Kizlar merhaba, ben 2013un basinda ameliyat oldum. Serdar beyi burdaki olumlu yorumlara guvenip sectigim icin benimle ayni hataya kimse dusmesin diye yorum yazmak istedim tekrar cunku her aynaya bakisimda mutsuz oluyorum. Burnumun ucu sag tarafa dogru kayik ilk gunlerden beri ve serdar bey bunun odeme bagli oldugunu o yuzden yamukmus gb durdugunu soylemisti ilk aylarda ancak odemim indiktek sonra (3 yilda inmis olsa gerek) burnumun ucu gittikce daha da yamukdu. Serdar bey hatta daha sonra yuzumun
asimetrik oldugunu o yuzden o tarafa dogru kayik bir burun ucu yaptigini bile idda etti... bu iddasindan bir kac ay sonra anlamadigim bir sekilde burnunun ucundan ic kisimdan bir kalin metal ip gb bir sey ciktigini fark ettim tekrar kontrole gittim burun ucu dikisi oldugunu bazen ciktigini soyledi ve onu aldi, onu aldiktan sonra daha da cok yamuldu sanirim zaman icinde . Bu arada o aldigi burun ucu dikisi kalkik durmasi icin atilan ve 6 ay sonra alinan burun ucu dikisi degil onu zaten aldirmistim hatta ilk aldiktan sonra o dikisinde bir kismini alamadigi icin 2 ay sonra tekrar gidip aldirmistim... burun ucum saga kayik olmasinin disinda cok kalkik malesef hep basini ond dogru egme ihtiyaci duyuyorum burun deliklerim gozukmesin diye... keske baska bir doktora yaptirsaydim, keske daha cok arastirsaydim... yaptirip memnun olanlar var evet belki benim sansima boyle olmustur bilemiyorum... ama karar verirken cok iyi dusunun derim ve hic revizyon olan hastam yok palavrasina inanmayin... buldugum ilk firsatta revizyon olacagim....