- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.861
hiç tam net olarak birşey bulunmuyor ya bayılcam
burda kişiler yaşadıklarını deneyimlerini paylaşmaya çılışıyorlar,herkes elinden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyor,siz neyi bulamadınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç tam net olarak birşey bulunmuyor ya bayılcam
Arkadaşlar siz ateli kendiniz mi çıkarmıştınız serdar hoca mı çıkardı? Şu an 12. günümdeyim ve çok bunaldım artık, çıkarmak istiyorum. Banyoda yumuşayıp çıkıyomuş sanırım.bugün atelin son günü :) Yarın banyoda çıkarsa altındaki bantlar kalıcak mı çıkarmalı mıyım? Siz napmıştınız?
Canim ne oldu sislikler:) ne durumdasin
cnım kusura bakma işler çok yoğun giremiyorum pek daha iyiyim sanki ya alıştım yada şişlikler bayağı indi burun ucum hala şiş tabii o baya geç inecek delikler eskiye oranla daha iyi düzeleceğine düşünüyorum masajları ilk başlarda ki kadar düzenli yapamıyorum işlerden kaynaklı bazen ağrı oluyo yoğun çalıştığımdan olabilir sen asıl oldun cnım var mı bir sıkıntı
valla bende doktor tonguç beye oldum kocaelide çok harıka bir doktor resım görmek ısteyen varsa atabilirim :)
cnım kusura bakma işler çok yoğun giremiyorum pek daha iyiyim sanki ya alıştım yada şişlikler bayağı indi burun ucum hala şiş tabii o baya geç inecek delikler eskiye oranla daha iyi düzeleceğine düşünüyorum masajları ilk başlarda ki kadar düzenli yapamıyorum işlerden kaynaklı bazen ağrı oluyo yoğun çalıştığımdan olabilir sen asıl oldun cnım var mı bir sıkıntı
Canim sadece cok burnum akiyor:) surekli selpakla geziyorum. Bir de inmeyen siislikler var tabii:) baska bir sknti yooook
Canim sadece cok burnum akiyor:) surekli selpakla geziyorum. Bir de inmeyen siislikler var tabii:) baska bir sknti yooook
cnım havalardandır büyük ihtimal bende nezle gibiyim sürekli o kadar sık hapşuruyorum ki alerjik bir şey mi var anlamadım çok geçmiş olsun cnım evet şişlikler beğenmediğim zamanlar oluyor hep şişliklerden galiba
Ay evet canim ya:) muthis hapsiriyorum ve surekli akiyor burnum:) sabahlari bir begenemedim kendimi gitti:))cnım havalardandır büyük ihtimal bende nezle gibiyim sürekli o kadar sık hapşuruyorum ki alerjik bir şey mi var anlamadım çok geçmiş olsun cnım evet şişlikler beğenmediğim zamanlar oluyor hep şişliklerden galiba
Kalkiklik hep sisliklerden kaynaklaniyoo. Ben de ilk basta senin gibi cok kalkik buldummm. Sislikler inincee kalkiklik dogal duruyor, zaten iniyor biraz. Ben 2. Aya yaklasiyorum skntim yok. Kaljkik bulursan Serdar bey indiriyo zatennKızlar iki haftalık oldu benimkisi ama çok kalkık duruyo. Ben hoşlanmam kalkık burundan. Sırtını da düz istemiştim zaten doğal olsun diye. Şişliklerim var henüz tam belli değil şekli. Bu kalkıklık ne zamana iniyo arkadaşlar? :18: foto koydum.
Kalkiklik hep sisliklerden kaynaklaniyoo. Ben de ilk basta senin gibi cok kalkik buldummm. Sislikler inincee kalkiklik dogal duruyor, zaten iniyor biraz. Ben 2. Aya yaklasiyorum skntim yok. Kaljkik bulursan Serdar bey indiriyo zatenn
Canim daha 2 haftaaa cok normal:) korkma o normale donuyorrr 1 ayin dolmasini bekle bak goruceksin yavas yavas normale dondugunu:) benim burun deliklerimden biri hala daha yukarda mesela ama zaman gectikce daha az dikkat cekiyor, gittikce normallesiyorr. Hatta kalkik kalsin istiyorsun sislikler inince:)şişlikten mi bilmiyorum ama üst dudağım bile tam kapanmıyo, tavşan gibiyim şu anda (
Kızlar iki haftalık oldu benimkisi ama çok kalkık duruyo. Ben hoşlanmam kalkık burundan. Sırtını da düz istemiştim zaten doğal olsun diye. Şişliklerim var henüz tam belli değil şekli. Bu kalkıklık ne zamana iniyo arkadaşlar? :18: foto koydum.
Ben de 6 gün sonra ameliyat olucam cok merak ediyorum 2 hafta sonra nasil gözükücek bana fotografını gönderebilir mısın :) bide ben sabah olucam ertesi gün alır mı tamponları? Cok acıyor mü onları alırken odum patlıyor ondan :)
Marsiles bakabilirsin simdi fotolara, ekledim canim seni. Ben de sabah olmustum iki gun sonra cikardi tamponlari. İki gece biraz sıkıntılı gecti benim icin. Ortasi delik silikon tampon olmasina ragmen tam nefes alamadigim ve saga sola donemedigim icin uyuyamadim. Agzin acik uyuyabiliyosan sorun yok. Silikon tampon muhtesem bisey yine de :) cikarken hic acimadi. Cok rahatti. Diger tamponu bilemiyorum. Hoca acimaz demisti acitmam derse dogrudur :)
Kızlar iki haftalık oldu benimkisi ama çok kalkık duruyo. Ben hoşlanmam kalkık burundan. Sırtını da düz istemiştim zaten doğal olsun diye. Şişliklerim var henüz tam belli değil şekli. Bu kalkıklık ne zamana iniyo arkadaşlar? :18: foto koydum.
Şişlikler sorun değil nasıl olsa inecek ama kalkıklıktan hoşlanmıyorum.özellikle dudağımı yukarı çekiyor olmasından... herkes inecek dediğine göre rahatlasam iyi olur artık :) Bandajlarım varken burayı okuduğumda endişeli arkadaşlara kızıyodum kendi kendime. bekleyin işte düzelecekmiş diyodum.şimdi aynı şeyi ben yapıyorum.demekki insan sabırsız oluyomuş gerçekten :) teşekkürler kızlarşişlikler hemen inmez bekliceksiniz benim 3 ay oldu halen daha şiş