- Konu Sahibi EstetikEditor
serdar bey günün adamıda hastaları yok..bilgisi olanlardan rica ediyorum foruma geri dönüp bir iki kelam etsinler..tam bi dr ii diyorum ya kötü bir yorum görüyorum yada ii msjlara feyk denio..psikolojim bozulduşimdiye kadar sadece nebil beyle görüştüm..nakitte 2500 e yapar gibi ama şu ilik görüşte dr a vurulma olayını yaşamadım..yeni favorim serdar bey şimdilik platonik takılıyoruz
valla yorulmalrına cok güldüm cnm ya bende ayın 20sınde ankarada serdar beye burun ucu estetıgı olucam burdakı yorumlardan karar verdım kendısıne bı dahada da olumsuz bısey duysamda vazgecmedım yenı olan bı arkads var gkcngkcn diye ama amelıyatı henuz cok yenı oldugundan oolsa gerek pek memnun degıl ama tabıkı eskı halne gore cok begendıgını söyluyo su an burnu sıs oldugu ıcınde foto göstermıyo serdar beyın ılgısınden cok memnun oldugunuda dedı yanı ben kararımı verdım ya bu ıs bırazda sans ısı bıraz kendı burn yapınla alakalı gbi gelyo bana fazla ıncelememk lazım ya ben öyle dusunuyorum..eger o zamana kadar karar vermezsen ben de fıkırlerımı paylasırım