- Konu Sahibi sense_peace
-
Slm hayırlı olsun diyelim=) öncelikle bende gögüslerime dolgu maddesi koydurmayı düsünüyorum yazılan bazı yorumları okuyunca biraz korktum diyebilirim
cok agrı oluyormu ameliyat sonrası... Bide ücretini sormak istiyorum. Tesekkrler...
Slm hayırlı olsun diyelim=) öncelikle bende gögüslerime dolgu maddesi koydurmayı düsünüyorum yazılan bazı yorumları okuyunca biraz korktum diyebilirim
cok agrı oluyormu ameliyat sonrası... Bide ücretini sormak istiyorum. Tesekkrler...
Merhaba estetic,çok teşekkür ederim.Benim ameliyat sonrası ilk gece çok az ağrım oldu ama öyle korkulacak nitelikte değildi.Zaten serumla beraber ağrı kesici verilmişti ve geceyi rahat geçirmiştim.Kişiden kişiye bu ağrı hissetme olayı değişiyor. Sonuçta vücudun bir bölümüne bir müdahale yapılıyor,biraz ağrı bence doğal, bir kan versek bile yeri ağrıyor değil mi?:)Bence gözün korkmasın, sonrasındaki mutluluk, her türlü acıya bedel,şuan biçiminden ve büyüklüğünden daha da memnunum,çok mutluyum:)Ben protez için 1500 TL verdim.
selam esra_m evet insan böyle önemli bir ameliyat için mutlaka deneyimi olan birinden bilgi almak istiyor çok haklısın.1500tl protezin fiyatını yazmıştım.protez için en iyi markanın mentor olduğunu ve aynı zamanda anatomik olduğunu söylemişti doktorum,o yüzden onu tercih etmiştim,şimdilik bir sorun yok.
protez için 1500 + ameliyat hastane ucreti için 1500+ sütyen için 100 tl toplam 3100 tl ye mal oldu canım..
Umarım benim kadar mutlu olacağın bir ameliyat geçirirsin.
Merhaba sevgili arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.Dr. Salih Emre Bey Düzce'de yaptı ve şuan ameliyat sonrası 10.günümde inanılmaz mutluyum.Doktor Bey enim istediğim ve aynı zamanda vücuduma uygun olduğunu düşündüğü büyüklükte bir Meme protezi koydu ve şuan bir miktar daha ödem varmış ama 90-95 arası oldum sanırım:)Şimdi sıra ,gelecek ay çıkacağım tatil için yep yeni bikiniler almakta, eskileri de çöpe:)) Kendisine buradan sizlerin huzurunda da teşekkür etmek istiyorum çünkü yaptığı sihirli dokunuşla hayata bakış açım değişti, kendime güvenim geldi ve daha önce burun ameliyatında yaşadığım deneyim sonrası dr bey hakkındaki fikirlerim pekişti, ona çok güveniyorum ve idolüm haline geldi.Şuan kız kardeşim hamile, keşke onun sezeryanını da Salih Emre bey yapsa:) şaka bir yana sevgili sense_peace sen ne yaptın meme küçültme ile ilgili halen karar veremedin mi?
