Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

Merhaba hossbes,ben ameliyat öncesi bu konuyu çok araştırdım.valla şimdi bizim ameliyatlar protez olduğundan ve iyi marka protez tercih etmemizin olmazsa olmaz olduğundan,zaten sadece protezin fiyatı 2000 tl civarı,bunun özel südyeni var hadi o yüz ikiyüz birşeymiş de...dolayısıyla devlette bile olsan bunlar cepten çıkacak diye düşünüyorum.dr.salih emre beyin bana sunduğu olasılıklar arasında bir hastane vardı adını hatırlamıyorum ama,orda 4700 liraya olabilecektim.daha ucuzuda anlamsız geliyor kulağa...Dr da biraz kazansın yani dimi:)ben hemşireliği iyi hastane seçmek zorundaydım refakatçim yoktu çünkü.aradaki farkı sırf o nedenle verdim yani...bende öyle aşmış taşmış değilim şekerim para biriktirerek yaptırdım memelerimi:)sende öyle yap,önemli olan ameliyat sonrası mutluluğu çünkü:)dediğim gibi dr aynı dr,malzeme aynı malzeme..uygun fiyatlıyıda seçebilirsin bence...aman devlette veya ucuza yaptırcaksan bile mutlaka protezini gör,markasına bak...yaptıracağın dr u da iyi seç önerim...öpüyorum.

selam bayanlar,ben de salih emre üregen e haftaya ameliyat oluyorum.biraz korku ve bayağı bir heyecan var tabii...ama genel hissettiğim huzur ve sorunlardan kurtulacağımın mutluluğu...ben proteze ilaveten yağ aldırmada yaptıracağım aynı ameliyatla:)cesaretimi topladım ve kesin kararlıyım kurtulmaya yağlarımdan da.Ağustosta düğünüm var,o zamana iyice toparlamam gerek.gelinliğin içinde kuğu gibi olmayı hayal ediyorum.dr uma aşırı güveniyorum,geçen yıl kuzenime meme büyütme yaptırmıştı,çok memnun...ben de gördüm sonucu,muhteşemdi.ben de aynından istiyorum dedim,yapacak:))doğal ve abartılı olmayan bir protez seçtik,damla şekilli olacak.gelinliğimi de straplez yaptırcam bu durumda:)))inşallah herşey umduğum gibi güzel gider.öpücükler...

Merhaba bayanlar,5 gün önce Salih Emre Üregen'e meme estetiği ve liposakşın ameliyatı oldum.260 cc damla şekilli protez takıldı.Meme altı kesisinden çok çekindiğim için meme ucundan yerleştirdi dr bey protezi,markası da mentor.Şuan çok yeni ama görüntüm harika:)Bir de doğal oldu...Zaten sonucun böyle olacağında şüphem yoktu:)Kendime güvenim geldi.Dr bey çok ilgili ve tecrübeli bir cerrah bence.ameliyat öncesi görüşmelerimde tüm sorularıma açıklayıcı ve net cevaplar vermişti.dedikleri ameliyat sonrası da doğru çıktı.Birde ameliyat öncesi gördüğüm ilgi,alaka,ameliyattan sonra da devam etti,ediyor.Asistanı belli aralıklarla arayıp durumumu sordu,istediğimde kendisine her saat ulaşabiliyorum.Çevremde başka dr lardan ameliyat sonrası ilgi görmek bir yana ulaşamayan tanıdıklarım var.O nedenle işin bu kısmı benim için çok önemliydi.Yanılmadığımı anladım.Memelerim büyüdü,vücudum inceldi:)daha ne isteyim:))Kesinlikle ve kesinlikle dr salih emre üregen i tavsiye ederim.memnuniyetimi heryere yazacağım,herkesle de paylaşıyorum.ilgilenen herkes duysun bilsin...

selam canım ne yaptın karar verdin mi meme proteze?ben yaptırdım 10 gün oldu, süper doğal ve çok memnunum_?Dr.salih emre üregen

selam canım ne yaptın karar verdin mi meme proteze?ben yaptırdım 10 gün oldu, süper doğal ve çok memnunum_?Dr.salih emre üregen

Merhaba,evet karar verdim de çoktan yaptırdım bile canım tabii:) şubatın ortaları gibiydi yaptırmıştım.
doktor Emre Üregen'e,istanbulda yaptırdım.herşey yolunda gitti.başta azcık ödemliydi ama şuan oturdu şekli,
çok memnun kaldım ameliyattan,istediğim gibi oldu,yaza doludizgin hazırım:)))
buradan yardım eden yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
sen daha yeni yaptırmışsın,hayırlı olsun:))zaman geçtikçe dahada güzelleşiyo.benimkiler çok doğal duruyor,kimse garipsemedi,bilenler çok beyeniyo:))))

Söylediklerine tamamen katılıyorum celinese,dr salih emre beye de çiğdem hanıma da,nişantaşı hospitaldeki benimle ilgilenen tüm personelede sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.dr beyle tanışmamdan daha doğrusu kliniğini aradığım ilk andaki konuşmadan,ameliyatıma,hastanedeki akşamıma,sonraki aşamaya kadar her anında kaliteyi,güveni,memnuniyeti hissettim.çok sağolsunlar...gögüslerim hem hafif sarkmış hem de küçüktü.şimdi 330 cc protezimle çok mutluyum.bu yaz giysilerimi tadını çıkararak giyeceğim:))bukadar önemli ve büyük bir ameliyat sonrası ağrım hemen hemen hiç olmadı,dr beyin kullandığı teknikle şimdide izim bile yok,görüntümde hem tatmin edici hem çok doğal,düşünenlere öneririm...

12 temmuz 2013 de Dr salih emre üregen meme protezimi yaptı benimde.mentor marka ve meme ucundan...bende buradaki yorumu olan arkadaşlara teşekkür ederim dr beye ulaşmamda etkileri oldu sağolsunlar.çok yeni oldum ama çok memnunum sonuçtan.durup durup bakıyorum:)))damla şekilli benimkisi...

bana sorarsan kararın kesin ise doktor emre üregen en iyi tercih derim.
hem elinin iyi oldugunu hem hastayla ilgili özenli bir doktor oldugunu söyleyebilirim.
ben göğüs protesi taktıralı tam on ay oldu.bana 280 lik ve anatomik protez kullanmış tamda istediğim büyüklüge ulaştık böylece.
sana tavsiyem ameliyat öncesinde uzun uzun konuş doktorla çünkü seni anlaması çok çok önemli.
ben ameliyat olmadan 3 kez görüşmeye gittim.ikisinde birer saat konuştuk,o anlattı ben anlattım.
son görüşmede ölçüm yapıp protez büyüklügüne karar verdi,ben ona bıraktım ameliyatta bir kaç büyüklügü denemiş en çok şuankini begenmiş estetik bakış açısına sonsuz güveniyorum,memnuniyetim yüksek oldu.
ameliyat sonrası 3 gün sanırım ağrım olmuştu ilk 6 aydada hafif ara ara sızlama oluyor
fakat şuan hem ben alıştım protezlerime hemde dogal gögüslerim nasılsa öyle hissediyorum.
halen araştırıyorsan doktor emre beyle mutlaka görüşmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…