- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.441
Zdfd
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da ameliyat sonrası tanıdğım insanlar burnun çok güzel, düzgün büyük değişiklik var düzelmiş gibi sözler asla demedi yani o derece doğal estetikli olduğu belli olmayan bir burun. oysa ben düz olsun istedim ama yamuk o fotodaki kadının vurnundan da yamuk ameliyat öncesi günlerce sitedeki yorumları okudum m. dilber ve e. ilhanın hastalarından en az 100 farkliı üyeden yorum okudum hiç şikayet negatif yorum yoktu serbar bey hastalarından 7-8 kişinin fotolarına baktım güzeldi sadece 2-3 kişşden şikayet okumultum nerden bilirdim aralarına katılacağını uzak şehire gitmek zahmetli zor olur diye ankara dan istedim m. dilber de 6 bindi o zamam e. ilhanda 7. bindi parasında değildi sorun istanbula gitmek istemedim sonuç olarak hala yamuk burnum kendisi kabul etmiyor güzel diyor takma diyor istanbula gitme olasılığı olanlar ordan dr. baksın burnunuzu şansa bırakmayın memnun değilim çok buyuk bir hataydı.
arkadaşlar selam son durumum hakkında bilgi vereym dedim. 7. ayımı geçtim ve şişliklerim yeni yeni inmeye başladı ki bu aralar hızlı bir şekilde inniyor. Çok alıştım ve hiiiç yadırgamadım çünkü ifademin çok fazla değişmediğini sylediler. Bence oldukça doğal oldu. Hatta bugün görenler şişliklerimin birden indiğini söylediler. Oldukça kalın bir derim var ve maalesef pc başından da kalkamıyorum. Ben memnunum söyleyim. Umarım da hep böyle olur
Kızlar öncesi ve sonrası fotolarınızı bana yollarsanız çok mutlu olurum.serdar Öztürk ve zühtü demir arasında kaldım.karar veremiyorum. Sağlıklı bi karar için ameliyat olanları görmem gerek. sucveceza_25@hotmail.com mail adresim
Gitmistim 2 hafta once ama ben 1 ay gec gittim cunku yabas iniyordu
Hala sisligin var dedi kalin derilisin gibi soyledi ben sol tarafim buyuk gibi dedim o da gayet duzgun dedi.zaten ben pek sormam zaman verdim iste kafaya takmayinca geciyor.bir de belirli donemler var iyilesme sureci.peki senin nasil oldu
Bu arada sana foto yollayan benim:)
aynen bende ya 20 25 gun sonrada bben amelıyat olcam daha kımsenn resmını göremedım
Ben de serdar beye ameliyatolucam rica etsem bana da resimleri atabilir misin
bengi-boz91@hotmail.com