) benim doktorum da gata dan, ikisi de gerçekten doğal burunlar yapıyor ne var ki burun uçları yere bakıyor benimde 5 ay oluyor kontrol zamanım geldi geçti haftaya bir uğrayacağım gata ya... Eğer doktor da kabul ederse ben biraz kaldırtmayı düşünüyorum. pff:84:
Bende kılcal damar falan çıkmadı. Bir ayı gectı ben olalı, burnumun biraz tıkalı olması dısında memnunum sımdılık, ınş. herkes de memnun kalır sonuctan...
inşlhh..benm uc resmen yere bakıyo artık bayaaa düştü gram kalkklık yok çok üzülüyorum doktorumlada daha hiç görüşmedim senesı dolunca gitcem yanına :::::::
inşlhh..benm uc resmen yere bakıyo artık bayaaa düştü gram kalkklık yok çok üzülüyorum doktorumlada daha hiç görüşmedim senesı dolunca gitcem yanına :::::::
slm kızlar bende bu aralarr çok kafaya taktım burun ucu ameliyatını ama yazdıklarınızı görünce tüm şevkim gitti lütfen fotoğraflarınızı bana gönderirmisniz burun ucu estetiği olanlar ben antalyada yaşıyorum özerdem kardeşlere olmayı düşünüordumsnmky07@hotmail.com