- Konu Sahibi aslikorkmazs
-
merhaba tubisha,
ameliyatı ankara da özelde,sadece eğrilik olunca fiyat değişiyo mu bilmem ama ben hastane masrafları içinde olmak üzere 3500 tl verdim, ank piyasasını araştırmıştım öncesinde,özel için fiyat normal geldi.hastane iyi ve konforluydu, bir gece yattım. bi de doktor bana düzcedeki hastanede yapmayı önermişti.orda da aynı hizmeti alıp bir gece yatıp çıkabiliyodum. o zaman da 1500 e mal oluyodu.benim için ank daha iyiydi öyle yaptım.sen şehir dışından geliyosan ve ha ank ha düzceye gitmişim fark etmez diyosan bence düzcede olmak daha iyi.çünkü ben bir gün sonrasında doktora ancak tel den ulaşabildim, sen yanında olursun.şişlik ve morluk az da olsa oldu.iyi bir ameliyat sonrası bakımla beşinci gün işe başladım valla.doktorum,ameliyat sonrası her istediğimde arayabileceğim,ulaşabileceğim biriydi.nette de teli google dan çıkıyo istediğinde ara,kas kas biri deil:) öncesi sonrası fotoları buraya eklemeye çalışltım ama nedense sistem izin vermiyo.üyelik süresiyle ilgili sanırım.istersen sana mail atabilirim.sen doktorla görüşürsen sana sonrasında nası bişi olacağını çok yaklaşık bi şekilde bilgisayarda çiziyo, çok güzel oluyo.başka sormak istediğin olursa yazabilirsin. bol şans:)
Selam mithra,bende sitede yeniyim,öğreniriz kısa sürede umarım:)burun için sorduğun soruyu kendi açımdan cevaplamak gerekirse,ben ameliyattan sonraki 8.günde artık tamamen insan içine çıkabilecek durumdaydım.15 gün fazla fazla yeter sanırım.ilk iki gecem nefes almak bakımından zordu ama sonra sıkıntım olmadı.burun kemiğimi istediğim gibi küçülttü doktor,kırdı,törpüledi ve bir sürü prosedür. ama eli hafifdi sanırım,inan hiç ağrı duymadım ameliyattan sonra...doktoru sana önerebilirim.hangi şehirdesin bilmiyorum da,ben 7ay önce düzcede oldum,galiba doktor istanbula gidiyormuş,ben tam olarak öğrenemedim ama sen ilgilenir öğrenirsen paylaşmana sevinirim.meme protezi yaptırcam da salih beye.kolay gelsin....Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.
Merhaba hanımlar,7 ay kadar önce Düzce de doktor Salih emre beye burun estetiği oldum,sorunum yok çok şükür...Şimdide meme protezi yaptırcam, 2 ay içinde düşünüyorum. ama doktor bey sanırım düzceden ayrılcakmış,istanbula gideceğini duydum...doğrumu acaba,bileniniz var mı ya da gitti mi??teşekkürler...
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.
Merhaba hanımlar,7 ay kadar önce Düzce de doktor Salih emre beye burun estetiği oldum,sorunum yok çok şükür...Şimdide meme protezi yaptırcam, 2 ay içinde düşünüyorum. ama doktor bey sanırım düzceden ayrılcakmış,istanbula gideceğini duydum...doğrumu acaba,bileniniz var mı ya da gitti mi??teşekkürler...
Evet Ekim ayında İstanbul'a gidiyor.Adresi de Bağdat Caddesi 465/1 di sanırım.
Evet Ekim ayında İstanbul'a gidiyor.Adresi de Bağdat Caddesi 465/1 di sanırım.
Selam bayanlar ben Düzce'ye yakınım dr. beye ameliyat olmak istiyorum hastaneden ayrılmadan önce. 1 Yıl önce burnunu yaptıran bayanlar durumlarını belirtebilirmisiniz? Endişeliyim hala teşekkürler şimdiden.Hepinize geçmiş olsun.
