• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Saynur Yılmaz ile Labioplasti Ameliyat Sürecim

perikizi343434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
1
0
1
Merhabalar öncelikle bu yazıyı bilgilendirme olması açısından yazıyorum. Bi süredir labioplasti ameliyatı olmak istiyordum internetten araştırmalarım sonucu saynur hanımın ismine denk geldim yorumlarını okudum ve muayne olmaya gittim. Saynur hanım çok sıcakkanlı oldukça sempatik ve güven veren biri kendinden emin bir tavrı var. Ameliyatla ilgili her sorumu cevapladı içimi rahatlattı. Buyüzden muayneden sonra ameliyat olmaya karar verdim. Lokal anestezi ile ameliyat oldum tabiki korkuyordum başta şöyle söyliyim anestezi iğne acısını tabiki hissettim benim canım yandı ama çok uzun süren bir acı değil o an hissediliyor iğne girerken sonrasında bir şey yok bence genel anestezi gerektiren bi ameliyat değildi yine de sizin kararınız. Ameliyat boyunca saynur hanımla güzel bi iletişimimiz oldu kendisine çok teşekküt ediyorum. Ameliyat bittikten sonra bi süre buz uygulaması yaptım doktor hanım kontrol ettikten sonra evime geçtim. Eve geçtiğimde direk ağrı kesici ve antibiyotiğimi sabah akşam füzenli aldım ve hiçbir acı sızı hissetmedim 1 hafta hiç ayağa kalkmadım sadece tuvalet için ayağa kalktım. Ağrım sızım acım gerçekten yoktu bişey hissetmiyordum tabiki dediğim gibi ilaçlarımı düzenli aldım ve buz uygulaması sürekli yaptım. Şuan 2hafta oldu çok memnunum görüntü harika keşke daha önceden yaptırsaymışım diyorum. Benim için çok kolay bi süreçti dpktor hanıma sonsuz teşekkür ediyorum.

Back