Merhaba hanımlar...Benim göğüs büyütme işi tamamdır...Ameliyat olalı yaklaşık 12 gün oldu.Tecrübelerimi paylaşayım.Öncelikle gögüslerim ameliyattan çıktığım andan itibaren mükemmel,tam istediğim gibi görünüyorlar.Hem dik hem de büyüklüğü mütiş:)Ameliyattan sonraki iki gün bir miktar ağrılı oluyor,hazırlıklıydım buna.Ağrı kesici alınca geçiyor.Pek bir harekett kısıtlamam olmadı.Hastanede ameliyatın akşamına ayağa kalktım,tuvalete gidebildim.Sabaha taburcu olup 2.gündede istanbuldan otobüsle ayrıldım.sıkıntı olmadı.valla insan birşeyi çok isteyince zaten ufak tefek ağrıya acıya dayanıyor dert olarak görmüyor.sonuç önemli:)ameliyat öncesi"günlerce kalkamazsın" diyenlerin safsataları boş...Dr.Salih Emre bey işini çok iyi bilen biri.ameliyat öncesi görüşmemizde olabilecek herşeyi açıklıkla ve ayrıntılarıyla anlattı bana.bilinçli ve neler yaşayacağımı bilerek girdim ameliyata.sonrasındada dr umun dediklerine harfiyen uydum.şimdi 2 ay boyunca özel bi sutyen kullanacağım.o biraz rahatsız ediyor ama gerekliymiş,napalım takıcaz.Bu ameliyatımıda böyle atlatırken:))(Alıştım ya estetiğe:)))Söyleyeceğim şey: Ben Süperim,Doktorum Süperdi,Şimdide göğüslerim Süperler:))Maşallah diyorum.Herkesin herşey gönlünce olsun,umarım sorunlarınız çözülür.
Anlattıkların bana moral verdi...Geçmiş ve hayırlı olsun...Kaça yaptırdın canım???
6000 TL canım,protez,sütyen,hastane,ameliyat dahildi,ayrıca bişey ödemedim.Bekleyip dert ettiğine değmez,mutluluğu herşeye bedel:)
Selam tekrar tatlım,karar vermene sevindim...Hayırlı olsun şimdiden...Ben Memorialde oldum,hastanede hizmet çok güzeldi,hemşireler dört dönüyordu valla:)Ama aslına bakarsan asıl önemli olan cerrah ve kullanılan malzeme...Sonuçta ameliyatı ordada başka hastanedede salih emre bey yapıyor.Kullandığı protezde aynı marka...Merhaba canım,verdiğin bilgiler için sağol.Ben buarada Dr.Salih Emre beyle muaynehnesinde yüzyüze de görüştüm,ayrıntıları konuştum.tam bir saatini ayırdı bana sağolsun.Ameliyat sonrası çok büyük durmasından endişe ediyordum ama zaten doktor çok büyük önermedi.Destekli ile nasıl duruyorsa normal hali öyle olacak son kararımıza göre.Hakkaten iyi bir doktor,ilgili...yeride çok güzel;gördüğüm en güzel muaynehane diyebilirim.Asıl önemli olan ameliyat sonucu tabii,onunda iyi olacağını düşünüyorum.bir de eşimin iş yerinden bir erkek arkadaşı burun ameliyatı olmuş doktor beye tesadüf...çok memnun olduğunu söylemiş;okuduklarım araştırdıklarım tamam ama ondan aldığımız yorum dahada etkili oldu.Nisanın ilk haftası olarak kararlaştırdık ameliyatı,Estethica Levent Hastanesinde yapacak dr bey ameliyatımı.sen de ordamı olmuştun hastanedende memnun kaldınmı?
hepinize sevgiler:)
selam tekrar tatlım,karar vermene sevindim...hayırlı olsun şimdiden...ben memorialde oldum,hastanede hizmet çok güzeldi,hemşireler dört dönüyordu valla:)ama aslına bakarsan asıl önemli olan cerrah ve kullanılan malzeme...sonuçta ameliyatı ordada başka hastanedede salih emre bey yapıyor.kullandığı protezde aynı marka...
Maddi olarak daha uygun olmasını istersem diye bana başka seçeneklerde sunmuştu dr bey ama ben refakatçisiz olacağımdan memorialı tercih ettim.senin öyle bir durumun yoksa uygun fiyatlı hastane seçmende sıkıntı olmaz bence.dediğin hastaneyi bilmiyorum ama dr bey bana da seçenek olarak önermişti o hastaneyi sanırım.kötü hastanede ameliyat yapmıyordur zaten diye düşünüyorum birde.neyse canım,gerçekten senin adına heyecanlandım şimdi.durumlardan haberdar et olurmu?öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?