Selam kızlar,çocuklar gibi şenim... sonunda ameliyat kararım netleşti.Allah da gönlüme göre verdi:)Salih Emre Üregen Düzceden istanbula ameliyata geliyor mu diye uzun zamandır araştırıyordum, doktor bey istanbula yerleşmişAyrıca söylentilere son noktayı koymak adına:) bizzat gidip görüştüğüm kliniğinin yerini açıklıyorum:)Şişli Fulyada, Terrace fulya residance'de..şık biryer..Bıçak altına yatmak zor bir karar ama neyse ben kararımı verdim ve haftaya ameliyat oluyorum,daha doğrusu 5 gün sonra...çok heyecanlıyım valla...ama içim rahat doktoruma güveniyorum..Salih Emre Bey benim burnum için,en son geliştirdiği ve ameliyat sonrası şişlik ve morluğu en aza indirgeyen bir tekniği uygulayacağını söyledi,tekniği anlattı.kapalı yapacakmış,yarı açık kapalı teknikmiş,"ameliyat sırasında 3 ay sonraki şeklini kestirebiliyorum burnunun dedi".tekniği bende araştırdım herkes yapamıyor bu yöntemi. salih bey genç ama çok deneyimli bir dr. sonuçta yüzlerce ameliyata girmiş bir kişi.neyse kızlar önce Allah'a sonra Dr.uma emanet ettim kendimi.Gelişmeleri tabiiki yazcam.Hepinize sevgiler:)
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.burun ucum çok etli ve aşağı meyilli bundan dolayı nefes sorunumda var,burnum yüzümle uyumsuzkısa zaman içinde ameliyat olmam lazım ama biraz araştırma yaptım kafam iyice karıştı.sizin doktorunuz salih emre bey üzerine yoğunlaştım şuara.sorup soruşturduğuma göre çokiyi diyorlar ama görüşmeden karar veremem tabi.şimdiye kadar 4 ayrı dr la görüştüm ikisi kulak burun boğazcı,2 si plastik cerrah.benim izlenimimde,çevremde daha önce ameliyat olanların fikrine görede plastik cerraha olmam gerekiyor sanırım.çünkü kbb ye yaptıranlar genelde 2.ameliyat gerekiyormuş,onunda iyisine düşemezsem tabii.benim gözümde ikinci ameliyatı olmayı yemiyor gerçekten... daha birini halledememişken...plastik cerraha yaptırmak ama sadece estetik değil,burnun yapısınada çok dikkat eden biri lazım,çünkü nefes alamamaktan artık baş ağrılarım arttı,gece uyuyamıyorum.bu anlamda dr salih emre üregeni övüyorlarda.muayeneye gitmeden bilenlere sormak istedim.gerçi muayene ücretsizmişde işler yoğun zaman kazanayım dedim:)çok yakında ameliyat olduğunuzdan sizin fikriniz önemli didem hanım.geçmiş olsun buarada,umarım herşey yolunda gitmiştir.birde tabii kaça yaptırdınız,herşey dahil??şimdiden teşekkürler.
Selam bayanlar ben Düzce'ye yakınım dr. beye ameliyat olmak istiyorum hastaneden ayrılmadan önce. 1 Yıl önce burnunu yaptıran bayanlar durumlarını belirtebilirmisiniz? Endişeliyim hala teşekkürler şimdiden.Hepinize geçmiş olsun.
Selam didilala:)ben dr salih emre üregen e yaklaşık 1 ay önce burun ameliyatı oldum.Doğru ve İyi bir seçim yaptığını söyleyebilirim...Ben her aşamadan memnundum.Benim damar yolu koldan açılmıştı.Açılırken iğne batması dışında bişey hissetmedim,sonra zaten takılı olsada bişey hissetmiyorsunki?bana kalırsa en takılınmaması gereken kısma takılmışsın...zaten dr seçimini yaparak en önemli ve zor kararı tamamlamışsın,bence için rahat olsun gerisi teferruat:)Merhaba arkadaşlar,
1 ay sonra burun ameliyatı olmayı dusunuyorum. Salih beyle görustum ve bana guven verdi kendisi. Daha once ameliyat olan arkadaşlar varsa, acaba damar yolu el uzerinden mi yoksa koldan mı açılıyor. El çok acıtır yaaa
Selam didilala:)ben dr salih emre üregen e yaklaşık 1 ay önce burun ameliyatı oldum.Doğru ve İyi bir seçim yaptığını söyleyebilirim...Ben her aşamadan memnundum.Benim damar yolu koldan açılmıştı.Açılırken iğne batması dışında bişey hissetmedim,sonra zaten takılı olsada bişey hissetmiyorsunki?bana kalırsa en takılınmaması gereken kısma takılmışsın...zaten dr seçimini yaparak en önemli ve zor kararı tamamlamışsın,bence için rahat olsun gerisi teferruat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?