- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.561
merhaba ben de serdar öztürkü düşünüyorum ancak kararsız kaldım.acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdiden teşekkürler.begumulgen_90@hotmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben de serdar öztürkü düşünüyorum ancak kararsız kaldım.acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdiden teşekkürler.begumulgen_90@hotmail.comBana da kalkik geliyodu. ilk ayda aldirdim dikisleri. asagi dogru da masaj yaptim ama cok fazla bisey degismedi. coz az degisti belli belirsiz. yani burnun dusmez merak etme
Ben ameliyat olali bir yilaMerhabalar. Ben de Serdar hocanın hastasıyım. yaklaşık 7 ay oldu ameliyat olalı. Çok hafif bir kemer vardı burnumda ve burun ucum düşüktü.. 7 ay olmasına rağmen kemer olan yükselti aynı şekilde duruyor ve ben ineceğini de düşünmüyorum. Göz altlarımda çok fazla çökme ve kırışıklık oluştu ameliyat sonrasında en çok da canımı sıkan bu durum. benimle aynı sıkıntıyı yaşayan oldumu merak ediyorum ( gözaltı kırışıklığı konusunda) Beklediğim sonuç maalesef bu değildi.. ameliyat düşünen arkadaşlara iyi araştırmalarını çok gerekli değilse de ameliyat olmamalarını tavsiye ederim...
Merhabalar. Ben de Serdar hocanın hastasıyım. yaklaşık 7 ay oldu ameliyat olalı. Çok hafif bir kemer vardı burnumda ve burun ucum düşüktü.. 7 ay olmasına rağmen kemer olan yükselti aynı şekilde duruyor ve ben ineceğini de düşünmüyorum. Göz altlarımda çok fazla çökme ve kırışıklık oluştu ameliyat sonrasında en çok da canımı sıkan bu durum. benimle aynı sıkıntıyı yaşayan oldumu merak ediyorum ( gözaltı kırışıklığı konusunda) Beklediğim sonuç maalesef bu değildi.. ameliyat düşünen arkadaşlara iyi araştırmalarını çok gerekli değilse de ameliyat olmamalarını tavsiye ederim...
merhaba ben de serdar öztürkü düşünüyorum ancak kararsız kaldım.acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdidenteşekkürler. begumulgen_90@hotmail.commailinize ettim fotolar umatım yardımcı olmuşumdur
merhaba ben de serdar öztürkü düşünüyorum ancak kararsız kaldım.acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdidenteşekkürler. begumulgen_90@hotmail.com
merhaba ben de serdar öztürkü düşünüyorum ancak kararsız kaldım.acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdidenteşekkürler. begumulgen_90@hotmail.comSelam Kimmel, Jodie Foster'da bi egrilik goremedim ben ama sen kendi fotonu koyarsan ya da mail atarsan bi yorum yapabilirim. Benim de 2 hafta sonra 1 yil olacak ve ben de memnun degilim. ozelden mesaj atiyorum simdi sana.
merhaba ben de serdar öztürkü düşünüyorum ancak kararsız kaldım.acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdidenteşekkürler. begumulgen_90@hotmail.comselam arkadaşlar bence doktor yarıştırmaya gerek yok. Kimi memnundur kimi değil. Hak, hukuk meselesi de değil. Bende 7. ayıma gireceğim bir yandan memunun çünkü çok kalkık küçük bir burnum yok. Yandan çok beğeniyorum ama hala şiş ve sol tarafımda küçük bir çıkıntı var. Çok yavaş iyileşen bir bünyem ve kalın bir derim mevcut ne zaman işte budur diyeceğim bilmiyorum. Hala oturmadı ne zaman düzelecek sabrediyorum bazen sanki hep bu şekilde kalacakmış gibi geliyor. Özellikle sabahları zaten bu ay da kontrolüm var olmadı başka doktora gideceğim ama kuaför işi gibi olur. Senin saçını kim kestiyse olmamış olayı:) moralimi bozmak istemiyorum. Birkaç dr arkadaş başarılı olmuş dedi ama ben pek beğenmiyorum
merhaba ben de serdar öztürkü düşünüyorum ancak kararsız kaldım.acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdidenteşekkürler. begumulgen_90@hotmail.comArkadaşlar ben de 3 yıl önce Serdar hocaya burun ameliyatı oldum. Cevremde de bir cok arkadaşım burun estetigi oldu. İlk defa burada memnun olmayan insanlara rastladim ve cok sasirdim. Oncelikle Serdar hoca mekanik bir sekilde standart burun yapmiyor, yuzun detaylarinı hesaplayarak, yuzun formunu bozmadan, aksine guzellestirerek en uygun burnu yapiyor, tıpkı heykeltraş gibi. Etrafimdaki kizlar suan bebek gibiler serdar hocanin sayesinde. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum hem kisilik olarak hem de meslek olarak bu konuda bir numara diyebilirim. Arkadaslar şişlikliklerden vs. bahsetmisler. Sonucta cerrahi bir operasyon geciriyoruz kim yaparsa yapsin bu sonuclar mumkun. Ama Serdar hocada bu tarz seyler minimum oluyor gordugum kadariyla. Bir de arkadaslar cok genc yasta profesor olmus, ayda 50-60 tane burun ameliyati yapan , baskalarinin yaptigi estetiklerin eksilerini artiya ceviren birinden bahsediyoruz. Ben gozum kapali tekrar ameliyat olurum ve herkese de tavsiye ediyorum serdar hocayi.
merhaba ben de serdar öztürkü düşünüyorum ancak kararsız kaldım.acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdidenteşekkürler. begumulgen_90@hotmail.combana foto göndeerebilir misiniz? aslyy.90@gmail.com
merhaba ben de serdar öztürkü düşünüyorum ancak kararsız kaldım.acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdidenteşekkürler. begumulgen_90@hotmail.comArkadas olarak ekledim seni. kabul edersen gorebilirsin fotolari.
tam olarak ayni sorunlardan muzdaribim burun ucun sag tarafa bakiyor ve delikler birbirinden farkli... İlk aylar sisliklerin inmesini bekledim belki duzelir diye ama malesef...Ameliyatı 6 bine oldum 1 yıl 2.5 ay oldu olduğumda emre beyin ücreti 7 bin di şu an burnumu beğenmiyorum o kadar para verip, zahmet çektim oysa bin lira fazla verip emre beye gitsem bunları yazmıcaktım belki. burnum önden sağa yamuk bariz bir yamukluk var estetiksiz gibi sıradan bu saatten sonra da düzelmez bu da yetmezmiş gibi burun deliklerimin sağ tarafı dar diğeri genis
Pinksea merak etme şişlikler iniyor, benim sağ tarafım sola göre çabuk indi aynı yüz aynı burun neden öyle bilmiyorum:) ama seninde iner benim 6. Ayda çok şişti bir iki ay içinde daha çok iner merak etme şeklini kalkıktığını sevdiysen ve bir yamukluk yoksa için rahat olsun
Pinksea merak etme şişlikler iniyor, benim sağ tarafım sola göre çabuk indi aynı yüz aynı burun neden öyle bilmiyorum:) ama seninde iner benim 6. Ayda çok şişti bir iki ay içinde daha çok iner merak etme şeklini kalkıktığını sevdiysen ve bir yamukluk yoksa için rahat olsun
arkadaşlar merhaba,
serdar beye ameliyat oldum, (üç sene oldu) herhangi bir yorum yapmıycam, dileyen arkadaşlar maillerini yazsınlar sağ/sol/ön/alt fotolarımı göndereyim hemen