Merhaba bayanlar,5 gün önce Salih Emre Üregen'e meme estetiği ve liposakşın ameliyatı oldum.260 cc damla şekilli protez takıldı.Meme altı kesisinden çok çekindiğim için meme ucundan yerleştirdi dr bey protezi,markası da mentor.Şuan çok yeni ama görüntüm harika:)Bir de doğal oldu...Zaten sonucun böyle olacağında şüphem yoktu:)Kendime güvenim geldi.Dr bey çok ilgili ve tecrübeli bir cerrah bence.ameliyat öncesi görüşmelerimde tüm sorularıma açıklayıcı ve net cevaplar vermişti.dedikleri ameliyat sonrası da doğru çıktı.Birde ameliyat öncesi gördüğüm ilgi,alaka,ameliyattan sonra da devam etti,ediyor.Asistanı belli aralıklarla arayıp durumumu sordu,istediğimde kendisine her saat ulaşabiliyorum.Çevremde başka dr lardan ameliyat sonrası ilgi görmek bir yana ulaşamayan tanıdıklarım var.O nedenle işin bu kısmı benim için çok önemliydi.Yanılmadığımı anladım.Memelerim büyüdü,vücudum inceldi:)daha ne isteyim:))Kesinlikle ve kesinlikle dr salih emre üregen i tavsiye ederim.memnuniyetimi heryere yazacağım,herkesle de paylaşıyorum.ilgilenen herkes duysun bilsin...