- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.841
Kızlar serdar beye ameliyat olanlar varmı süreç hakkında yardimci olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende serdar beye ameliyat oldum çok memnunum şikayetiniz hakkında kendisiyle görüştünüzmü bildiğim kadarıyla serdar bey yaptığı işlerin arkasında düzeltilecek bir şey varsa düzeltiyorSerdar beye ameliyat oldum memnun değilim malesef
bende serdar beye ameliyat oldum çok memnunum şikayetiniz hakkında kendisiyle görüştünüzmü bildiğim kadarıyla serdar bey yaptığı işlerin arkasında düzeltilecek bir şey varsa düzeltiyor
Selam bambi , geçmiş olsun ben seni izliyorum ama resimleri görebilmemiz için sanırım senin de geri izlemen gerekiyor. İzlersen sevinirim.Beni takip edenler de demek istedigim, tabiki beni "izle"yenleri kast ettim. Izleye tiklarsaniz size albüm acik olacaktir.
Selam bambi , geçmiş olsun ben seni izliyorum ama resimleri görebilmemiz için sanırım senin de geri izlemen gerekiyor. İzlersen sevinirim.
ben iki yıl önce ameliyat oldum canım çok iyi bir doktor mutlaka tavsiye ederim bildiğim kadarıyla ücretler yapılacak işe göre değişiyor kendisiyle gidip mutlaka görüşmelisin muayene ücreti almadığını biliyorumarkadaşlar bende ocağın sonunda ameliyat olmak istiyorum ama ankarada uygun ve iyi doktor bulamıyorum. bu doktoru gördüm ve merak ettim güncel istediği fiyat nedir acaba. bir de yakın zamanda ameliyat olan birisi bilgi verebilir mi ne kadar sürede normal görüntüye geldi vs birde fotoğraf atabilir mi nasıl yapıyor bu doktor merak ettim.
Ben geçen yaz 6.000 ödedim, memnunumarkadaşlar bende ocağın sonunda ameliyat olmak istiyorum ama ankarada uygun ve iyi doktor bulamıyorum. bu doktoru gördüm ve merak ettim güncel istediği fiyat nedir acaba. bir de yakın zamanda ameliyat olan birisi bilgi verebilir mi ne kadar sürede normal görüntüye geldi vs birde fotoğraf atabilir mi nasıl yapıyor bu doktor merak ettim.
merhabalar, serdar öztürkü ben de düşünüyorum ama sanki biraz yapay oluyor yaptığı burunlar bir de burun delikleri nasıl oluyor beni en çok korkutan o. burun deliklerim fazla büyük ya da küçük değil oynanması gerekmiyor ama ameliyattan sonra eşit olmaz diye çok korkuyorum. yaptıranlar nasıl oldu sizin paylaşabilir misiniz
Benim de burun deliklerimde oynama yapmadı. Ama burun ucumdaki şişlik hala gitmedi. Üzülmeye başlıyorum instagram ismim MERAL_AKKUS birbirimizi ekleyip fotoğraflarımıza bakalım yamerhabalar, serdar öztürkü ben de düşünüyorum ama sanki biraz yapay oluyor yaptığı burunlar bir de burun delikleri nasıl oluyor beni en çok korkutan o. burun deliklerim fazla büyük ya da küçük değil oynanması gerekmiyor ama ameliyattan sonra eşit olmaz diye çok korkuyorum. yaptıranlar nasıl oldu sizin paylaşabilir misiniz
sizi takip ettim teşekkür ederim cevabınız içinBenim de burun deliklerimde oynama yapmadı. Ama burun ucumdaki şişlik hala gitmedi. Üzülmeye başlıyorum instagram ismim MERAL_AKKUS birbirimizi ekleyip fotoğraflarımıza bakalım ya