Dr. Serdar Eren Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
148
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Ben oldum 2012 subat ayinda. Yaklasik bir seneyi gecti. Pek mutlu degillim 8 ekimde kendisiyle (sekreterinden zar zor alinmis) bir randevum var. Sikayetlerim icin ne der bilemiyorum :(

Ben oldum 2012 subat ayinda. Yaklasik bir seneyi gecti. Pek mutlu degillim 8 ekimde kendisiyle (sekreterinden zar zor alinmis) bir randevum var. Sikayetlerim icin ne der bilemiyorum :(
Nasıl bir memnuniyetsizlik yaşıyorsunuz? Ben de kendisine burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum. Sanırım diğer doktorlardan da ücreti epey fazlaymış. Bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevinirim.

Serdar Eren'in yaptığı ameliyattan niye memnun değilsiniz bilgi rica ediyorum. Bir ay sonra ameliyat olacağım.

Ben oldum 2012 subat ayinda. Yaklasik bir seneyi gecti. Pek mutlu degillim 8 ekimde kendisiyle (sekreterinden zar zor alinmis) bir randevum var. Sikayetlerim icin ne der bilemiyorum :KK43:
Serdar Eren'in yaptığı ameliyattan niye memnun değilsiniz bilgi rica ediyorum. Bir ay sonra ameliyat olacağım.

Back
X