- 14 Mayıs 2014
- 10
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.461
Ben de serdar beye ameliyatolucam rica etsem bana da resimleri atabilir misin
bengi-boz91@hotmail.com
ameliyat oldunuz mu serdar hocaya ve ne kadar tutuyor masraflar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de serdar beye ameliyatolucam rica etsem bana da resimleri atabilir misin
bengi-boz91@hotmail.com
soracağım o kadar soru var ki, .((
ben de ameliyat olalı 15 gün oldu, çok fazla ödem ve şişlik var, dışarı çıkamıyorum insanların dikkatini çekiyor, tıkanıklıkar akıntılar burun içi kurumalar çok rahatsız edici, bu durumlar ne kadar devam ediyor, en azından dikkat çekmeyecek kadar şişliklerin inmesi,
1 yıl 2.5 ay oldu ameliyat olalı. dr. ameliyat öncesi burun deliklerindeki orantısızlığı da duzelticem demişti sonra ameliyat günü delikleri düzeltirsem daralma olur dedi burun deliklerim çok dardır bende öyle diyince burun ddliklerine dokunmayın dedim biraz orantısız kalsın aksi halde daralır, nefes almam zorlaşır dedim dr. da teyit etti dediklerimi ameliyatta dokunmadı. şimdi o kadar pişmanım ki burun deliklerimi görünce ağlamaklı oluyorum keşke düzeltseydi sağ taraf dar diğeri genil alttan bariz çok buyuk bir hata yaptım dr keşke beni dinlemese onlarıda düzeltseydi zatan dar diye istemedim. burnum hala şiş bu arada ve karşıdan hala biraz yamukluk var burun deliklerini ufak operasyon duzelttiremezmiyim dikiş kalır estetik olduğunu çevrem anlar diye de istemedim ama çok pişmanım farklı ikisi de yaptıranların çok mu daraldı ? orantılı mı şu an burnumdaki yamuklukta hala biraz var burun deliklerimde farklı buyuklukte 2.si benim hatam istemedim.
kızlar bende serdar öztürk düşünüyorum hafta içi kendisi ile görüşcem.
Bence siz gereksiz yere burun deliklerinizi dert ediyorsunuz. Serdar hoca o kadar iyi ve ilgili bir insan ki eminim ki siz bunu anlatsanız ücret almadan burun deliklerinizi düzeltir. Benim bir arkadaşıma lokal anestezi ile daraltma yapmıştı 20 dakika gibi kısa süren bir işlem. Hafif eğri görüntüyü de burun delikleriniz yaratıyor olabilir. Her gün birkaç kişiye burun yapıyor. Biz bugüne kadar 6 arkadaş ameliyat olduk ve hepimiz de çok mutluyuz. Hatta iki kisi meme protezi de yaptırdık burunla beraber, göğüslerimizden de çok mutluyuz. Bence hocaya konuşun size gerekli yardımı yapacaktır.
Birşey sormak istiyorum ameliyat olalı 9 ay oldu ancak fazlasıyla kalın geliyor burnum gözüme 2 yıl içinde bile bu burun değişir dedi doktor ama bundan sonra pek değişeceğini sanmıyorum hala masajlara devam etmeli miyim eskisi kadar özenli yapmıyorum yardımcı olursanız sevinirim
kızlar bende serdar öztürk düşünüyorum hafta içi kendisi ile görüşcem.
Burun estetiği için Seredar Öztürk mü Zühtü Demir mi çok kararsız kaldım,yardımcı olabilen var mı?
mailinize ettim fotolar umatım yardımcı olmuşumdur
bana foto göndeerebilir misiniz? aslyy.90@gmail.comArkadaslar ozelden mesaj yazamiyorum.mail adresinizi gonderirseniz cevap verebilirim.ozelden gonderebilirim fotolari