- Konu Sahibi Baslangic_Noktasi
hem açlık hem tatlı krizleri oluyo açlık krizi beslenme ile toparladı gibi ama tatlı krizi çok fena özellikle dediğiniz gibi regl döneminde ben ben değilim sanki hareketli yapım var hergün yarım saat yürüyorum da inşallah toparlarımİnsülin direncin yok ama Reaktif Hipoglisemin var Kizanscım. Senin açlık krizlerin çoooookkkkk normal. Bu tokluk insüliniyle olmasa şaşardım. Hani amiyane tabiriyle bu kadar yüksek tokluk insüliniyle feleğini şaşarsın sen. Resmen gözün döner. Aman dikkat et te o an yanında birşeyler olsun. Benimki de böyleydi. o an geldiğinde kare çukulatalardan 2 paket yemeden kendimi durduramıyordum.
Kizanscım topikteki gibi beslen lütfen. Zaten başladığını söylemiştin:). Regl dönemine çok dikkat et. En tehlikeli zamandır. Öncesinde kek, helva vb hazırlıklı ol. Bizim en zayıf anımızda yakalıyor bu meret bizi çünkü.
2 hafta kadar böyle devam. Azalarak devam ederse diyet ve yürüyüş yetecek demektir. İstediğimiz noktaya ulaşamazsak vitamin takviyeleri - o da işe yaramazsa ilaç denenebilir.
Gelişmeleri bildirirsen hepimiz çok seviniriz.
Sağlıkla:)