- 2 Ağustos 2011
- 62
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
serdar öztürk ankarada mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serdar öztürk ankarada mı?
evet kızılay meşrutiyet cad.de muayenehanesi bildiğim kadarıyla
hangi isimle mesaj attınız? burdan söylemek istemiyorsanız tekrar msj atın. doğru kişiye gönderdiğinizden emin misiniz bilmiyorum ama ben facebook'ta o kadar çok kişiye yardımcı olmaya çalıştım ki... çok sayıda insana fotoğraflarımı da gönderdim. oralı olmama gibi bir tavrım olmadı hiç. bir yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum. bana msj atanlara hep cvp verdim çünkü. sayısını hatırlamıyorum bile...
arklar bende serdar beye ameliyat olalı 6 gün oluyo ve bugün alçım değişcek dikişlerim alıncak ameliyatla ilgili soru sormak isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Ankarada fiyatlar nasıl kızlar
geçmiş olsun yln sonunda karar verdin ve sende doğru adrese oldun demek fotolarını merak ediyorum bi on gün sonra göster bakalım gerçi serdar öztürk'ün eli değmişse on numara olmusştur kesin
çok tşk ederim cnm.ya bende durum garipleşiyo alçı çıkınca burnuma bakmak istemiyorum bile ya kötü olduysa die eğer cesaret edip kendim bakabilirsem fotoda çeker yüklerim inş =)
çok geçmiş olsun yln,umarım iyi olmuştur.çok merak ediyorum sonucunu ya çünkü bende serdar beye ameliyat olmayı düşünüyorum
çok tşk ederim cnm.inş hayırlı kararlar verirsin sende
hayır cnm hala alçıda
senin burnundaki problem neydi?bi de şekil olarak ne tarz bi burun istediğini nasıl anlattın,böyle resim falan gösterdinmi:)ya ben nefes de alamıyorum,ama serdar bey plastik cerrah olmasına rağmen güveniyorum ,o sorunu da düzeltir gibime geliyor
cnm benim nefes almamda problem yoktu ama burnumda et büyümesi varmış bunuda ameliyat sırasında hallediyo zaten.inan şekli konuusnda hiç bişi sölemedim ben.doğal ve yüzüne yakışan bi burun yapcam dedi peki dedim bende hiç şöle olsun böle olsun demedim
senin sonucunu neredeyse sen kadar merakla bekliyorum ben de gerçekten.bakalım ya.
:) güzel sonuçlar olur inşda güzel şeyler paylaşırım cnm
kusura bakma gncszr ben de erkenden afralı tafralı şeyler yazdım sabina lydia ovalı isminden size gelmedimi mesaj?
merhabalar,ben de yeni üye oldum ve acıkcası burun estetiği sonrasındaki durumunuzu merak ettim ,nasıl istediğiniz gibi oldu mu doktoru tavsiye eder misniz?
hayır cnm hala alçıda
sizin alçınız ne zaman çıkacak? benim 7. günde çıkmıştı. ve bildiğim kadarıyla serdar hoca şu anda tatilde...